GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Eυχή στο νέο υφυπουργό...

2 σχόλια

  1. Π.Χ...έτσι ΠΟΥΤΑΝΟΠΟΥΣΤΡΑΚΙ
    ΤΡΑΒΕΣΤΙ παπαριώταινα ;


    Τουλάχιστον 2 δις ευρώ οι μίζες επί Άκη Τσοχατζόπουλου ΠΑ$$ΟΚ. !!

    Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την υπόθεση Άκη Τσοχατζόπουλου και τις μλίζες για τα εξοπλιστικά προγράμματα. Τουλάχιστον 2 δισ. ευρώ είναι οι μίζες για τα εξοπλιστικά προγράμματα επί υπουργίας Άκη Τζοχατζόπουλου, όπως προκύπτει από τα νέα στοιχεία της σχετικής δικογραφίας.
    Μόνο το μαύρο χρήμα για την προμήθεια των ρωσικών πύραυλων υπολογίζεται ότι ανέρχεται στα 81 εκατ. ευρώ.

    Προέκυψαν επίσης νέα στοιχεία για δεκάδες άλλα ακίνητα σε Ελλάδα και εξωτερικό, αλλά και νέες εξωχώριες εταιρείες σε Παρθένους Νήσους και Νησιά Κεϊμάν.

    Οι δικαστικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες με την υποβολή νέων αιτημάτων δικαστικής συνδρομής για το άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών στο εξωτερικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΔΕΛΦΙΑ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΖΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝ ΟΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΦΥΛΑΚΗ ΙΣΟΒΙΩΣ θα κάμουμε ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΛΑΘΗ ΑΠΟ ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ολοι οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΤΩΧΟΙ ή ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ και βγήκαν ΜΕΓΑΛΟΠΛΟΥΣΙΟΙ ή ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ όπως ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ....

    ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ=ΚΛΕΦΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση