GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιο διάσημο μοντέλο είχε αυτό το σέξι ατύχημα;

Φόρεσε ένα κολλητό ασπρόμαυρο φόρεμα και βγήκε με την κολλητή της για ένα ποτό... Φυσικά δεν μπορούσε να προβλέψει ότι η βραδιά δεν θα εξ...

Φόρεσε ένα κολλητό ασπρόμαυρο φόρεμα και βγήκε με την κολλητή της για ένα ποτό...
Φυσικά δεν μπορούσε να προβλέψει ότι η βραδιά δεν θα εξελισσόταν όπως ακριβώς την περίμενε.
Ο λόγος για την Maria Fowler η οποία εκεί που περπατούσε άκουσε ένα περίεργο ήχο και το πίσω μέρος του φορέματός της σκίστηκε στα δύο με αποτέλεσμα να φανούν τα οπίσθιά της και το κόκκινο εσώρουχό της! Μάταια προσπαθούσε να καλύψει... τα ακάλυπτα με το μικρό τσαντάκι της.
Η ίδια αντιμετώπισε με χιούμορ το γεγονός κι έγραψε στο twitter: «Προσπάθησα να ντυθώ σεμνά και δείτε τι έπαθα. Μερικά πράγματα απλά δεν είναι γραφτό να γίνουν».
a-a63

2 σχόλια

  1. 11.39# θα μας τρελλανεις αδελφι?? Συμωνω μαζι σου απολυτα αλλα ποιος τον επελεξε??? το ξεχασες μηπως?? Διαφορετικα να σου το υπενθυμισω. Το επελεξε ο Προθυπουργο Σαμαρα που επι 2.5 χρονια το επαιζε αντιμνημονιακος, που εφτιαξε 3-4 μπορει και 5 Ζαππεια με αλλο μειγμα πολιτικης, που απαιτουσε την απομακρυνση του ΓΑΠ σε συνεργασια με τον αλλο τον Βουλιμικο για να σταματισει και καλα ο κατηφορος, που σαμποταρισε την κυβερνηση παπαδημου, που απαιτουσε επιτακτικα εκλογες αν και γνωριζε τα αποτελεσματα, που οδηγησε για δευτερη φορα σε ενα μηνα την χωρα σε εκλογες για λγεσ εδρες και αφου διπλασιασε αυτες του Συριζα εκανε αυτο που επρεπε να κανε απο την 6η Μαϊου. Ο Στουρναρας φταει τωρα??? τελος παντων για να μην στεναχωριεσε, οπως βλεπεις αρχηασαν ο ενας μετα τον αλλο να πεφτουν σαν τις μπεκατσες ου Υπουγοι οποτε θα εχεις την ευκαιρια τον Οκτωβριο να επιλεξεις τον Τσιπρα και καλο ταξειδι στο αγνωστο (να με θυμασαι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αρε και να σουν στην ελλαδα θα ειχαν αρχισει τα πετσωματα πουτανακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση