GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διάβαση του Έβρου με Leopard 2A4 και Μηχανοκίνητο Πεζικό...

Με μία εντυπωσιακή άσκηση διάβασης ποταμού στην ακριτική περιοχή του Δέλτα του ποταμού Έβρου απαντούν οι μονάδες του 4ου Σώματος Στρατού στη...

Με μία εντυπωσιακή άσκηση διάβασης ποταμού στην ακριτική περιοχή του Δέλτα του ποταμού Έβρου απαντούν οι μονάδες του 4ου Σώματος Στρατού στην τουρκική επιθετικότητα στην περιοχή και στις διαρκείς προσπάθειες των Τούρκων πολιτικών να κάμψουν το ηθικό του λαού με υποτιμητικές και εκφοβιστικές δηλώσεις.
 Διάβαση του Έβρου με Leopard 2A4 και Μηχανοκίνητο Πεζικό από το 4ο ΣΣ
 Διάβαση του Έβρου με Leopard 2A4 και Μηχανοκίνητο Πεζικό από το 4ο ΣΣ
Οι τεθωρακισμένες μονάδες και τα μηχανοκίνητα Τάγματα του 4ου Σώματος Στρατού απέδειξαν για μία ακόμη φορά το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης τους και την ετοιμότητα του στρατιωτικού υλικού που
παρα τι δυσμενή οικονομική συγκύρια με τις ακατάπαυστες προσπάθειες των στελεχών
των EΕΔ συνεχίζει να αποτελεί παράγοντα ισχύος για την Ελλάδα.
 Διάβαση του Έβρου με Leopard 2A4 και Μηχανοκίνητο Πεζικό από το 4ο ΣΣ
 Διάβαση του Έβρου με Leopard 2A4 και Μηχανοκίνητο Πεζικό από το 4ο ΣΣ
 Διάβαση του Έβρου με Leopard 2A4 και Μηχανοκίνητο Πεζικό από το 4ο ΣΣ
Με επιθετικό πνεύμα οι τεθωρακισμένες μονάδες του 4ου ΣΣ ασκήθηκαν στην διάβαση υδάτινου κωλύματος στην περιοχή του Δέλτα του Έβρου αξιοποιώντας κάθε σύγχρονο μέσο που διαθέτουν οι μονάδες αυτές, όπως άρματα μάχης Leopard 2A4, οχήματα VBL, ΤΟΜΠ Μ-113 υπο τις πιο ρεαλιστικές συνθήκες ως αν βρισκόμασταν σε πόλεμο.
 Διάβαση του Έβρου με Leopard 2A4 και Μηχανοκίνητο Πεζικό από το 4ο ΣΣ
Οι άνδρες του μηχανικού κατάφεραν τη ζεύξη του ποταμού μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα αποδεικνύοντας ότι η εκπαίδευση αποδίδει ακόμα και υπό συνθήκες πίεσης. Τα άρματα μάχης του ΕΣ με σταθερή ταχύτητα διέσχισαν την γέφυρα που το μηχανικό είχε αναπτύξει ενώ την ίδια ώρα μονάδες του μηχανοκίνητου Πεζικού διέσχιζαν το ποτάμι με τα Μ113.
Η άσκηση αυτή αποτελεί μέρος της γενικότερης εκπαιδευτικής δραστηριότητας του ΕΣ ο οποίος δεν ξεχνά την αποστολή του και ακόμα και υπο τις πιο δυσμενείς οικονομικές συνθήκες διατηρεί το επιθετικό
του πνεύμα ανεπηρέαστο στέλνοντας μηνύματα αποτροπής αλλά και
αποφασιστικότητας στην άλλη πλευρά του Έβρου

11 σχόλια

  1. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ 15 ΗΜΕΡΩΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ
    1) ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ( ΕΕΤΗΔΕ )
    2) ΤΙΣ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΥΡΗΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΟΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ. ΑΣ ΤΟ ΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ. ΤΩΡΑ, ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ. ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΕΧΕΙ 40% ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 35%.

    ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΟΧΗ. ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΑΛΛΙΩΣ, ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΕΟ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΥΜΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. 15 ΜΕΡΕΣ ΔΙΟΡΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΕΣ.ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΛΙΑΚΑΔΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΕΝΑ ΠΟΤΑΜΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΤΟΥΝ ΛΟΥΚΟΥΜΙΑ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ, γιατι το 1974 που είχαμε ΠΑΕΙ στον ΕΒΡΟ με την 20η τεθωρακισμένη Μεραρχία και που το 720 ταγμα μηχανικού ήταν επιφορτισμένο να φτιαξει την γέφυρα να περάσουν τα άρματα μας έλεγαν ότι μεχρι 80% απώλειες αν έιχε το τάγμα εθεωρουντο φυσιολογικές σύμφωνα με τις στρατιωτικές οδηγίες για τέτοιες επιχειρησεις.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΣΚΩΤΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΦΙΛΙΑ ΠΥΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ,
    ΤΟΝ ΔΙΑΒΗΚΑΤΕ ΤΟΝ ΕΒΡΟ!

    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΣΚΟΥΡΙΑΖΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ.

    ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΕ ΦΕΤΟΣ ΣΤΑ ΚΑΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν αυτο το ποταμι ειναι ο Εβρος εγω ειμαι αστροφυσικος στη NASA!!!!Καλα να περασετε στη Μυκονο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Eyxomai kales kai tzampe diakopes sta K.A.A.Y. gia oloys toys agrammatoys kwlokarabanades kai kala kai tzampe pswnia sta karabanoprathria. Skatogyftoi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Oloi eseis pou milate etsi gia to strato prosekste giati sintoma 8a parakalate na prostatepsei ta spitia sas. Se polemo 8a pame sintoma ki o stratos eimaste emeis. Ta KAY den einai to provlima tis Elladas. Nai iparxei diaf8ora sto strato afou mia mikrografia tis koinonias einai alla mi ton isopedonoume.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ολοι οι παραπάνω απλά ζηλεύουν γιατι μεχρι και πριν 5 χρόνια ηταν πανεύκολο να βρείς δουλεια στον Στρατο αλλά οι πιό πολλοι δεν ήθελαν να πάνε.
    Οι χαμηλόβαθμοι "Στρατιωτικοί" ζούνε μια ζωη χαρισάμενη με ωράριο που ξεπερνάει
    τις 10-12 ώρες ημερησίως κατα μέσο όρο.
    Εντάξει δεν είναι και οικοδόμοι, υπάρχουν και πολλά χειρότερα επαγγέλματα αλλά μην τα μηδενίζουμε όλα γιατι μας κυριεύει η ζήλια.
    Απο την άλλη συμφωνώ οτι όλο ασκήσεις είμαστε γενικώς στις οποίες παντα αριστεύουμε αλλά οταν γίνει κάτι στα αλήθεια πάντα μας γαμάνε απο το 45 και μετά.
    Για τα λέοπαρντ δεν λέω τι καλά που ραγίζουν οι πύργοι τους και πως πάλι κάποιοι έγιναν πλούσιοι.
    Παρεπιπτώντος είμαι πολίτης απλά ξέρω αρκετούς Στρατιωτικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΣΑΜΠΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΑ K.A.A.Y.

    ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ.

    ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ,

    ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Gyftoi, agrammatoi, kompl3eikoi, axrhstoi kai emmis8oi anepaggeltoi einai oi kwlokarabanades. Dhmosioi ypallhloi poy gelane... stis plates... mas apo ta 18 toys me to kafedaki sto xeri.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να φυγουν τωρα ολοι .........ετσι κι αλλιως δεν κανουν τιποτε!!!!!!!!Καλα τα λεει ο 4:40

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση