GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μάνα είναι μόνο μία

Τι θα έκανε άραγε αυτό το μικρό ελεφαντάκι αν δεν ήταν κοντά στο χώρο του ατυχήματος η μητέρα του; Τελικά στο θέμα της μητρικής αγάπης οι άν...

Τι θα έκανε άραγε αυτό το μικρό ελεφαντάκι αν δεν ήταν κοντά στο χώρο του ατυχήματος η μητέρα του; Τελικά στο θέμα της μητρικής αγάπης οι άνθρωποι δεν διαφέρουν τόσο από τα ζώα.
Αυτές οι εικόνες από το Πάρκο Άγριας Ζωής στην Cantabria της Ισπανίας, δείχνουν το ατύχημα ενός μικρού ελέφαντα ο οποίος έπεσε σε μία λακκούβα με λάσπη. Το μικρό ζώο δυσκολευόταν να απεγκλωβιστεί μόνο του, ωστόσο η μητέρα του που δεν το έχανε από τα μάτια της, το βοήθησε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να βγει από την τρύπα.
Η φωτογράφος Marina Caro που «αιχμαλώτισε» με το φακό της τη διάσωση, εξήγησε: «Το μικρό άρχισε να γλιστράει εξαιτίας της λάσπης. Η μητέρα του το είδε και σε δευτερόλεπτα το βοήθησε για να μην πέσει ακόμα πιο βαθιά μέσα στο νερό και γίνουν τα πράγματα πιο δύσκολα. Έσκυψε στη λάσπη και το σήκωσε με την προβοσκίδα της».
 Μάνα είναι μόνο μία
 Μάνα είναι μόνο μία
 Μάνα είναι μόνο μία
 Μάνα είναι μόνο μία

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση