GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε τι έγραψε ένας Έλληνας στο πίσω μέρος του φορτηγού του (ΦΩΤΟ)

Η φωτογραφία που εκφράζει μια μεγάλη μερίδα του ελληνικού λαού κάνει το γύρο των social media, με χιλιάδες likes και κοινοποιήσεις. Το αθ...

Η φωτογραφία που εκφράζει μια μεγάλη μερίδα του ελληνικού λαού κάνει το γύρο των social media, με χιλιάδες likes και κοινοποιήσεις. Το αθάνατο ελληνικό χιούμορ, αν και πικρό στην συγκεκριμένη περίπτωση, ''χωράει'' μια μεγάλη αλήθεια σε 5 λέξεις...

Μαζί τα φάγαμε, χώρια πεινάμε: «Έγραψε» ο Έλληνας οδηγός φορτηγού

1 σχόλιο

  1. Γαμώ εσένα Σαμαρά, τον πατσοΒενιζέλο τον καργιολη Κουνελάκι και όσους σας ψηφίσαν και όσους σας στηρίζουν...

    Αυτά είναι ρε τα ισοδύναμα σας;!!! και ο μαλάκας ο ΛΑΟΣ τι κάνει; περιμένει να έλθει η σειρά του!!! ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΚΑΡΓΙΟΛΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και μετά διάβασε κράτησε ο Μαρινακης ΤΟΝ Μιραλας; προκρίθηκε ο Αστέρας Τρίπολης;
    ===================================
    Άσυλο Ανιάτων: Συμπτώματα υποσιτισμού στους κατάκοιτους ασθενείς, διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος σε κτίριο του Ιδρύματος, ελλείψεις βασικών φαρμάκων και υγειονομικού υλικού, απλήρωτοι οι 170 εργαζόμενοι από το Μάρτιο Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, τρόφιμα και φάρμακα οι 235 ασθενείς του Ασύλου Ανιάτων.

    Η ΔΕΗ διέκοψε την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε κτίριο του Ασύλου Ανιάτων, όπου φιλοξενείται μικρός αριθμός υπερήλικων ασθενών, λόγω της μη εξόφλησης του «χαρατσιού» (600 ευρώ), παρά το γεγονός ότι το ίδιο το Υπουργείο Οικονομικών είχε με επιστολή του διαβεβαιώσει το Ίδρυμα ότι λόγω του κοινωφελούς σκοπού του απαλλάσσεται από το ειδικό τέλος.

    Η διακοπή του ρεύματος έγινε το πρωί της Πέμπτης κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Άσυλο Ανιάτων, στην οποία καταγγέλθηκε η αναλγησία του ΕΟΠΥΥ καθώς δεν έχει ακόμα καταβάλει τις οφειλές του προς το Ίδρυμα για τα νοσήλια των ασφαλισμένων του.

    Οι 235 βαριά ασθενείς που περιθάλπονται στο Άσυλο Ανιάτων στην Κυψέλη είναι πλέον στο «έλεος» του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. μετά την εξώδικη δήλωση του Ιδρύματος με την οποία ο Οργανισμός καθίσταται υπεύθυνος για την επιδείνωση της κατάστασής τους.

    Τα χρέη του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας προς το Άσυλο Ανιάτων για τη νοσηλεία των ασφαλισμένων του - κυρίως ΙΚΑ και ΟΓΑ - προσεγγίζουν τα 3 εκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων τα 1,8 είναι οφειλές για το πρώτο εξάμηνο του 2012 και τα υπόλοιπα αφορούν σε οφειλές των δύο Ταμείων από τον Οκτώβριο του 2008 έως το τέλος του 2011.

    Το Άσυλο Ανιάτων παρέχει τις υπηρεσίες του σε ασθενείς που πάσχουν από σοβαρά προβλήματα υγείας και έχουν ανάγκη από συνεχή ιατρική φροντίδα, καθώς στο 80% των περιπτώσεων είναι κατάκοιτοι.

    Η Ο.Π.Λ.Α σε σύντομο χρονικό διάστημα θα τα ξεκαθαρίσει αυτά ΑΚΟΥΣ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ..

    ΓΑΜΗΜΈΝΟ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΌ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ...ΞΕΥΤΗΛΕΣ ΕΕ ΞΕΥΤΙΛΕΣ ΟΙ ΠΡΏΤΟΙ ΓΙΑ ΚΡΕΜΆΛΑ ΕΊΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση