GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ομπάμα «χαλάρωσε» τις κυρώσεις στη Μιανμάρ...

Ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα χαλάρωσε τις κυρώσεις σε βάρος της Μιανμάρ για να επιτρέψει στις αμερικανικές επιχειρήσεις να επενδύσουν εκεί,...

Ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα χαλάρωσε τις κυρώσεις σε βάρος της Μιανμάρ για να επιτρέψει στις αμερικανικές επιχειρήσεις να επενδύσουν εκεί, χαρακτηρίζοντας την κίνηση αυτή ένα «ισχυρό μήνυμα» υποστήριξης της πολιτικής μεταρρύθμισης η οποία εφαρμόζεται στη χώρα αυτή της νοτιοανατολικής Ασίας.
Όμως ο Ομπάμα είπε ότι η Ουάσινγκτον εξακολουθεί να ανησυχεί για την έλλειψη διαφάνειας στις επενδύσεις, όπως και για το ρόλο του στρατού στην οικονομία της Μιανμάρ, ενώ κατέστησε σαφές ότι από τις αμερικανικές επιχειρήσεις θα ζητηθεί να προβούν σε λεπτομερή καταγραφή και ενημέρωση των αμερικανικών αρχών σχετικά με τις συναλλαγές τους εκεί.
«Σήμερα, οι Ηνωμένες Πολιτείες χαλαρώνουν τις κυρώσεις για να επιτρέψουν στις αμερικανικές εταιρείες να κάνουν με υπευθυνότητα επιχειρηματικές κινήσεις στη Μιανμάρ», αναφέρει ο Ομπάμα σε ανακοίνωσή του με την οποία ο Αμερικανός πρόεδρος επαινεί τη χώρα αυτή για τη «σημαντική πρόοδο στο δρόμο της προς τη δημοκρατία».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση