GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μ. Τσίρμπα: "Οι αθλητές θ' αντιδράσουν για την Παπαχρήστου"

Η πρωταθλήτρια Ελλάδα στα 3.000 μέτρα, Μαρία Τσίρμπα, στέκεται στο πλευρό της Βούλας Παπαχρήστου και υποστηρίζει ότι η απόφαση της ΕΟΕ εί...

Η πρωταθλήτρια Ελλάδα στα 3.000 μέτρα, Μαρία Τσίρμπα, στέκεται στο πλευρό της Βούλας Παπαχρήστου και υποστηρίζει ότι η απόφαση της ΕΟΕ είναι άδικη...
Επίσης θεωρεί ότι η ελληνική ολυμπιακή επιτροπή πρέπει να ανακαλέσει την απόφασή της, προκειμένου η αθλήτρια να πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Επιτίθεται στους δημοσιογράφους και τονίζει ότι έχουμε ελευθερία του λόγου.
"Είναι μία αθλήτρια με ήθος, που δεν έχει πειράξει κανέναν και πάντα χαμηλών τόνων και με πολλές επιτυχίες στο εξωτερικό και με μετάλλια. Έρχονται τώρα κάποιοι κύριοι -ας τους πω κυρίους που δεν είναι- να λασπώσουν το όνομά της και να την βγάλουν εκτός ολυμπιακών αγώνων. Θα μπορούσε να πάρει και μετάλλιο".
"Διάβασα ότι έπρεπε να απολογηθεί στην ΕΟΕ. Να απολογηθεί γιατί; Γι αυτό που έγραψε; Και τι έγραψε; Έχουμε άλλα πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε".
"Θεωρώ πως η απόφαση είναι άδικη και η ΕΟΕ πρέπει να ανακαλέσει την απόφαση. Εφόσον βγήκε δημοσίως και ζήτησε συγγνώμη από όλους τότε το θέμα δεν υπάρχει. Θεωρώ άσχημα να τιμωρούν μια αθλήτρια για κάτι που έγραψε. Εξάλλου έχουμε ελευθερία λόγου, πιστεύω ότι έγινε άδικα τόσο μεγάλος ντόρος. Ελπίζω να την πάρουν πίσω την απόφαση και η Βούλα να αγωνιστεί με ηρεμία και να δείξει τι αξίζει ο ελληνικός αθλητισμός".
"Είμαι εξοργισμένη και λυπημένη με αυτή την απόφαση. Κάποιοι δημοσιογράφοι που δεν ξέρουν τι γράφουν, έκαναν τόσο μεγάλο κακό στην αθλήτρια. Η Ελλάδα διψάει για επιθέσεις και κάποιο αντί να ανεβάσουν την Ελλάδα ψηλά, τη ρίχνουν στο βούρκο".
"Εχουμε δημοκρατία, γράφουμε ότι θέλουμε έτσι κι αλλιώς. Πιστεύω ότι ήθελαν να κάνουν ντόρο άσκοπα". Οι Έλληνες αθλητές και ολυμπιονίκες είμαι σίγουρη ότι θα αντιδράσουν. Όλοι μαζί χρειάζονται ηρεμία για να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στο Λονδίνο".

Πηγή: contra

7 σχόλια

  1. Μπραβο Μαρια
    Ειστε οι μονοι μαγκες που μας εκπρωσωπητε επαξια και μας κανετε περιφανους σε ολων τον κοσμο κοντρα στους γελοιους πολιτικους και τους καθε ειδους λειμοκοντορους τυπου κουβελου και καπραλου που μας κατακλεψαν μας χρεοκωπησαν κανοντας περιγελω ολης της οικουμενης.
    Αγονιζεσται τεσσερα χρονια υπο αντιξοες συνθηκες και με δικα σας εξοδα κοντρα στη γελοια πολιτεια που οχι μονο δεν σας βοηθα αλλα σας σαμποταρη κιολας για να συμετασχεται σε μια Ολυμπιαδα και ερχεται ενας απατεωνας που ξεχασε να δηλωση εννα εκατομμυριο δολλαρια και με θροσος χιλιων πιθηκων να σε αποκλεισει.
    Προτεινω Μαρια να μαζευτειται οσο περισσοτεροι αθλητες μπορειται και να ζητησετε απο αυτον τον γελεοιο αρχηγό σας να ανακαλεση την αποφαση του για να συμετασχη η Βουλα αλιως πητε του οτι δεν θα αγωνιστειται και εσεις.
    Συγχαρητηρια και καλη επιτυχια
    Π.Κ.ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΘΕΣΗ ΟΠΩΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ....

    ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΟ ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ 500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ.

    ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΛΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ.

    Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειναι ρατσιστικό να αποκαλείς τους κατοικους της Αφρικής "Αφρικανούς". ΔΕ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΚΟΥΒΕΛΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση