GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κεφαλογιάννη: «Δημιουργούμε το νέο τουριστικό brand της Ελλάδας»

Για τρίτη συνεχή χρονιά η Ελλάδα δεν είχε οργανώσει διεθνή καμπάνια στο εξωτερικό όπως δήλωσε η Όλγα Κεφαλογιάννη στο VimaFm. Η υπουργός...

Για τρίτη συνεχή χρονιά η Ελλάδα δεν είχε οργανώσει διεθνή καμπάνια στο εξωτερικό όπως δήλωσε η Όλγα Κεφαλογιάννη στο VimaFm.
Η υπουργός προανήγγειλε τη δημιουργία ενός νέου τουριστικού brand για το 2013 το οποίο θα είναι έτοιμο το Νοέμβριο για τη μεγάλη έκθεση του Λονδίνου. Το σχέδιο για το ανανεωμένο τουριστικό προϊόν της Ελλάδας θα είναι ετοιμό ήδη από τον Σεπτέμβριο.
Η υπουργός αναφέρθηκε και στο ωράριο των Μουσείων και των αρχαιολογικών χώρων τα οποία όπως δήλωσε «δεν μπορούν να λειτουργούν με ωράριο Δημοσίου αλλά με τουριστικό ωράριο». Αυτή είναι μία θετική ένδειξη αφού η Όλγα Κεφαλογιάννη δείχνει οτι θέλει να εντάξει την πλούσια πολιτισμική κληρονομιά στα όπλα της Ελλάδας στον τουρισμό.

1 σχόλιο

  1. ΤΟ BRAND ΤΙ ΕΊΝΑΙ;;;;; ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ "ΜΕΤΑΞΑ" 5 ΑΣΤΕΡΩΝ;;; ΡΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΕΥΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΩ ΓΑΛΛΙΚΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση