GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες σειρές HD τηλεοράσεων...

Η Toshiba Europe GmbH, με αφορμή το Euro 2012, οργάνωσε μια μεγάλη εκδήλωση τον Ιούνιο για δημοσιογράφους και συνεργάτες για να παρουσιάσει...

Η Toshiba Europe GmbH, με αφορμή το Euro 2012, οργάνωσε μια μεγάλη εκδήλωση τον Ιούνιο για δημοσιογράφους και συνεργάτες για να παρουσιάσει τις τηλεοράσεις των σειρών 55ZL2, VL963, και TL933. Η 55ZL2 αποτελεί τη βασίλισσα των τηλεοράσεων. Με μέγεθος οθόνης 139cm (55”), η συγκεκριμένη συσκευή δε χρειάζεται ειδικά γυαλιά για να παρακολουθήσετε 3D. Επιπλέον, η 55ZL2 είναι η πρώτη τηλεόραση στον κόσμο με Quad Full HD οθόνη για το καταναλωτικό κοινό. Το γεγονός αυτό επιτρέπει στην 55ZL2 να προσφέρει απολαυστική 3D τηλεθέαση σε μεγάλες παρέες ενώ αναπαράγει περιεχόμενο 2D σε τέσσερις φορές (Quad) Full HD ανάλυση.
Η 55ZL2 διαθέτει επίσης την επαναστατική τεχνολογία CEVO-ENGINE της Toshiba η οποία τροφοδοτεί και άλλες επαναστατικές εφαρμογές όπως PERSONAL-TV, επιτρέποντας στον καταναλωτή να εξατομικεύσει τις ρυθμίσεις της τηλεόρασής του και τις εφαρμογές SMART-TV όπως η εγγραφή USB και η πρόσβαση στο Toshiba Places.
Η σειρά VL963 είναι Full HD με παθητική 3D τεχνολογία που την καθιστά ιδανική για την οικογένεια. Με εντυπωσιακό και αναγνωρίσιμο σχεδιασμό, η VL963 προσφέρει κινηματογραφική τηλεθέαση με πολύ κομψό σχεδιασμό. Διαθέτει Full HD, 1920 x 1080p οθόνη και παθητική τεχνολογία 3D η οποία μετατρέπει περιεχόμενο 2D σε 3D εικόνες.
 Νέες σειρές HD τηλεοράσεων
Η συσκευή διατίθεται με τέσσερα ζευγάρια 3D γυαλιών για άμεση χρήση. Η VL963 είναι διαθέσιμη σε μεγέθη οθόνης 107cm (42”), 119cm (47”) και 139cm (55”). Χάρις την τεχνολογία LED backlight, η σειρά VL963 είναι πολύ λεπτή σε σχεδιασμό και ενεργειακά αποδοτική. Διαθέτει τέσσερις HDMI και δύο USB θύρες καθώς επίσης και Multi-Tuner για DVB-T/T2, DVB-C και DVB-S/S2. Επιπρόσθετα προσφέρει πρόσβαση σε περιεχόμενο πολυμέσων μέσω Διαδικτύου.
Οι νέοι καταναλωτές μπορούν να βρουν την τηλεόραση των ονείρων τους στη σειρά TL933. Με οθόνη 16:9 LCD με Edge LED backlighting τεχνολογία, η συσκευή είναι συμβατή με 3D και προσφέρει εικόνα Full HD, 1920 x 1080p.
Η TL933 μπορεί να μετατρέπει 2D περιεχόμενο σε 3D, ώστε να απολαμβάνουν οι θεατές εκπομπές και ταινίες σε ποιότητα 3D με τη χρήση γυαλιών Active Shutter 3D. Η TL933 κυκλοφορεί σε μέγεθος οθόνης 80cm (32”), 102cm (40”) και 117cm (46”). Χάρις την τεχνολογία LED backlight, η TL933 είναι πολύ λεπτή σε σχεδιασμό και ενεργειακά αποδοτική. Διαθέτει δύο θύρες USB και τέσσερις θύρες HDMI, καθώς επίσης και ενσωματωμένο tuner για DVB-T και DVB-C. Προσφέρει ακόμη πρόσβαση σε περιεχόμενο πολυμέσων μέσω Διαδικτύου.
Οι HD Smart τηλεοράσεις της Toshiba καθιστούν μοναδική εμπειρία την παρακολούθηση μεγάλων αθλητικών γεγονότων όπως το Euro 2012. Επίσης αποτελούν επιλογή value for money για τους Έλληνες καταναλωτές ενώ διατίθενται στην αγορά μέσω όλων των μεγάλων αλυσίδων ηλεκτρονικών ειδών.
 Νέες σειρές HD τηλεοράσεων

2 σχόλια

  1. Γιατί η τρόικα και το μνημόνιο επιβάλλουν την ψηφιακή τηλεόραση;

    Έχει αναρωτηθεί ο κόσμος γιατί αυτό το μέτρο το προβλέπει το μνημόνιο;

    Γιατί η τρόικα και το μνημόνιο επιβάλλουν την ψηφιακή τηλεόραση;

    Ο λαός μας, λόγω της ευρείας έλλειψης πληροφόρησής του (αφού η ενημέρωσή του είναι στα χέρια ασύδοτων και εξαγορασμένων δημοσιογράφων) έχει γίνει έρμαιο της Νέας Τάξης, που τον χρησιμοποιεί για πειραματισμούς, χάρη στην πρόθυμη συνεργασία με την εκλεγμένη πολιτική τάξη.

    Γι αυτό το θέμα δεν μιλάει κανείς στην Ελλάδα και δεν αναρωτιέται κανείς γιατί βιάστηκαν να εισαγάγουν αυτή την (με το ζόρι) αλλαγή στη ζωή των Ελλήνων...

    Πόσοι Έλληνες γνωρίζουν ότι από σήμερα εξαφανίζεται η αναλογική τηλεόραση στην Αττική;

    Κόβεται το αναλογικό σήμα, κάτι που δεν έχει συμβεί σε καμιά χώρα του κόσμου...
    Σε άλλες χώρες (ΗΠΑ, Βρετανία, Καναδά και αλλού) η ψηφιακή (ή διαδραστική) τηλεόραση έκανε την εμφάνισή της το 2000-2001, με πλήρη δημόσιο διάλογο για τους κινδύνους που κρύβει αυτό το είδος τηλεόρασης για την παραβίαση των δικαιωμάτων των πολιτών να διατηρούν τις δραστηριότητές τους κατά τη χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας σε προσωπικό επίπεδο.

    Κανείς δεν μας έχει πληροφορήσει για το γεγονός ότι όταν χρησιμοποιεί κανείς αυτό το είδος τηλεόρασης, οι κινήσεις του καταγράφονται, ακριβώς όπως όταν χρησιμοποιεί το διαδίκτυο.

    Παρακολουθούν τι κανάλια βλέπεις, τι προγράμματα και για πόση ώρα.

    Τι έχεις παραγγείλει μέσω διαδραστικής τηλεόρασης, κλπ. Το γεγονός ότι ο κόσμος ενημερώθηκε έγκαιρα σε άλλες χώρες και έγινε δημόσιος διάλογος και σάλος πάνω στο θέμα, ανάγκασε τις κυβερνήσεις να αφήσουν την επιλογή (αν θέλουν το ένα ή το άλλο είδος τηλεόρασης) στους πολίτες μέχρι και σήμερα.

    Τι έχουμε, αντίθετα, στην Ελλάδα;

    Έχουμε ένα μνημόνιο που προβλέπει την υποχρεωτική κατάργηση της αναλογικής τηλεόρασης μέχρι τις 20 Ιουλίου στην Αττική και μέχρι τα μέσα Αυγούστου στην υπόλοιπη Ελλάδα. Πόσοι το γνωρίζουν αυτό;

    Έχει αναρωτηθεί ο κόσμος γιατί αυτό το μέτρο το προβλέπει το μνημόνιο;
    Τι σχέση μπορεί να έχει το μνημόνιο με τις τηλεοπτικές συνήθειες των Ελλήνων και γιατί δίνεται προτεραιότητα σε ένα τέτοιο θέμα;

    Κανένα από τα σημεία δεν δίνεται στους Έλληνες πολίτες για να ενημερωθούν.

    Τέλος, τα μονοπώλια έχουν απαγορευτεί NAI ή OXI;

    Και αν απαγορεύτηκαν, πως επιτρέπεται η μονοπωλιακού τύπου ενημέρωση;

    Μήπως επειδή είναι και η καλύτερη συναινετική (μετά το διαδίκτυο) παρακολούθηση;

    ΥΓ: Βλέπουμε έτσι γιατί οι ηλεκτρονικές ταυτότητες απορρίφθηκαν στη Βρετανία και την Ολλανδία, μετά από έντονες αντιδράσεις των πολιτών, αλλά δεν θα έχουν πρόβλημα να τις πλασάρουν εδώ. (ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΌΖΩΑ, ΕΔΩ ΟΙ ΚΑΛΟΊ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ) ΔΕΝ ΓΑΜΙΈΣΤΕ ΓΙΑ ΛΑΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα πρέπει τελικά να έχουμε πάθει ομαδική παράκρουση όλοι μαζί. Ένδεκα εκατομμύρια Έλληνες καθόμαστε και ανεχόμαστε ένα πολιτικό σύστημα το οποίο πλέον λειτουργεί και ασκεί εξουσία σε βάρος μας παράνομα και αντισυνταγματικά. Φυσικά η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών δεν είναι νομικοί και κυρίως συνταγματολόγοι, αλλά και εκείνοι οι λίγοι που υπάρχουν σιωπούν, μέχρι....
    να θιγούν τα προνόμιά τους.

    Μήπως είναι άραγε ψέματα ότι κάθε μέρα η ίδια η κυβέρνηση προσπαθεί να μας πείσει πως οι δανειστές (τρόϊκα) δεν δέχονται το ένα ή το άλλο; Χθες μόλις δεν μας είπαν ότι η τρόϊκα επέβαλε και πάλι το χαράτσι για τα ακίνητα στον λογαριασμό της ΔΕΗ ενώ η κυβέρνηση δεν ήθελε; Σήμερα πάλι δεν μας είπαν ότι θα προσπαθήσουν να βρουν ισοδύναμα αλλά δεν είναι σίγουροι ότι η τρόϊκα θα τα εγκρίνει κ.λ.π.; Κάνουμε μήπως λάθος;

    Ξέρετε όμως τι σημαίνει αυτή η ομολογία; Σημαίνει πως δεν ισχύει πλέον το ελληνικό Σύνταγμα το οποίο στο άρθρο 82 παρ. 1 λέει «H Kυβέρνηση καθορίζει και κατευθύνει τη γενική πολιτική της Xώρας, σύμφωνα με τους ορισμούς του Συντάγματος και των νόμων». Αφού όμως η κυβέρνηση δεν μπορεί αυτοδύναμα και κυρίαρχα να κυβερνήσει χωρίς την σύμφωνη γνώμη της τρόϊκας, αυτόματα το Σύνταγμα έχει καταλυθεί. Υπάρχει μήπως αντίρρηση επ’ αυτού;

    Επίσης το άρθρο 22 μιλάει για το δικαίωμα στην εργασία και για τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας που συνάπτονται με ελεύθερες διαπραγματεύσεις. Όμως και εδώ το Σύνταγμα έχει καταργηθεί.

    Το άρθρο 17 κατοχυρώνει το δικαίωμα στην ιδιοκτησία. Και πάλι εδώ, μέσω της έμμεσης δήμευσης που υφιστάμεθα όλοι μας, το Σύνταγμα έχει καταλυθεί.

    Το άρθρο 23 κατοχυρώνει το δικαίωμα στην απεργία, αλλά και εδώ έχουμε κατάργηση στην ουσία του Συντάγματος.

    Το άρθρο 28 παρ. 2 σε συνδυασμό με το άρθρο 36 παρ. 2 ορίζει ότι οι διεθνείς συμβάσεις που εκχωρούν Εθνική Κυριαρχία θα πρέπει να επικυρωθούν από την Βουλή με πάνω από 180 βουλευτές. Ούτε αυτό έχει γίνει και παρόλα αυτά η Εθνική Κυριαρχία έχει παραχωρηθεί.

    Αυτές είναι μόνο μερικές ενδεικτικές διατάξεις από πολλές άλλες που έχουν στην πράξη καταργηθεί.

    Ξέρετε ποιες έχουν μείνει μόνο να ισχύουν;

    Αυτές που νομιμοποιούν τυπικά την ύπαρξη Βουλής και κυβέρνησης, οι οποίες όμως εξουσίες (νομοθετική και εκτελεστική) οφείλουν πλέον να υπακούουν στους δανειστές και όχι στο ελληνικό Σύνταγμα.

    Δεν χρειάζεται φυσικά να είναι κανείς νομικός για να αντιληφθεί πως από τη στιγμή που το Σύνταγμα της χώρας έχει παραβιαστεί και έχει de facto καταλυθεί σε πολλές διατάξεις του, απλά δεν ισχύει πλέον ολόκληρο και η σημερινή τουλάχιστον κυβέρνηση είναι παράνομη. Δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο Σύνταγμα που να ισχύει αλά κάρτ. Είτε ισχύει ολόκληρο και το σεβόμαστε είτε δεν ισχύει καθόλου. Δεν μπορεί να σεβόμαστε μόνο τις διατάξεις που απονέμουν τυπικά εξουσία στους βουλευτές και τους υπουργούς, αλλά να παραβιάζουμε τις υπόλοιπες.

    Επιπλέον, το ότι κανένας πολίτης δεν ενδιαφέρεται να αποκαταστήσει την συνταγματική νομιμότητα, κάνοντας χρήση του άρθρου 120 του Συντάγματος, δείχνει ότι και για τον ελληνικό λαό, το υπάρχον Σύνταγμα είναι πλέον στο σύνολό του γράμμα νεκρό. Απλά ο κόσμος ανέχεται αυτή την εξουσία, γιατί δεν έχει κάτι άλλο αυτή τη στιγμή, δεδομένου ότι και τα εκτός εξουσίας κόμματα είναι απόλυτα συστημικά και στρουθοκαμηλίζουν για να μην κόψουν το αντισυνταγματικό κλαδί που και εκείνα κάθονται πάνω του..

    Η κυβέρνηση και η Βουλή όμως, θα πρέπει το ταχύτερο να αποκαταστήσουν την νομιμότητα και την λειτουργία του Συντάγματος, γιατί δεν αποκλείεται ενδεχομένως να κατηγορηθούν κάποια στιγμή (κάποιοι από το πολιτικό σύστημα) για σφετερισμό της εξουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση