GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το χειμώνα τον διέγραψε και τώρα τον κάνει (;) γραμματέα!

Αν πιστέψουμε τις πληροφορίες και πάρουμε στα σοβαρά τα παραπολιτικά ορισμένων εφημερίδων, ο Αντώνης Σαμαράς έχει “αποφασίσει” να διορίσε...

Αν πιστέψουμε τις πληροφορίες και πάρουμε στα σοβαρά τα παραπολιτικά ορισμένων εφημερίδων, ο Αντώνης Σαμαράς έχει “αποφασίσει” να διορίσει… νέο γραμματέα του κόμματος τον Κώστα Γκιουλέκα. Δηλαδή τον πολιτικό που κατάφερε να χάσει από τον Γιάννη Μπουτάρη και τον πολιτικό που τον περασμένο χειμώνα διέγραψε από την ΚΟ, ενώ την τελευταία στιγμή δεν τον διέγραψε και από τη ΝΔ.
Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που διακινούνται (και) από το Μαξίμου, εντός της εβδομάδας θα να συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ για να αναδειχθεί νέος γραμματέας και για να οριστούν οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του κόμματος.
Ο στόχος του προέδρου της ΝΔ είναι να υπάρξει μία υποψηφιότητα, αυτή του Κώστα Γκιουλέκα, και να γίνει δια βοής η εκλογή, προκειμένου να γλιτώσουν την κάλπη.
Ωστόσο θα πρέπει να υποχωρήσει ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος έχει στείλει επιστολή στον Α. Σαμαρά με την οποία του γνωστοποιεί ότι επιθυμεί να είναι υποψήφιος για τη θέση του γραμματέα.
kentrinews.gr

4 σχόλια

  1. ΑΡΕ ΑΝΘΙΜΕ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕΣ ΤΟΝ ΑΞΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΕΣΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Βουλευτής Μαγνησίας και υπεύθυνη τομεάρχης Διοικητικής Μεταρρύθμισης - Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, σχολιάζοντας την ανακοίνωση της Κυβέρνησης για τους διορισμούς νέων Γενικών Γραμματέων στα υπουργεία, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

    "Μετά και τις σημερινές ανακοινώσεις διορισμών από τη νέα Συγκυβέρνηση, ο συνολικός αριθμός των γενικών γραμματέων ξεπέρασε αισίως τους 50! Δηλαδή έσπασε ακόμα και το ρεκόρ της προηγούμενης Συγκυβέρνησης, γιατί προφανώς πολλοί καινούργιοι φίλοι, φίλες και πολιτευτές έπρεπε να «βολευτούν» κάπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΤΙΞΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ "ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ" ΜΑΛΑΚΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΟΠΩΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΤΕ.
    ΑΝΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕ ΚΑΛΗ ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διαβαζοντας τα βιογραφικά των νέων γενικών Γραμματέων των Υπουργείων διαπιστώνει κανείς σε πολλές περιπτώσεις και πάλι το ίδιο παράδοξο: Ανθρωποι που έχουν υπηρετήσει στα ίδια πόστα για καιρούς, τα προηγούμενα χρόνια της βαθμιαίας κατρακύλας της χώρας και εξ αντικειμένου συνετέλεσαν στην καταστροφή , διορίστηκαν (προσοχή:διορίστηκαν,ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ) ως ικανοί και άξιοι τώρα σωτήρες μας! ΦαρσοΤ Ρ Α Γ Ω Δ Ι Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση