GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Nokia υποστηρίζει ότι το Nexus 7 παραβιάζει πατέντες της

Το πολυαναμενόμενο tablet της Asus και της Google Nexus 7 που παρουσιάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα, παραβιάζει πατέντες της Nokia...

Το πολυαναμενόμενο tablet της Asus και της Google Nexus 7 που παρουσιάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα, παραβιάζει πατέντες της Nokia σχετικά με το WiFi, σύμφωνα με την φινλανδική εταιρεία. Η Nokia ισχυρίζεται ότι το πρώτο tablet με λειτουργικό Android 4.1 Jelly Bean πατάει πάνω σε πατέντες της χωρίς προηγουμένως να έχει ζητήσει άδεια η Google ή η Asus.
Εκπρόσωπος των Φινλανδών είπε στο INQUIRER «H Nokia έχει πάνω από 40 άδειες στις πατέντες της, συμπεριλαμβανομένων των περισσότερων κατασκευαστών κινητών τηλεφώνων. Ούτε η Google, ούτε η Asus έχουν άδεια. Εταιρείες που δεν έχουν ακόμα άδεια μπορούν απλά να έρθουν και να υπογράψουν».
Άγνωστο παραμένει αν η εταιρεία θα κινηθεί νομικά για την παραβίαση πατέντων που ισχυρίζεται ότι υπάρχει στο IEEE 802.11 WiFi standard.
Από την άλλη μεριά, εκπρόσωπος της Asus αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο σχετικά με το θέμα, δηλώνοντας «Αυτή τη στιγμή, η Asus δεν θα κάνει κάποιο σχόλιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση