GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προσαρμογή επιτοκίων...

Σε συνέχεια της μείωσης του βασικού επιτοκίου αναχρηματοδότησης της ΕΚΤ, η Marfin Egnatia Bank, μέλος του Ομίλου Λαϊκής Τράπεζας, προχωράει ...

Σε συνέχεια της μείωσης του βασικού επιτοκίου αναχρηματοδότησης της ΕΚΤ, η Marfin Egnatia Bank, μέλος του Ομίλου Λαϊκής Τράπεζας, προχωράει στις κάτωθι αναπροσαρμογές επιτοκίων:
Στεγαστικά και Καταναλωτικά Δάνεια με Εμπράγματη Εξασφάλιση
Μειώνονται κατά 0,25%, τα επιτόκια εκτοκισμού των στεγαστικών και καταναλωτικών δανείων με εμπράγματη εξασφάλιση, τα οποία έχουν ως επιτόκιο βάσης το βασικό επιτόκιο αναχρηματοδότησης της ΕΚΤ.
Καταθέσεις
Μειώνονται έως και κατά 0,25%, όλα τα επιτόκια καταθέσεων, τα οποία έχουν ως επιτόκιο βάσης το βασικό επιτόκιο αναχρηματοδότησης της ΕΚΤ.
Η Marfin Egnatia Bank είναι μέλος στην Ελλάδα του Ομίλου Λαϊκής Τράπεζας ο οποίος με έδρα την Κύπρο και ιστορία πέραν των 110 χρόνων, έχει εξελιχθεί σε ένα δυναμικό χρηματοοικονομικό οργανισμό με παρουσία σε δέκα χώρες: Κύπρο, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ρωσία, Ουκρανία, Ρουμανία, Σερβία, Μάλτα, Guernsey και Γραφείο Αντιπροσωπείας στην Κίνα. Διατηρεί 439 καταστήματα και 8,464 προσωπικό (στοιχεία: 1/1/2012).
Η Τράπεζα προσφέρει υπηρεσίες σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και μεγάλους οργανισμούς, υπηρεσίες διεθνούς τραπεζικής, υπηρεσίες συναλλάγματος και διαχείρισης διαθεσίμων, ηλεκτρονικής τραπεζικής, factoring, χρηματοδοτήσεων και χρηματοδοτικών μισθώσεων, ασφαλιστικές υπηρεσίες, χρηματοεπενδυτικές και διαχείρισης κεφαλαίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση