GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνεργάτης των Ναζί -µέσα από τη φυλακή- εµπνεύστηκε τον CODEX ALIMENTARIUS, για να ελέγξει τον κόσµο… µέσω της τροφής !!!

Η εφημερίδα «Το ΧΩΝΙ» σπάει τον κώδικα ALIMENTARIUS «Τρία δισεκατοµµύρια θάνατοι θα προκληθούν από υποσιτισµό και χρόνιες ασθένειες ως το 2...

nwo codex alimentarius 250x180 Συνεργάτης των Ναζί  µέσα από τη φυλακή  εµπνεύστηκε τον CODEX ALIMENTARIUS,  για να ελέγξει τον κόσµο... µέσω της τροφής !!! Η εφημερίδα «Το ΧΩΝΙ» σπάει τον κώδικα ALIMENTARIUS
«Τρία δισεκατοµµύρια θάνατοι θα προκληθούν από υποσιτισµό και χρόνιες ασθένειες ως το 2020». Αυτή είναι η εκτίµηση της κοινής έρευνας του Παγκόσµιου Οργανισµού Υγείας και του Οργανισµού Τροφίµων και Γεωργίας.
Ο αριθµός προκαλεί σοκ και σύµφωνα µε την ιατρό δρ. Rima Laibow, ιατρική διευθύντρια του ιδρύµατος National Solutions και του Συµβουλίου Πιστοποίησης Νευροθεραπείας, συνδέεται άµεσα µε την εφαρµογή της οδηγίας περί µεταλλικών ουσιών και βιταµινών του Codex Alimentarius, του ∆ιατροφικού Κώδικα που έχει θεσπιστεί από τον ΟΗΕ και στον οποίο συµµετέχουν οι περισσότερες χώρες του κόσµου.
«Αν υπολογίσει κανείς τους αριθµούς» που εκτιµούν από κοινού ο Παγκόσµιος Οργανισµός Υγείας και ο Οργανισµός Τροφίµων και Γεωργίας, 3 δισεκατοµµύρια άνθρωποι θα πεθάνουν, «το 1 δισεκατοµµύριο λόγω ασιτίας και 2 δισεκατοµµύρια ως αποτέλεσµα ασθενειών εξαιτίας του υποσιτισµού, όπως καρκίνος, καρδιοαγγειακές παθήσεις και διαβήτης».
Σε διάλεξή της, που οργανώθηκε από την Εθνική Εταιρία ∆ιατροφολόγων των ΗΠΑ το 2005, η Rima Laibow εξηγεί µε ποιο τρόπο η εφαρµογή του Codex Alimentarius δεν σχετίζεται µε την προστασία της δηµόσιας υγείας και των καταναλωτών αλλά µε την κερδοφορία µεγάλων πολυεθνικών εταιρειών, ιδιαίτερα των φαρµακευτικών, καθώς και την προσπάθεια ελέγχου του παγκόσµιου πληθυσµού.

3 σχόλια

  1. Τα άρθρα αυτά ειναι για τους μαλακες που συνεχίζουν αμέριμνοι να παίζουν το πουλι τους χαρακτηριζοντας ολα αυτα σαν συνομωσιες και φαντασιοπλήκτους όσους αναφερονται σε αυτα.

    Η ευδαιμονία της μαλακίας τους δεν τους επιτρεπει να δουνε εστω και λίγο αυτα που συμβαίνουν σήμερα στην ζωή τους και από που προέρχονται, αρκουνται με υφος ξερόλα να λενε οτι ολα αυτα είναι μαλακίες δηλαδή αυτό που τους δερνει και εχουν περιελθει στην απόλυτη μαλακισμενη νιρβάνα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή η διαδεδομένη ανοησία περί ανόδου της ανταγωνιστικότητας στον ιδιωτικό τομέα αν μειωθούν οι μισθοί πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει.

    Διότι όσο μειώνονται οι μισθοί και δεν μειώνονται στο ίδιο ποσοστό οι τιμές, ούτε αναπροσαρμόζεται το φορολογικό σύστημα, στο μόνο πράγμα που θα γίνουμε ανταγωνιστικοί είναι στις αυτοκτονίες.

    Οσο για τις πολύ διαδεδομένες επίσης ανοησίες περί επενδύσεων, τις ακούγαμε και την εποχή του χρηματιστηρίου επί Σημίτη.

    Εκείνοι που τα ΜΆΖΕΨΑΝ τα επένδυσαν σε ελβετικούς λογαριασμούς και σε βίλες που μεταβιβάστηκαν σε off shore.

    Επίσης θα είχε ενδιαφέρον να μαθαίναμε ποιος παπάρας ενημέρωσε τον τεχνοκράτη της κεντρικής τράπεζας, τον Φινλανδό Αουσενμπαχ, ότι ο μέσος μισθός στο Δημόσιο είναι τρεις χιλιάδες ευρώ.

    Ετσι, για να μαθαίναμε ποιος ξεπερνά κατά πολύ τον μέσο όρο βλακείας...

    Για να τελειώνουμε με ΟΛΟΥΣ τους Ευρω--πεους , όσο υπάρχουν off shore στην ελεύθερης αγοράς της ΕΥΡΩΠΗΣ , είναι μαλάκας ο Ελληνας που πληρώνει...

    Μας έλεγαν ότι αν θα βγούμε από το ευρώ θα έλθουν και θα μας τα πάρουν ΟΛΑ τσάμπα .. δηλαδή αν θα είμαστε στο ευρώ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΆΡΟΥΝ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕ 400 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΌ; .. ΟΜΙΛΕΊΤΕ ΡΕ ΑΡΧΊΔΙΑ...

    ΛΑΟΚΡΑΤΊΑ ΠΑΝΤΟΎ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΆΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΪΚΌ ΣΔΟΕ ΌΛΟΙ..

    ΓΑΜΏ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΕΡΧΕΣ, ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ...

    ΑΥΤΟΙ ΈΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ 100 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΝ ΠΛΟΎΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΡΕ ΜΕΡΚΕΛ, ΡΕ ΜΠΑΡΟΖΟ, ΡΕ ΡΑΣΜΟΥΣΕΝ, ΡΕ ΤΟΜΣΕΝ, ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΟΟΟΛΛΛΛΟΟΙΙΙ..

    ΛΑΙΚΟΣ ΣΔΟΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.. ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΕΙΝΑΣΜΈΝΟΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΦΆΡΜΑΚΆ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΌ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΡΕΎΜΑ...

    ΕΛΑΤΈ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΆΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΏΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΤΑΊΝΕ...

    Ο-Λ-ΟΥ-Σ

    Αθανάσιος Κλάρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΛΕΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,

    ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΝΑΖΙ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ; ΤΙ ΚΑΚΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΑ'ΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΝΑ ΜΗΝ ΖΕΙ!


    ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ CODEX ALIMENTARIUS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση