GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λουόμενη σε ΓΑΠ: "Πρόεδρε , πρόσεχε γιατί ξεφούσκωσε η αλυσίδα"

Το μεσημέρι της Πέμπτης επισκέφτηκε την παραλία..

Το μεσημέρι της Πέμπτης επισκέφτηκε την παραλία..των Κουκουναριών στη Σκιάθο με το ποδήλατο, ενώ πίσω του ακολουθούσαν άνδρες της προσωπικής του φρουράς μέσα σε ένα πολυτελές lexus και κάποιοι άλλοι σε δύο μοτοσικλέτες.
Μόλις τον πήρε χαμπάρι μια νεαρή κοπέλα έτρεξε και του φώναξε ειρωνικά: «πρόεδρε , πρόσεχε γιατί ξεφούσκωσε η αλυσίδα» ενώ άλλοι άρχισαν τη γιούχα.
Ο Παπανδρέου αναγκάστηκε να σταματήσει το ποδήλατο και αμέσως βγήκαν από το αυτοκίνητο αστυνομικοί για να κάνουν παρατηρήσεις στον κόσμο.
Βέβαια, μία που κατέβηκαν και μία που ξαναμπήκαν μέσα και έφυγαν γιατί μαζεύτηκαν αρκετοί και η γιούχα θα έπαιρνε μεγάλες διαστάσεις.

Πηγή: prionokordela.gr

8 σχόλια

  1. Καλη και η γιουχα αλλα χρειαζονται πιο ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ μετρα εναντιον αυτου του σκυλου του ηλιθιου σκατοπραμματος βλακογιοργο της τσαντ.

    Ας πουμε απο ψηλα κανενα βραχο να το λοιωσει το αχρηστο σκατοπραμμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΙ΄Ο ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ ΕΨΑΧΝΕ ΓΙΑ ΤΡΟΜΠΑ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακαριοι. οι φτωχοί. τω πνευματι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΦΑΤΣΑ ΠΟΥ ΑΠΟΠΝΕΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΤΗΣ ΓΗΣ!!!ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ!!ΤΙ ΣΤΟΧΑΣΤΗΣ!!!ΤΙ ΛΟΓΙΟΣ!! ΤΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ! Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΤΗΣ!Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ...ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΟΥΡΤΖΟΥΝΗ...ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΑ!

    ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΗ...ΚΑΙ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΕΑΝΤΕΡΝΤΑΛ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ!!!ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΑ...

    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΣΧΟΛΉ ΌΠΟΥ ΘΑ ΦΟΙΤΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ!!!ΕΔΩ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΗΚΩΝΕΙ ΠΟΔΙΑ ΧΕΡΙΑ ΑΝΙΑΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΧΩΡΑΣ...

    ΤΙ ΣΑΠΙΑ ΧΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ;

    ΤΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ;

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΘΑΥΜΑΤΑ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟΤΟΜΑ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΘΩΜΕΝΟ ΠΡΑΜΑ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΡΑΔΙΚΙΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΛΟΓΩ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΠΤΟΗΤΟΣ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ.

    ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ.

    Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΙΣΩ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΣΕ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΜΕΝΕΣ ΑΔΙΚΑ ΨΥΧΕΣ ΣΕ ΚΑΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙΓΩΝΤΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΓΕΝΝΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ.

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΗ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΕ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΝΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΚΑΙ ΒΟΥΡΚΟ.

    ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ.

    ΟΣΟ ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΕ ΨΕΥΤΙΕΣ ΚΟΡΟΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΑΙΓΜΟΥΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΊΝΕΙ ΕΝΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΣΤΟΝ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΒΟΥΡΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΡΙΞΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μια μαλακισμένη είπε μια μαλακία (Αν Έγινε ποτε κάτι τέτοιο ) και άλλοι εφτά μαλάκες το σχολιάζουν. Ρε πόση μαλακία γεννά ο αντιπαπανδρεισμός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση