GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το φράγμα της «αποκάλυψης»...

Τριάντα εκατ. τόνοι λάσπης απελευθερώνονται από το φράγμα του Κίτρινου Ποταμού στη Luoyang δημιουργώντας αυτό το εντυπωσιακό σκηνικό. Κι όμ...

Τριάντα εκατ. τόνοι λάσπης απελευθερώνονται από το φράγμα του Κίτρινου Ποταμού στη Luoyang δημιουργώντας αυτό το εντυπωσιακό σκηνικό.
Κι όμως, δεν πρόκειται για τη νέα ταινία του Roland Emmerich ούτε για κομμένες σκηνές του «2012», απλώς οι Αρχές της Κίνας ανοίγουν το φράγμα του Κίτρινου Ποταμού σε μία επιχείρηση που γίνεται κάθε χρόνο προκειμένου να αφαιρεθεί η λάσπη.
Το νερό κατά τη διάρκεια της διαδικασίας καθαρισμού φεύγει από τις τρεις τρύπες του φράγματος.
Σύμφωνα με τις Αρχές της χώρας, αυτή η επιχείρηση έχει ως αποτέλεσμα να χαμηλώνει η στάθμη του νερού του φράγματος κατά 2 περίπου μέτρα κάθε χρόνο. Το εν λόγω φράγμα έχει ύψος 154 μέτρων και πλάτος 1.317 μέτρων! Για την κατασκευή του χρειάστηκαν έξι χρόνια και περισσότερα από 3.5 δισ. δολάρια.
Δείτε τις εικόνες…
 Το φράγμα της «αποκάλυψης»
 Το φράγμα της «αποκάλυψης»
 Το φράγμα της «αποκάλυψης»
 Το φράγμα της «αποκάλυψης»

2 σχόλια

  1. Καταπληκτικη εικονα!!

    Και τι υπεροχα θα ηταν να ειχαμε τσουβαλιασμενους 200-300 αλητες της αλητοσυμμοριας πασοκ και να τους πεταγαμε στη ορμη των νερων!!!
    Να θαφτουνε μεσα στη λασπη!!

    Ω! τι υπεροχη προοπτικη!!

    Υ.Γ
    Δεν ειναι απαραιτητο ΜΟΝΟ 200-300 αλητες πασοκους ..
    Ας ηταν και καμποσες χιλιαδες.

    Συμφωνειτε φιλοι μου?

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΟΛΟΙ!!!
    ΑΥΤΟΣ Ο ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ;;; ΠΕΡΑΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΧΑΧΟΛΟΥΣ;;; ΟΥΣΤ ΡΕ !!!ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΡΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΑΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ !!!ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 3% ΓΙΑ ΒΑ ΖΑΘΕΙΤΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση