GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γνωστός παρουσιαστής: «η αλήθεια είναι ότι είμαι gay»...

Ποιος γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε τη σεξουαλικότητά του και δήλωσε πώς είναι gay ; Δείτε ποιος παρουσιαστής είναι.

Ποιος γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε τη σεξουαλικότητά του και δήλωσε πώς είναι gay; Δείτε ποιος παρουσιαστής είναι.
«Ναι, είμαι gay πάντα ήμουν, πάντα θα είμαι και δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ευτυχισμένος, άνετος με τον εαυτό μου και περήφανος», είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του ο γνωστός παρουσιαστής ο Anderson Cooper.
«Κατάλαβα ότι με το να μένω σιωπηλός για συγκεκριμένες πτυχές της ζωής μου για τόσο καιρό έδωσα τη λανθασμένη εντύπωση ότι θέλω να κρύψω κάτι, κάτι που με κάνει να αισθάνομαι άβολα, ντροπή ή ακόμα και φόβο. Αυτό με στεναχωρεί γιατί απλά δεν είναι αλήθεια είπε ο Αnderson Cooper στην συνέντευξη του.
Πηγή: http://www.fimes.gr/2012/07/anderson-cooper-gay/#ixzz1zaNSTLDh

2 σχόλια

  1. ο πασίγνωστος Andrian cooper. Κάθε μέρα τον βλέπουμε στο χωριό μου. Έγινε σάλος στο καφενείο με την μεγάλη αποκάλυψη. Ξέχασαν οι χωρικοί ότι τους έκοψαν τη σύνταξη και έκλεισε το ιατρείο και ότι δεν υπάρχουν φάρμακα. Πιό πολύ τους νοιάζει τι κάνει ο andrian με τον κώλο του. Ρε δε μας παρατάτε με τα πουστουρλουκια?

    LiMuBai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξέρεις κανένα στρέιτ στην ΤV?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση