GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H νέα κάμπριο έκδοση της Mercedes A-Class

Τα πλάνα της Mercedes για την καινούρια και πολύ εντυπωσιακή A-Class περιλαμβάνουν και μια άκρως ελκυστική κάμπριο έκδοση αμαξώματος πο...

Τα πλάνα της Mercedes για την καινούρια και πολύ εντυπωσιακή A-Class περιλαμβάνουν και μια άκρως ελκυστική κάμπριο έκδοση αμαξώματος που αναμένεται να δούμε το 2013.
Με εντελώς νέα προσέγγιση προς τη μικρομεσαία κατηγορία, η καινούρια Μercedes A-Class εντυπωσιάζει με το δυναμικό της στυλ, την υψηλή τεχνολογία αλλά και την ευρεία γκάμα κινητήρων που διαθέτει.
Αφήνοντας πίσω το πάτωμα τύπου «σάντουιτς», ξεφεύγοντας από την… πολυχρηστική προσέγγιση των 2 προηγούμενων γενιών και τοποθετημένη πλέον ακριβώς απέναντι από τη Σειρά 1 της BMW, η νέα A-Class κάνει «restart» και ετοιμάζεται να κάνει το «μπαμ» στα premium μικρομεσαία.
Ανοιχτή έκδοση… πραγματική πρόκληση
Σε κάθε περίπτωση, στο δυναμικό στυλ της Α-Class «κουμπώνει» ιδανικά η υπό δημιουργία κάμπριο έκδοση αμαξώματος.
 H νέα κάμπριο έκδοση της Mercedes A Class
Το γερμανικό μοντέλο δείχνει σαφώς ελκυστικό και επιβλητικό, για τα δεδομένα πάντα της μικρομεσαίας κατηγορίας.
Ο premium χαρακτήρας του αυτοκινήτου δικαιολογεί και με το παραπάνω την πρόθεση της Mercedes να του τοποθετήσει υφασμάτινη αναδιπλούμενη οροφή, ενώ σε ότι έχει να κάνει με το εσωτερικό του εκτιμάται πως θα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 4 επιβάτες.
 H νέα κάμπριο έκδοση της Mercedes A Class
Τούρμπο στο προσκήνιο
Όπως και οι 5θυρες εκδόσεις της νέας A-Class έτσι και η κάμπριο θα είναι διαθέσιμη σε τρεις βενζινοκίνητες εκδόσεις με τούρμπο και άμεσο ψεκασμό: την Α180 που έχει κινητήρα 1,6 λτ. με ισχύ 115 ίππους, την Α200 με τον ίδιο κινητήρα κι αυξημένη απόδοση στους 156 ίππους και την Α250 η οποία φορά μοτέρ 2,0 λτ. με μέγιστη ισχύ 211 ίππων.
Ο κινητήρας 1,6 λτ. λανσάρει το σύστημα CAMTRONIC, το οποίο επεμβαίνει στο βύθισμα των βαλβίδων εισαγωγής για καλύτερη οικονομία καυσίμου.
Επίσης, θα υπάρχουν και τρεις turbodiesel εκδόσεις: η Α180 CDI με 2λιτρο κινητήρα ισχύος 109 ίππων και 250 Nm ροπής , η Α200 CDI με 136 ίππους και 300 Nm ροπής και η Α220 CDI με κινητήρα 2,2 λτ. ιπποδύναμη 170 ίππων και ροπή 350 Nm.
Όλοι οι κινητήρες θα συνδυάζονται με σύστημα Eco Start/Stop και νέο χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ή προαιρετικά με αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων. Διαθέσιμο θα είναι και το κιβώτιο 7G-DCT διπλού συμπλέκτη.
Η επίσημη παρουσίαση της νέας ανοιχτής έκδοσης της καινούριας Mercedes A-Class εκτιμάται πως θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του 2013, προκειμένου το γερμανικό μοντέλο να ξεκινήσει την εμπορική του πορεία μερικούς μήνες αργότερα.
Πηγή: autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση