GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η όμορφη της Google που ανέλαβε το τιμόνι της Yahoo...

H 37χρονη Μαρίζα Μάγιερ, πρώην κορυφαίο στέλεχος του κολοσσού του χώρου της τεχνολογίας, Google, ανέλαβε καθήκοντα διευθύνουσας συμβούλου...

H 37χρονη Μαρίζα Μάγιερ, πρώην κορυφαίο στέλεχος του κολοσσού του χώρου της τεχνολογίας, Google, ανέλαβε καθήκοντα διευθύνουσας συμβούλου στη Yahoo. Είναι το τρίτο άτομο που αναλαμβάνει τη θέση μέσα σε διάστημα ενός χρόνου.
Σε ανακοίνωσή της, η Μάγιερ δηλώνει πως είναι τιμή και μεγάλη χαρά της να ηγηθεί της εταιρείας, καθώς και ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.
Το Μάιο ο διευθύνων σύμβουλος Σκοτ Τόμσον εγκατέλειψε τη θέση μετά από κατηγορίες πως είχε βάλει ψευδώς ένα πτυχίο υπολογιστών στο βιογραφικό του. Του Τόμσον είχε προηγηθεί η Κάρολ Μπαρτζ, η οποία έφυγε μετά από δυόμισι χρόνια στη θέση.
Η Yahoo αντιμετωπίζει έντονο ανταγωνισμό από εταιρείες του χώρου των μηχανών αναζήτησης όπως η Google, και από γίγαντες του ταχύτατα ανερχομένου χώρου των social media, όπως το Facebook.
Αν και παραμένει το μεγαλύτερο web portal στις ΗΠΑ, αναλυτές εκτιμούν πως η αποτυχία της Yahoo να προσαρμοστεί στη νέα, «social» εποχή έχει βλάψει την εταιρεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση