GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι «πειρασμοί» της Lamborghini τον οδήγησαν σε σύλληψη...

Η Lamborghini Gallardo δεν απαιτεί «προσπάθεια» μόνο για να δαμάσεις την κτηνώδη ιπποδύναμή της αλλά και διότι οι πειρασμοί του supercar μπο...

Η Lamborghini Gallardo δεν απαιτεί «προσπάθεια» μόνο για να δαμάσεις την κτηνώδη ιπποδύναμή της αλλά και διότι οι πειρασμοί του supercar μπορεί να σε οδηγήσουν σε… σύλληψη!
Αυτό ακριβώς συνέβη σε έναν ιάπωνα επιχειρηματία, ο οποίος συνελήφθη καθώς δεν μπόρεσε να πατήσει «φρένο» ούτε στους πειρασμούς αλλά και ούτε στα πεντάλ του υπεραυτοκινήτου!
Ο επιχειρηματίας απολάμβανε τη βόλτα του στους δρόμους της Χιροσίμα και ταυτόχρονα κατέγραφε σε κάμερες τη διαδρομή. Στη συνέχεια, ανέβασε μέρος του υλικού σε ένα βίντεο στο YouTube.
Μόνο που για κακή του τύχη, στο βίντεο φαίνεται να οδηγεί με ταχύτητα περίπου 160 χλμ/ώρα σε ένα τούνελ όπου το όριο ταχύτητας ήταν μόλις 60 χλμ/ώρα!
Κάποιος από τους θεατές του βίντεο, ωστόσο δεν έδειξε να μαγεύεται από τις αρετές του ιταλικού αυτοκινήτου και ειδοποίησε τις Αρχές για την παρανομία του οδηγού. Μετά από έρευνα δύο χρόνων, όπως σημειώνει το πρακτορείο AFP, η Αστυνομία τον εντόπισε και τον συνέλαβε με κατηγορίες για τροχαίες παραβάσεις.
Ο 38χρονος επιχειρηματίας, εξηγώντας τους λόγους για την παρανομία είπε: «Απολάμβανα τον ήχο της μηχανής και την ταχύτητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση