GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα τρίθυρη BMW Σειρά 1...

Η σπορτίφ αισθητική του νέου τρίθυρου μοντέλου μαζί με τις πρόσθετες εκδόσεις κινητήρων δίνουν μία νέα διάσταση στην προσωπικότητα της BMW Σ...

Η σπορτίφ αισθητική του νέου τρίθυρου μοντέλου μαζί με τις πρόσθετες εκδόσεις κινητήρων δίνουν μία νέα διάσταση στην προσωπικότητα της BMW Σειράς 1.
Ισχυρά κινητήρια σύνολα βενζίνης και diesel με τεχνολογία BMW TwinPower Turbo, σύγχρονη σχεδίαση πλαισίου και πίσω κίνηση (RWD) – μοναδική στην κατηγορία- εγγυώνται μία σπορ οδηγική εμπειρία, η οποία αντανακλάται στη δυναμική εμφάνιση της νέας τρίθυρης BMW Σειράς 1.
Αυτό το σπορ στοιχείο είναι ιδιαίτερα έντονο στην πρώτη έκδοση BMW M Performance για τη μικρομεσαία κατηγορία: η κορυφαία BMW M135i ξεχωρίζει λόγω του επίπεδου 6κύλινδρου βενζινοκινητήρα με τεχνολογία M Performance TwinPower Turbo και ισχύ 320 ίππων, σε συνδυασμό με Μ πλαίσιο υψηλών επιδόσεων, βελτιστοποιημένη αεροδυναμική αμαξώματος και αποκλειστική σχεδίαση καμπίνας.
 Νέα τρίθυρη BMW Σειρά 1
Οι δυναμικές και επιμηκυμένες γραμμές της τρίθυρης BMW Σειράς 1 συνθέτουν μία ιδιαίτερη φυσιογνωμία, η οποία τη διαφοροποιεί από το 5-θυρο μοντέλο.
Φαρδιές πόρτες με παράθυρα χωρίς πλαίσια αγκαλιάζουν το αμάξωμα εντάσσοντας οπτικά και την κολόνα Β, ενώ σε συνδυασμό με μία πολύ χαμηλή και επίπεδη γραμμή οροφής, διαμορφώνουν μία σπορ αισθητική ταυτότητα.
 Νέα τρίθυρη BMW Σειρά 1
Για όσους αναζητούν κάτι πιο προσωπικό και αποκλειστικό, το νέο τρίθυρο μοντέλο θα προσφέρεται με τις εκδόσεις BMW Sport Line και BMW Urban Line με ειδικές επιλογές και εξοπλισμό.
Επιπλέον, ένα πακέτο M Sport διατίθεται επίσης για τη νέα τρίθυρη BMW Σειρά 1.
 Νέα τρίθυρη BMW Σειρά 1
 Νέα τρίθυρη BMW Σειρά 1
Πηγή: 4troxoi.gr

4 σχόλια

  1. me tin eforia
    tis thalassias ageladas [venizelos],

    mou meinane lefta gia kanena dacia..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΧΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΜΕΤΑ ΛΥΠΗΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΠΟΤΕ ΠΙΑ. ΑΡΚΕΤΑ, ΟΥΤΕ ΔΟΥΛΟΙ ΟΥΤΕ ΠΕΛΑΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και εμεις συνεχιζουμε τον υπνο επεσε και η θερμοκρασια τωρα και τα ροχαλητα με τα κλανιδια μαζι ειναι πιο εκκοφαντικα απο ποτε,καληνυχτα σας και περαστικα σας προσκυνημενοι.ΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. την θελω σαν τρελος, εχω στην ακρη 552 ευρω, θα μαζεψω αλλα 24,500 ευρω μεχρι τον Νοεμβριο για να την παρω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση