GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες επιθέσεις κατά μεταναστών...

Νέες επιθέσεις κατά μεταναστών καταγγέλλεται ότι εκδηλώθηκαν το Σαββατοκύριακο από ομάδες τραμπούκων φασιστοειδών σε Αθήνα, Νίκαια και Πάτρα...

Νέες επιθέσεις κατά μεταναστών καταγγέλλεται ότι εκδηλώθηκαν το Σαββατοκύριακο από ομάδες τραμπούκων φασιστοειδών σε Αθήνα, Νίκαια και Πάτρα.
Κατά πληροφορίες, το Σάββατο στην περιοχή Μαρκόνι Ελαιώνα Αθήνας, 20 άτομα με λοστάρια επιτέθηκαν σε τέσσερα σπίτια Πακιστανών μεταναστών, τραυμάτισαν έναν σοβαρά στο πόδι και μετά έσπασαν ό,τι βρήκαν μες στα σπίτια.
Η Αστυνομία που έφτασε μετά από αρκετή ώρα (ένα περιπολικό και μία μηχανή) έμεινε για λίγο, γέμισε το περιπολικό με μετανάστες κι έφυγε αφήνοντας δύο αστυνομικούς στο σημείο. Οι μετανάστες της οδού Ηγουμενίτσας εγκατέλειψαν τα σπίτια τους κι έχουν κρυφτεί.
Σάββατο μεσημέρι, στη Νίκαια μηχανοκίνητη ομάδα έκανε επίθεση σε μαγαζιά Πακιστανών μεταναστών στην πλατεία Αγίου Νικολάου. Οι τραμπούκοι εισέβαλαν στα μαγαζιά, ζητούσαν να κλείσουν, και οι μετανάστες να φύγουν. Εδιναν προθεσμία γι’ αυτό μία βδομάδα. Αλλο «κλιμάκιο» χτυπούσε πόρτες και ζητούσε ονόματα ιδιοκτητών που νοίκιαζαν σπίτια σε μετανάστες!
Βράδυ Κυριακής, στην Πάτρα μετανάστης δέχτηκε πολλαπλά χτυπήματα από ομάδα νεαρών, οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανές. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση. Ο αλλοδαπός κινούνταν πεζός στο ύψος του πρώην εργοστασίου της Πειραϊκής – Πατραϊκής, παράλληλα προς τις γραμμές του τρένου, πίσω από τον πολυχώρο «Πολιτεία».
Οπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, σώθηκε την τελευταία στιγμή από τα χέρια των ανθρώπων που του επιτέθηκαν, χάρη στην επέμβαση πολιτών που εκείνη την ώρα παρακολουθούσαν θεατρική παράσταση στην «Πολιτεία». Η Αστυνομία έχει συλλάβει τρία άτομα τα οποία σήμερα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.
Επεισόδια σημειώθηκαν και το απόγευμα κοντά στο νέο λιμάνι Πάτρας. Εκεί είχαν σχηματιστεί μεγάλες ουρές από νταλίκες και κάποιοι Αφγανοί «γαντζώθηκαν» στα οχήματα για να μεταβούν στην Ιταλία.
Άγνωστοι τους κυνήγησαν και οι Αφγανοί άρχισαν να τρέχουν, αναζητώντας καταφύγιο στο γειτονικό αστυνομικό τμήμα.

6 σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ !!!
    ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!!!!!!!

    ΝΑΙ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙΑ !!!!! ΜΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ !!!
    ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΤΛ ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καιρός ήταν!! Μέχρι τώρα μόνο τους Έλληνες λήστευαν και σκότωναν. Έτσι είναι. Έχει ο καιρός γυρίσματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ANTE GAMISOU RE KOLE POU TOUS APOKALIS KE METANASTES!!DEN EXOUME PROVLIMA ME TOUS METANASTES MAS RE MOUNOPANO ALLA ME TOUS ANEKSELEXTOUS DOLOFONOUS LA8ROMETANASTES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια ανάσα οι Αρχές από τον ηθικό αυτουργό της πενταπλής δολοφονίας στην Κύπρο.

    Oι Αρχές βρίσκονται πολύ κοντά στον εντοπισμό του ηθικού αυτουργού της πενταπλής δολοφονίας στην Αγία Νάπα της Κύπρου, ενώ αναζητείται και ο τρίτος εκτελεστής. Οι δύο συλληφθέντες αντιεξουσιαστές έχουν ήδη προφυλακιστεί στον Κορυδαλλό και ζήτησαν να μην εκδοθούν στην Κύπρο.

    Οι κάμερες κλειστού κυκλώματος στην περιοχή της Αγίας Νάπας έχουν καταγράψει τον έναν από τους δύο εκτελεστές να πυροβολεί και να σκοτώνει εν ψυχρώ μέσα σε 15 δευτερόλεπτα 5 ανθρώπους.

    Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον της Αντιτρομοκρατικής, που εξετάζει πιθανές διασυνδέσεις τους με τρομοκρατικές επιθέσεις που έχουν σημειωθεί στην Ελλάδα.

    Ωστόσο πολλά ερωτήματα ζητούν ακόμα απαντήσεις όπως η δεξιότητα στα όπλα, πού και από ποιους έχει εκπαιδευτεί.
    Οι κυπριακές Αρχές έχουν πάρει στα χέρια τους όλο το οπτικό υλικό από τις κάμερες που βρίσκονται στα διάφορα σημεία της τουριστικής πόλης.

    Οι δύο από τους τρεις εκτελεστές ήταν κρυμμένοι σε νοικιασμένο αυτοκίνητο και μόλις έφτασε κοντά τους το όχημα με τα θύματα, ο ένας πυροβόλησε 14 φορές.
    Πρώτα εκτέλεσε τον οδηγό και στη συνέχεια τους υπόλοιπους.
    Ο συνεργός του τον περίμενε στο αυτοκίνητο σε απόσταση 50-60 μέτρων από το σημείο της δολοφονίας.

    Πάντως οι έρευνες της αστυνομίας έχουν προχωρήσει και φαίνεται πως είναι κοντά στον εντοπισμό και τη σύλληψη του ανθρώπου που διέταξε την εκτέλεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νέες επιθέσεις κατά μεταναστών;;;;
    ΜΗΠΩΣ ΝΕΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ
    ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πω [ω σοβαρη ειδηση!!!!
    τι λες βρε παιδι μου...!!!!
    ρε αλητη οταν σκοτωνουν ελληνες δεν σε ειδα να σε παρει ο πονος....
    βρωμοσκυλο της κοινωνιας που με τις μαλακιες αυτες ρημαξατε μια ολοκληρη χωρα!!!!!
    ανθελληνες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση