GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Mαστίχα Μαργαρίτα...

Το απόλυτο κοκτέιλ της Κυριακής... Aπό τη Γιώτα Κωνσταντινίδου Συνεχίζετε από ξενύχτι και ποτό σε παραλία ή στο μπαλκόνι με το lap...

Το απόλυτο κοκτέιλ της Κυριακής...


Συνεχίζετε από ξενύχτι και ποτό σε παραλία ή στο μπαλκόνι με το laptop συντροφιά; Ελάτε να τιμήσουμε το Τσαρλς Μπουκόφσι και να συνεχίσουμε το έργο του. Είναι Καλοκαίρι, είναι αυτή η κυβέρνηση, είναι η κρίση, είναι αυτοί οι καθηγητές, είναι αυτοί οι εραστές, ας χαλαρώσουμε και ας αποδεχτούμε τη σκληρή πραγματικότητα. Η παραλλαγή αυτή της Μαργαρίτας, που συνδυάζει άψογα και λυτρωτικά τεκίλα και μαστίχα, θα ισορροπήσει το στομάχι σας και θα σας κάνει να συνωμοτήσετε γλυκά αφού θυμηθήκατε ως κοριτσάκι με ακούραστη και εξοντωτική μνήμη, με τη προαναφερόμενη παραλλαγή, τις.....Παραλλαγές του Διγενή Ακρίτη (και όχι Ακρίτα), όπως τόνιζε τόσο γλυκά ο αειθαλής καθηγητής Βασιλείου..
Βαρλαάμ και Ιωάσαφ, η παραλλαγή του κώδικα Ι 104 της Μονής Μεγίστης Λαύρας..
Ιστορία ψυχωφελής εκ της ενδοτέρας των Αιθιόπων χώρας, της Ινδών λεγομένης, προς την Αγίαν Πόλιν μετενεχθείσα διά Ιωάννου μοναχού, ανδρός τιμίου και εναρέτου, μονής του Αγίου Σάββα, το οποίο είναι ευρύτερα γνωστό με τον συμβατικό τίτλο...
Υλικά.από barman αδιακόπως εργαζόμενο με χαμόγελο στο μαγαζί Don't tell mama
40ml τεκίλα
20ml λικέρ μαστίχα ( εκείνα τα παλιά λικέρ....που πάντα μια γιαγιά μας έχει φέρει....)
10ml χυμός λαιμ, φρεσκοστυμμένος
1 φέτα λάιμ για γαρνίρισμα
Υλοποίηση
Χτυπάμε όλα τα υλικά στο σέικερ με πάγο και σουρώνουμε σε ποτήρι που έχουμε γεμίσει με τριμμένο πάγο. Σερβίρουμε και βάζουμε, ως χαριτωμενιά τη φέτα λάιμ.
Η κουταλιά σούπας είναι 15 ml.( πότε θα γίνουμε το έμπειρο μάτι ελληνίδας μάνας μαγείρισσας που δε μετράει ποτέ και τα ξέρει όλα;)

3 σχόλια

  1. καλά, δεν βλέπει αυτός που σε έστειλε να κάνεις το δημοσιογραφούλι της συφοράς,
    ότι από ελληνική γλώσσα δε σκαμπάζεις λέξη;Χθες μας πήγες τη Swiss μερικά κράτη πιο πάνω, στη Σοηδία _άσχετη με τις αερομεταφορές-, άσχετη γενικά, γέμισες 3-4 κείμενα με αηδίες και τα ανέβασες.
    Είσαι τελικά το απόλυτο κοκτέιλ της άγνοιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρεπει να εισαι πολυ Μαλακισμενο και συνεχιζεις να γραφεις μαλακιες, η μαλλον αγαμητο εισαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέτοιου τύπου σχόλια θίγουν μόνο αυτόν που τα κάνει και όχι το άτομο που τολμάει να εκτίθεται με τον δημιουργικό - και όχι υβριστικό λόγο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση