GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρουσιάστηκαν τα νέα MS Office 2013 και Office 365

Η Microsoft ανακοίνωσε την επόμενη γενιά της Office σουίτας της. Πρόκειται για το Office 2013 , όσον αφορά την desktop έκδοση κ...

Η Microsoft ανακοίνωσε την επόμενη γενιά της Office σουίτας της. Πρόκειται για το Office 2013, όσον αφορά την desktop έκδοση και το Office 365, το ποίο θα έχει τις ίδιες υπηρεσίες, θα είναι συνδρομητικό και θα έχει ολοκλήρωση με το SkyDrive, την cloud υπηρεσία της εταιρείας.


Η σουίτα περιλαμβάνει όλες τις νέες ανασχεδιασμένες εκδόσεις των Microsoft Word, Excel, Outlook, PowerPoint, OneNote και μερικές ακόμη εφαρμογές, οι οποίες δείχνουν φιλικότερες και “εξυπνότερες”.

Οι μεγαλύτερες αλλαγές στο Office 2013, είναι η ενσωμάτωση με το SkyDrive και η λειτουργία σε πλήθος διαφορετικών συσκευών. Η σουίτα λειτουργεί εκτός από PC και tablets που τρέχουν Windows 8, καθώς και σε Windows τηλέφωνα.

Ως προς τις dekstop εκδόσεις, η σουίτα θα τρέχει μόνο σε Windows 7 και Windows 8, αφού δεν υποστηρίζονται τα Windows XP, ούτε και τα Vista. Επίσης, θα υπάρχει και έκδοση για Mac, διαθέσιμη με το λανσάρισμα των προϊόντων.

Η Microsoft δεν έχει ακόμη ανακοινώσει πότε θα είναι διαθέσιμη η σουίτα στην αγορά, ούτε τις τιμές πώλησης των πακέτων και των συνδρομών. 

by PC Magazine

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση