GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανακοίνωση Ανεξάρτητων για την δήλωση του Αλόνσο....

Σε δήλωση προχώρησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων με αφορμή την δήλωση του Αλόνσο. Ο Ισπανός παγκόσμιος πρ...

Σε δήλωση προχώρησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων με αφορμή την δήλωση του Αλόνσο.
Ο Ισπανός παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 Φερνάντο Αλόνσο, μετά τη  νίκη του με τη Φερράρι (την αεροδυναμική της οποίας σχεδίασε ο Έλληνας Νίκος Τομπάζης) στο Χονκεχάιμ της Γερμανίας, έκανε μία πολύ απλή δήλωση:
«Δεν ξέρω πολλά από πολιτική, αλλά είναι αλήθεια ότι στην Ισπανία δεν είναι πολύ καλή η κατάσταση. Όμως, ένας Ισπανός, με ένα ιταλικό αυτοκίνητο, σχεδιασμένο από έναν Έλληνα, να νικά στη Γερμανία, είναι κάτι πολύ καλό».
«Ο Ισπανός οδηγός της Ferrari, κατάφερε με μια φράση του, τη στιγμή που τα βλέμματα της δημοσιότητας ήταν στραμμένα πάνω του, να στείλει ένα εκκωφαντικό μήνυμα προς το Βερολίνο, την Άνγκελα Μέρκελ, και όσα… δυσκίνητα μυαλά στη σημερινή Ευρώπη συνεχίζουν να θεωρούν ότι μπορούν να διαχειρίζονται κατά το δοκούν τις τύχες λαών και κοινωνιών, χωρίς να δίνουν τον απαραίτητο λογαριασμό.

1 σχόλιο

  1. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ σε παγκόσμια αποκλειστικότητα του Τέρενς-Σπένσερ-Κουίκ: Στη Συρία γίνεται πόλεμος!

    Δήλωση βόμβα πριν από λίγο, σε ραδιοφωνικό σταθμό από τον Βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων και Τομεάρχη των Εξωτερικών, Τέρενς Σπένσερ Κουίκ...
    ( ξέρετε αυτόν που πήρε 57.000 ευρώ για να ξύνεται στο Agrochannel.
    Όπως αποκάλυψε ο πολύ καλά ενημερωμένος δημοσιογράφος, στη Συρία εδώ και πολλούς μήνες γίνεται εμφύλιος πόλεμος!!!

    Η είδηση που έσκασε σαν βόμβα στην παγκόσμια δημοσιογραφία δεν επιδέχεται καμίας αμφισβήτησης μιας και...ο Τέρενς Σπένσερ κ.λπ είναι γνωστός ότι έχει πληροφορίες εκ των έσω για την κατάσταση στη Συρία. Μάλιστα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του, ο πόλεμος διεξάγεται μεταξύ του ήρωα Ασσάντ και των ισλαμιστών!!!

    Η αποκάλυψη μεγατόνων του Τέρενς σκίζει το πέπλο που έχει απλώσει η Νέα Τάξη πάνω από τα διεθνή ΜΜΕ που τόσο καιρό μας έκρυβαν ότι στη Συρία γίνεται πόλεμος!!

    Ως γνωστόν ο Τ. Σόρος έχει δώσει πάνω από 10 τρις δολάρια στα διεθνή ΜΜΕ προκειμένου να θάψουν το γεγονός, ενώ η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ συζήτησε για το πως θα μεταφέρει το πείραμα της Συρίας στην Ελλάδα και κατέληξε να ξεκινήσει με ήπιους ΑΕροψεκασμούς, πριν αρχίσει το φθινόπωρο να βρέχει κοντέινερ με ηλιθιογόνο αέριο!

    Α, ο Τέρενς είπε και ότι ο Φούχτερ εκτελώντας εντολές της Μέρκελ έδωσε εντολή να κλείσει η ελληνική πρεσβεία στη Δαμασκό!

    Το κλείσιμο της Πρεσβείας μας, χωρίς να υπάρχει κανένας προφανής λόγος, δείχνει το μέγεθος της προδοσίας της κυβέρνησης του Μνημονίου που κανονικά θα έπρεπε να αμπαρώσει την Πρεσβεία και να εξοπλίσει το ηρωικό προσωπικό, που σημειωτέον ζητά να πολεμήσει για τα ιερά χώματα της Δαμασκού, με πυρομαχικά και όπλα.

    Μετά την αποκάλυψη βόμβα του Τέρενς αναμένονται εξελίξεις σε ΕΕ, ΝΑΤΟ και ΗΠΑ... θα σας ενημερώσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση