GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαμός και στο facebook για την Παπαχρήστου! Διαβάστε σχόλια!

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις από μερίδα χρηστών του facebook για τον αποκλεισμό της Βούλας Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς αγώνες. Μετά τ...

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις από μερίδα χρηστών του facebook για τον αποκλεισμό της Βούλας Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς αγώνες. Μετά το ρατσιστικό Tweet της αθλήτριας του τριπλούν και τον αποκλεισμό της από την ομάδα, πολλοί έκαναν λόγο για υπερβολική απόφαση και ζήτησαν την ανάκλησή της. Οι σελίδες που δημιουργήθηκαν στο facebook είναι:
Βούλα Παπαχρήστου όλη η Ελλάδα είναι μαζί σου και
Βούλα Παπαχρήστου, είμαστε μαζί σου! Επαναφορά στους αγώνες!
Διαβάστε μερικά από τα σχόλια που γράφτηκαν σ' αυτές τις σελίδες από χρήστες του facebooκ:
ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ | ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΛΙΚΕ ΑΜΑ ΘΑ ΕΙΣΤΑ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΧΝΕΙ ΖΟΝΤΑΝΕΙ!
Φτύστε τους Ολυμπιακούς αγώνες (games). Ούτε την κατάλληλη λέξη δεν έχουν οι απόγονοι των τσοπάνηδων για να περιγράψουν τον θεσμό. Όχι Βούλα, παράτα τους βγάζοντας μια ωραία ανακοίνωση.
Έβαλε τα χέρια της και έβγαλε τα μάτια της μόνη της! Όχι απλά το αστειάκι της ήταν άστοχο, αλλά το ποστάρει λίγες μέρες πριν λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη, όπου όλα τα μάτια θα είναι στραμμένα στους αθλητές. Τόση ανωριμότητα? Πού νομίζεις η συγκεκριμένη αθλήτρια ότι κατεβαίνει, στα Βαρδινογιάννεια? Ακόμα και πρόθεση να μην είχε να προσβάλλει, το σχόλιο άνετα μπορεί να εκλειφθεί ως ρατσιστικό από οποιονδήποτε συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αθλητή και μη. Εδώ τρέχουν στα δικαστήρια τον Τζον Τέρι, γιατί επιτέθηκε με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς στον Φερντιναντ, και προσπαθούν να το αποδείξουν διαβάζοντας τα χείλη του από το βίντεο του αγώνα. Τόσα χρόνια ξοδεύονται εκατομμύρια σε καμπάνιες ενάντια στο ρατσισμό στους αγωνιστικούς χώρους, αθλητές απειλούν με αποχώρηση από αγώνες στο πρώτο δείγμα ρατσιστικής επίθεσης και εμείς προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα... Κρίμα γιατί πρόκειται για πολύ ταλαντούχα αθλήτρια, αλλά δυστυχώς αδίκησε μόνη της τον εαυτό της.
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
Neo-Ellada pou skotoneis ta paidia sou...Autoi pou apokleisane tin voula na kanonisoune na apelasoune kai to 1,5 ekatomirio lathrometanastes pou exei i Ellada kai kathimerina 'viazoune' ti xora mas profanos oxi me diloseis se twitter.Iparxoune de kai kati 'troikanoi' pou einai apo polles xores kai einai pio epikindinoi.Me autoi kirioi tis olimpiakis apostolis ti tha kanoume pote tha tous 'apokleisoume' autous apo ti diakivernisi tis xoras mas?
Μαζι σου ειμαστε! Φτυστους στα μουτρα ολους αυτους αμα τους ξαναδεις! Ντροπη και στους υπολοιπους αθλητες αν δεν βγαλουν εστω μια ανακοινωση συμπαραστασης.
Να γυρίσει όλοι η Ελληνικη αποστολή πίσω σε ένδειξη συμπαράστασης.
Για τον Πίου που μας εχουν ζαλίσει 3 μήνες τώρα τιποτα, δεν ειναι ρατσισμός αυτό
ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ..ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΦΟΥ ΔΕ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ?ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ..ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΒΟΥΛΑ ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΥΘΕΩΣ ..ΕΝΩ ΚΑΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΔΕ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ..ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ...ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ...ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ..ΣΕ ΣΤΙΡΙΖΟΥΜΕ....
\ Να ζητήσει «συγγνώμη» η βούλα και να πάει στο Λονδίνο !!!!
To Elliniko dikaio kratos edeikse tin austirotita kai ti dikaiosyni pou ''tosa xronia akolouthei pista''...apekleise mia athlitria apo tous Olympiakous agwnes... Bravo sas karagkiozides... To sxolio tis htan sigoura lathos kai atyxes...Kai h kopela zitise dimosia syggnwmi kai to esvise...estw pws exei kaki aisthisi tou humour h idia... Auti h stigmi gia enan athliti (gia osous exoun kanei prwtathlitismo kai kseroun) einai o,ti simantikotero kai iero mporei na symbei stin poreia enos athliti...Den exei dikaiwma kanenas xontrokolis pou kathetai se dermatines karekles na tin apokleisei...Makari tetoia apofasistikotita na deixnate karagkiozides stous Troikanous sti Merkel stous Skopianous kai stous Tourkalades…Alla eisaste apla kai mono semnotyfoi ypokrites kai deiloi… An ayto to akyro ‘’asteio’’ to eixe pei kanenas malako-Lazopoulos tha gelage oli h Ellada san na min egine tipota…Eipe mia kopela mia vlakeia kai amesws ayto to kratos dikaiou eprakse ...Δείτε περισσότερα
Αίσχος! Η ελληνική ολυμπιακή επιτροπή απέκλεισε την αθλήτρια από την ολυμπιάδα έπειτα από πιέσεις των κομμάτων του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς για ένα χιουμοριστικό σχόλιο της στο twiter που αν μη τι άλλο καταδεικνύει το σοβαρό μεταναστευτικό πρόβλημα στην χώρα μας. Αποδεικνύεται ότι δεν μπορούν να αντιπαλέψουν το χιούμορ του Έλληνα πολίτη και ότι δεν υπάρχει δημοκρατία στην Ελλάδα. Βιώνουμε τον απόλυτο φασισμό της αριστεράς θολοκουλτούρας αλλά και την ανικανότητα της κυβέρνησης που δέχτηκε επίτηδες τον αποκλεισμό καθώς χρειάζονταν ένα λόγο να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από τον ερχομό της τρόικα και τα νέα μέτρα που θα μας επιβάλουν. Οι πολιτικοί μας αν θέλουν άμεμπτους ολυμπιονίκες ας δώσουν πρώτοι το παράδειγμα.

16 σχόλια

  1. Ο Βασίλης Γαλούπης, έχοντας φρέσκια πληροφόρηση για την εξέλιξη της υπόθεσης, θέτει ερωτήματα - φωτιά για την υπόθεση της Βούλας Παπαχρήστου!


    Το πρώτο που αποδείχθηκε απ’ αυτή την ιστορία με την Βούλα Παπαχρήστου είναι πόσο ανέτοιμοι κι απροετοίμαστοι είμαστε σαν κοινωνία απέναντι σε τέτοια περιστατικά.

    Από εκεί ξεκινάμε. Ότι δεν έχουμε την ωριμότητα να αντιμετωπίσουμε ψύχραιμα μια τέτοια κατάσταση σαν κι αυτήν. Και η ψυχραιμία είναι πάντα ο καλύτερος σύμβουλος!

    Από το πρωϊ, δηλαδή, υπήρξε ένας πανικός, λες κι έπεσε πυρηνική βόμβα.

    Από τον κόσμο που είχε χωριστεί στα δυο με το να βρίζει ή να δικαιολογεί την Παπαχρήστου, μέχρι τα κόμματα, τα ΜΜΕ, τους αθλητικούς φορείς, τον σύλλογό της και την ολυμπιακή επιτροπή που εν τέλει απέκλεισε την αθλήτρια.

    Και το θέμα, μάλιστα, είναι λεπτό, λόγω της ιδιαίτερης πολιτικής κατάστασης που υπάρχει στον τόπο. Έχουμε, δηλαδή, μια ετερόκλητη συγκυβέρνηση η οποία ουσιαστικά πίεσε, άμεσα ή έμμεσα, την ΕΟΕ προς την μια ή την άλλη κατεύθυνση. Προς τρείς κατευθύνσεις οι πιέσεις, συγκεκριμένα. Άλλα είπαν βουλευτές της ΝΔ, άλλα το ΠΑΣΟΚ, άλλα η ΔΗΜΑΡ. Ενώ διαφορετικές κι αντικρουόμενες θέσεις βλέπουμε κι από τα υπόλοιπα κόμματα.

    Επίσης, είναι ολοφάνερο πια ότι και το κλίμα μέσα στην ελληνική κοινωνία είναι πολωμένο, περισσότερο από ποτέ μεταπολιτευτικά! Οι ακραίες αντιδράσεις κυριαρχούν…

    Κινήσεις πανικού απ’ όλους!

    Μέσα σ’ αυτές τις ηλεκτρισμένες συνθήκες, λοιπόν, είναι δεδομένο ότι κυριάρχησε ο πανικός:

    • Η μεν αθλήτρια, όταν κατάλαβε τι σάλο έχει προκαλέσει, άρχισε να τα «μαζεύει» γρήγορα κι όπως - όπως, λέγοντας «συγνώμη», ενώ έσβηνε κι ενεργοποιούσε ξανά και ξανά τον λογαριασμό της στο twitter.

    • O έμπειρος σε δύσκολες καταστάσεις Πομάσκι (ο προπονητής της) βιάστηκε κι αυτός να θεωρήσει σεβαστή και να αποδεχτεί την απόφαση αποκλεισμού της ΕΟΕ.

    • Νωρίτερα η ολυμπιακή επιτροπή, πιεζόμενη κι από τον θόρυβο στα ΜΜΕ, ανακοίνωνε απόφαση για αποκλεισμό της αθλήτριας από την διοργάνωση.

    • Τα κόμματα το ένα μετά το άλλο έτρεχαν να πάρουν θέση όπως – όπως με πρόχειρη επιχειρηματολογία, μην μείνουν έξω από τον χορό!

    • Τα φόρουμ στα σάιτ είχαν πάρει φωτιά με αυτούς που βρίζανε την Παπαχρήστου κι αυτούς που την υπερασπίζονταν με πάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέταξε το μπαλάκι ο ΣΕΓΑΣ!

    Ο μόνος που χειρίστηκε αρκετά έξυπνα την κατάσταση θα λέγαμε ότι ήταν ο πιο έμπειρος πια σ’ αυτά ΣΕΓΑΣ. Ο οποίος έχοντας σπάσει τα μούτρα του αρκετές φορές στο παρελθόν με βιαστικές κι άγαρμπες κινήσεις, πέταξε το μπαλάκι της άμεσης απόφασης στην ΕΟΕ, κι άφησε την δική του για… αργότερα, όταν θα έχει καταλαγιάσει πια η σκόνη!

    Φαντάζομαι ότι ο καθένας έχει βγάλει τα συμπεράσματά του για το αν ήταν ρατσιστικό το σχόλιο της Παπαχρήστου ή αν σωστά αποκλείστηκε από τους ολυμπιακούς αγώνες.

    Ανεξάρτητα από την σημερινή υπόθεση, έστω κι αν είναι πλεονασμός, σπεύδω να αναφέρω ότι θεωρώ καταδικαστέα οποιαδήποτε υπόνοια ρατσιστικής επίθεσης απ’ οποιονδήποτε και προς οποιονδήποτε.

    Το CAS ο πιο εύκολος δρόμος, απόφαση σε 24 ώρες!

    Τα ερωτηματικά που προκύπτουν όσο περνάνε οι ώρες (και ειδικά τώρα το βράδυ) είναι πολλά, κάτι που πηγάζει πια κι από το δικαστικό ρεπορτάζ. Υπάρχει, μάλιστα, η υπόνοια ότι η ΕΟΕ και ο ΣΕΓΑΣ πήγαν να κλείσουν βιαστικά μια πληγή, όμως ενδεχομένως να έχουν ανοίξει άλλες, άθελά τους. Τι εννοώ;

    1. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση η απόφαση πάρθηκε από το αρχηγείο της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου «για δηλώσεις που αντίκεινται στις αξίες και τα ιδεώδη του Ολυμπισμού». Φανταζόμαστε ότι υπάρχει τέτοια διάταξη στο καταστατικό της ΕΟΕ που να κάνει λόγο για αποκλεισμό λόγω δηλώσεων που αντίκεινται στις αξίες του Ολυμπισμού. Υπάρχει;

    Και το αρχηγείο της αποστολής στο Λονδίνο μπορεί να πάρει απόφαση για αθλήτρια που δεν είναι στο Λονδίνο, αλλά στην Αθήνα;

    2. Με ποιες διαδικασίες βγήκε η απόφαση; Για οποιαδήποτε απόφαση ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ πρώτα να κληθεί ο αθλητής σε απολογία. Υπάρχει προσωρινός αποκλεισμός, ακολουθείται η διαδικασία με την απολογία, έπειτα επιβάλλεται η όποια ποινή και μετά υπάρχει το δικαίωμα έφεσης.

    Τι απ’ όλα αυτά έγινε;

    3. Για ποιο λόγο η απόφαση πάρθηκε αυθημερόν, ενώ υπήρχε ο χρόνος να κληθεί σε απολογία από την ΕΟΕ η αθλήτρια; Μην ξεχνάμε ότι ο στίβος δεν ξεκινάει αμέσως με την έναρξη των ολυμπιακών αγώνων, ενώ η Παπαχρήστου είναι ακόμα στην Αθήνα.

    Τι πιο εύκολο από το να τηρηθούν οι διαδικασίες, με προσωρινό αποκλεισμό; Υπήρχε άνετα το χρονικό περιθώριο.

    4. Η ΕΟΕ είναι νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου. Τι θα γίνει αν αύριο κιόλας προσφύγει η αθλήτρια με έφεση σε κάποιο διοικητικό δικαστήριο, όπως έχει το δικαίωμα; Είναι έτοιμες οι αθλητικές αρχές να υπερασπιστούν την απόφασή τους; Υπάρχει έτοιμο το αιτιολογικό της απόφασης, έχουν ληφθεί οι σχετικές καταθέσεις κλπ.;

    5. Σύμφωνα με όσους ξέρουν καλά το δικαστικό ρεπορτάζ, ο πιο εύκολος δρόμος δράσης τούτη τη στιγμή για την Παπαχρήστου είναι το CAS. Όχι το CAS στην Λωζάνη, αλλά πλέον στο… Λονδίνο! Με το που ανοίγει το ολυμπιακό χωριό, ένα «σκέλος» του CAS μετακομίζει από την Λωζάνη και πηγαίνει στην διοργανώτρια χώρα για να συνεδριάζει και να αποφασίζει επιτόπου. Ήδη η πρώτη απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου για τους ολυμπιακούς αγώνες βγήκε χθες στο Λονδίνο.

    6. Αυτό σημαίνει ότι αύριο το πρωϊ κιόλας η Παπαχρήστου μπορεί να πάει στο CAS στο Λονδίνο για να κάνει έφεση κατά της απόφασης της ΕΟΕ.

    Η εκδίκαση ορίζεται άμεσα και η απόφαση από το CAS βγαίνει μέσα σε μόλις 24 ώρες! Όχι από την εκδίκαση, αλλά σε 24 ώρες από την κατάθεση της έφεσης!

    Δηλαδή, γίνεται η έφεση π.χ. αύριο και η απόφαση βγαίνει μεθαύριο! Η πλευρά των αρμόδιων ελληνικών αρχών προλαβαίνει να ετοιμαστεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενισχύουν την δημοκρατία!

    Στην δημοκρατία οι διαδικασίες είναι πάντα σεβαστές, με λόγο ύπαρξης και παίζουν τον ρόλο τους. Απογειώνουν την δημοκρατία διαδικασίες όπως «η απολογία του κατηγορουμένου»! Την ενισχύουν!

    Μια σωστή απόφαση αναφέρει ότι «ο αποκλεισμός έγινε βάσει του τάδε άρθρου του καταστατικού», ενώ πριν έχει ανακοινωθεί προσωρινός αποκλεισμός, έχει διαταχτεί επείγουσα έρευνα κι έχει κληθεί ο κατηγορούμενος σε απολογία με τον δικηγόρο του.

    Έτσι γίνονται αυτές οι δουλειές.

    Η ΕΟΕ για να καλμάρει την κατάσταση που δημιουργήθηκε, με τα κόμματα και τα ΜΜΕ να την πιέζουν από το πρωϊ να κάνει κάτι, βρέθηκε σε δύσκολη θέση.

    Και χειρίστηκε όπως νόμιζε αυτή σωστά την κατάσταση. Σκέφτηκε, προφανώς, ότι δεν είχε περιθώρια για κάτι άλλο και ότι θα ξέσπαγε χειρότερος σάλος, διεθνής πια, αν η αθλήτρια έβγαινε στο εξωτερικό.

    Την καταλαβαίνω την ΕΟΕ. Βρέθηκε με καυτή πατάτα στα χέρια!

    Μήπως, όμως, ήταν προτιμότερο να την καλέσει αύριο το πρωϊ κιόλας σε απολογία στα γραφεία της ΕΟΕ στην Αθήνα; Να πάει η Παπαχρήστου εκεί, να την περιμένουν στα σκαλάκια δεκάδες δημοσιογράφοι και κάμερες, και να πει όσα έχει να πει.

    Και μήπως έτσι τελικά, από τον τρόπο που θα μίλαγε, να απομυθοποιούταν κι ορισμένα ακραία πράγματα ή καταστάσεις.

    Μπούμερανγκ…

    Όταν, πάντως, αφαιρείς από τον οποιονδήποτε το δικαίωμα της συγνώμης μπροστά σε ένα πειθαρχικό όργανο ή να ανασκευάσει ή τέλος πάντων να πει την άποψή του, τότε – και ειδικά με μια ενδεχόμενη δικαίωσή του αργότερα - ίσως να οπλίζεις ακόμα περισσότερο το χέρι στις όποιες πεποιθήσεις του ή την όποια ιδεολογία έχει ή δεν έχει.

    Αντί να το αποδυναμώνεις, να το ισχυροποιείς! Αυτός ο κίνδυνος ελλοχεύει πίσω από κάθε σπασμωδική αντίδραση! Και μιλάω γενικότερα τώρα, όχι τόσο για την συγκεκριμένη υπόθεση.

    Δεν το συζητάμε ότι οι περισσότερες εγχώριες ολυμπιακές κι αθλητικές αρχές στον κόσμο, ειδικά των μεγάλων χωρών, θα προσπαθούσαν να βρούνε τρόπο για να αποκλείσουν έναν αθλητή ή μια αθλήτρια που έκανε τέτοιο σχόλιο στο twitter.

    Δεν θα είχαν και πολλά περιθώρια. Το ζήτημα είναι αν η ελληνική πλευρά βρήκε τον σωστό. Τον πιο γρήγορο τον βρήκε, πάντως…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φτου σας υποκριτές του κερατά!!!Αντιρατσιστές του κ@λου,ένα πράγμα θα σας πω!Κάποια στιγμή ο ψευτοαντιρατσισμος σας θα σας γυρίσει μπούμερανγκ,να είστε σίγουροι γι'αυτο!Την γάτα όταν την στριμώξεις στην γωνία σου επιτεθείτε με άγριες διαθέσεις και σου βγάζει τα μάτια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΡΙΧΕΣ ΡΕ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΙΟΣΑΣΤΕ ΜΕ ΤΡΙΧΕΣ.ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΕΙ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΚΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΡΙΞΕΙ ΟΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΞΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΒΑΣΑΝΑ ΔΕ ΘΑ ΑΣΧΟΛΙΟΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΤΟΥ ΝΕΙΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεν υπάρχει ρατσιστικό σχολιο, ειναι σχόλιο που υπαινίσεται ρατσισμό αλλά δεν ειναι ξεκάθαρα ρατσιστικό. Μιλάει για "αφρικανούς" (οχι για μαυρους) και για το κουνούπι του δυτικού νειλου. Η Ηλιθιότητα της Ολυμπιακής επιτροπής σε όλο της το μεγαλείο. Αντί να μαζέψει το θεμα που δημιουργηθηκε από ασημαντη αφορμή το εκανε ασυμαζευτο. Δηλαδη αν καποιος γραψει ανεκδοτο με τον ΤΖΑΚ ΝΟΡΙΣ πρεπει να ζητησει πρωτα να δοσει αδεια η Ολυμπιακή Επιτροπή Λογοκρισίας? ΑΡΚΕΤΑ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΑΡΚΕΤΗ ΖΗΜΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ 2004 ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΟΑΓΩΝΕΣ ΣΑΣ. ΜΗ ΜΑΣ ΔΙΧΑΖΕΤΕ ΑΛΛΟ. ΛΑΜΟΓΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για ένα μονο λόγο θα έλεγα ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ επιτέλους με την μαλακία να γράφουν στο F/B kai sto twitterΤΑ ΠΆΝΤΑ ΚΆΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΟΥΝ ΓΙΤΊΑ ΤΑ ΦΤΙΆΞΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΊΝΟΥΝ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΆΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΤΕΡ ΚΟΥΒΕΛΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗς ΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΗ ΓΙΟΥΚΟΣΛΑΒΙΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΙΣΙΔΩΡΕ;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γαυγίζετε άπαντες κάτω απο λάθος δέντρο.
    Είναι πράγματι ενα ατυχές γεγονός αυτό που της συνέβη, αλλά,
    υπάρχει και κάποιο "αλλά"

    αν ενα παρόμοιο καλαμπούρι το είχε γράψει καμιά σκοπιανή
    ή καμιά τουρκάλα θα είχατε πάει στο Λονδίνο να σβύσετε τη φλόγα.
    Αντε να πα-να- χρρρρ. . .(δεν μπορώ να το γράψω αν και το αξίζετε)
    ηλίθια και one way minded όντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. " ΝΟΥΣ ΥΓΙΗΣ(ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ)"

    ΔΕ ΦΗΜΙΖΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ (ΤΙΜΙΝG)ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕ ΑΛΛΑ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ. ΕΦΥΓΕ Η ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ Η ΣΦΑΙΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ. ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ. ΑΣ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ
    ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ. (ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΚΛΠ ΚΛΠ). ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΕΝΤΕΡΗ-ΘΑΝΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΔΥΟ ΟΛΥΜΠΙΑΔΕΣ !
    Υ.Γ. ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΤΑ ΒΛΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΙΜΙΟΙ (ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ). ΤΟ ΝΕΑΡΟΝ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ- ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ- ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΑΝΩΡΙΜΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑΤΟΎ ΓΙΑ ΑΥΤΟΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ, ΚΑΝΕΙ ΟΛΥΜΠΙΣΜΌ; ΕΤΣΙ ΣΚΕΤΑ, ΧΑΖΑ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΑΝΑΛΟΓΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ;
    ΟΧΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΕΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΧΕΣΗ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΙΔΕΩΔΕΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΗΜΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΑΠΟΚΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΝΑΖΗΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΛΩΣ ΑΠΕΚΛΕΙΣΘΗ Η ΑΘΛΗΤΡΙΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ (ΤΥΠΙΚΑ) ΣΤΡΑΒΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ.
    " ΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ, ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ" ΚΑΙ
    " ΝΟΥΣ ΥΓΙΗΣ(ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ)"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το αστειάκι της Παπαχρήστου ΔΕΝ είναι ρατσιστικό. Δεν προσβάλει κανέναν. Οι κομπλεξικοί που ανακάλυψαν προσβολή του... Ολυμπισμού μέσα σε μια αθώα φράση δεν βλέπουν προσβολή του Ολυμπισμού στην εμπορευματοποίηση των Αγώνων. Δεν είδαν προσβολή του Ολυμπισμού στα περιβόητα Ολυμπιακά έργα της Αθήνας που σαπίζουν τώρα αποδεικνύοντας τη μαλακία εκείνων που ξόδεψαν 22 δισ. και έσπρωξαν την Ελλάδα στη χρεωκοπία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΠΡΑΒΟ ΒΟΥΛΑ

    ΕΤΣΙ ΣΕ ΘΕΛΩ .

    ΑΣΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΧΟΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. σωστο,και ο πεινασμενος ελληναρας θα λεει μπραβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι υπόλοιποι αθλητές γιατί μπήκαν στο αεροπλάνο ???????? Ας γύρναγαν πίσω για λίγο να δεις πως θα έτρεχαν όλοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αν η κ. Πααχρήστου είχε πάρει από τους χορηγούς της κανά δυό εκατομμύρια ευρώ και τα είχε βγάλει στο……… Λονδίνο κρυφά θα έλεγε κανένας …………………. τίποτα ????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Είμαι εναντίον της Παπαχρήστου γιατί ζήτησε συγγνώμη.
    Η πιστεύεις κάτι κορίτσι μου ή δεν πιστεύεις ,απο κολωτούμπες χορτάσαμε.
    Αεί γαμηθείτε όλοι που παίζετε τον παππά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση