GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: Η επίθεση στο κτίριο της Microsoft από τις κάμερες ασφαλείας

Μετά από σχετική Εισαγγελική Διάταξη, δόθηκε στη δημοσιότητα, βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της εταιρείας πληροφορικής Mi...

Μετά από σχετική Εισαγγελική Διάταξη, δόθηκε στη δημοσιότητα, βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της εταιρείας πληροφορικής Microsoft, που στεγάζεται επί της Λεωφόρου Κηφισίας 221 στο Μαρούσι, όπου τα ξημερώματα της 27-06-2012 έλαβε χώρα εμπρηστική επίθεση.
Υπενθυμίζεται ότι άγνωστοι δράστες είχαν προκαλέσει υλικές ζημιές στο κτίριο της εταιρείας, προκαλώντας έκρηξη αυτοσχέδιων εκρηκτικών – εμπρηστικών μηχανισμών, που είχαν τοποθετήσει σε κλεμμένο αυτοκίνητο τύπου van, με το οποίο εισέβαλαν στο χώρο, σπάζοντας την κεντρική γυάλινη είσοδο.
Δείτε το βίντεο:

1 σχόλιο

  1. Οπως λοιπόν λένε και τα «ψώνια του Mega» (καθώς λέει και το «Ποντίκι» για τους οιηματίες που τρομοκρατούν κάθε βράδυ στις οκτώ τον ελληνικό λαό): αφού δεν υπάρχει φράγκο (ασχέτως ποιοι τα φάγανε) πρέπει να πουληθεί όσο - όσο ό,τι έχουμε και δεν έχουμε (ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΦΆΓΑΝΕ) ώστε να συνεχίσουν να τα τρώνε η Διαπλοκή και η Διαφθορά δηλαδή οι κρατικοδίαιτοι (και κατά τα άλλα αντικρατιστές) νταβατζήδες.

    Εχει κρατήσει πολύ πλέον αυτή η κολώνια της προπαγάνδας – βρωμάει. Βρωμάει ιδεολογική τρομοκρατία και ιδιοτέλεια. Ζέχνει όπως ο βιασμός.

    ΛΑΙΚΟΣ ΣΔΟΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΈΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΈΝΑ..

    Αθανάσιος Κλάρας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση