GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αισιόδοξη αλλά όχι σίγουρη η Μέρκελ για την Ευρώπη...

Η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ δήλωσε πως είναι «αισιόδοξη», αλλά όχι «βέβαιη» για την επιτυχία του ευρωπαϊκού σχεδίου. «Το ευρω...

Η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ δήλωσε πως είναι «αισιόδοξη», αλλά όχι «βέβαιη» για την επιτυχία του ευρωπαϊκού σχεδίου.
«Το ευρωπαϊκό σχέδιο δεν έχει ακόμη οικοδομηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να είμαστε βέβαιοι πως όλα θα πάνε καλά», δήλωσε η Μέρκελ στον ιστότοπο του συντηρητικού κόμματός της, της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU). «Πρέπει ακόμη να δουλέψουμε γι’ αυτό. Είμαι ωστόσο αισιόδοξη».
Για την Μέρκελ, «ορισμένες χώρες στην Ευρώπη έχουν ακόμη πολύ δουλειά» για να ανακτήσουν την εμπιστοσύνη των αγορών και έτσι «να ξεπεράσουν την κρίση του χρέους και την κρίση της ανταγωνιστικότητας».
«Παρατηρούμε πλέον ότι δεν πάμε καλά παρά μόνον αν οι ευρωπαίοι γείτονές μας πηγαίνουν κι αυτοί καλά», πρόσθεσε η καγκελάριος μιλώντας για τη χώρα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση