GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Oι Ιταλοί λατρεύουν τις femmes fatales...

Oι διασημότεροι μόδιστροι εμπνέονται από τις σταρ της δεκαετίας του ’50.   5  φωτογραφίες Όταν οι Domenico Dolce και Stefano Gabbana αποφάσ...

Oι διασημότεροι μόδιστροι εμπνέονται από τις σταρ της δεκαετίας του ’50.
  5  φωτογραφίες
Όταν οι Domenico Dolce και Stefano Gabbana αποφάσισαν να τοποθετήσουν στις βιτρίνες των exclusive boutiques τους, σε ολόκληρο τον πλανήτη, ένα ταπεινό καφάσι με ντομάτες, τα σχόλια ήταν πολλά και όχι απαραίτητα θετικά.
Το διάσημο σχεδιαστικό δίδυμο όμως κατάφερε, σύμφωνα πάντα με όσα υποστηρίζουν οι ίδιοι, να περάσει το «μήνυμα» που επιθυμούσε. Η καλοκαιρινή κολεξιόν τους είναι εκρηκτική, φωτεινή, διασκεδαστική, εκτυφλωτική όπως ακριβώς το κατακόκκινο χρώμα της ντομάτας και αυτό των «μυστικών πετραδιών» και θαλάσσιων θησαυρών του ιταλικού Νότου. Μια συλλογή γεμάτη από sexy, στενά φορέματα που αναδεικνύουν το πλούσιο μπούστο, την «μικρή» μέση, τις καμπύλες και μεταμορφώνουν τις γυναίκες σε femmes fatales.
Η Τζίνα Λολομπρίτζιντα και η Σοφία Λορέν αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τους Dolce & Gabbana. «Είναι αυτές οι οποίες θα μπορούσαν να πρωταγωνιστήσουν σε μια χρυσή ιταλική κωμωδία έχοντας επιλέξει για την γκαρνταρόμπα τους αποκλειστικά και μόνο τα ρούχα μας από summer collection» λένε οι δύο designers.
Σε μία εποχή όπου η πατρίδα τους, η Ιταλία, γνωρίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα, οι Dolce & Gabbana απογείωσαν την θηλυκότητα και πολυτέλεια. Όλα αυτά με μια έντονη αίσθηση του χιούμορ.
Μια συλλογή «back to 50’s» αφιερωμένη στον Ιταλικό Νότο. Σμαραγδένιες θάλασσες,πέτρινα σπιτάκια με δαντελένιες κουρτίνες, γραφικά σοκάκια και πανέμορφες γυναίκες.
Big hit της συλλογής τα φορέματα, οι φούστες με τα bandeau tops τα retro crocheted skirtsuits, οι μαύρες δαντέλες κεντημένες με πέτρες στο χρώμα του βυθού και μαγιό σε στιλ pin up.
Οι γυναίκες μοιάζουν με σταρ του σινεμά! Είναι sexy, ποθητές αισθησιακές.
Τα φορέματα με το στενό μπούστο και τις φαρδιές αέρινες φούστες, «ζωγραφισμένα» με φρούτα και αγαπημένα ζαρζαβατικά και οπωροκηπευτικά, πουλάνε σαν τρελά, έχοντας γεμίσει με πολλά χρήματα τα ταμεία του οίκου. Ιδιαίτερα αυτά στις αποχρώσεις του λευκού- κόκκινου είναι από τα πλέον αναγνωρίσιμα outfits του καλοκαιριού.
Φορέματα που απευθύνονται σε γυναίκες με «διαφορετικό στιλ». Ζουμερές, sexy αλλά chic. Το super model Μπιάνκα Μπάλτι η οποία μαζί με την Μόνικα Μπελούτσι ηγείται της διαφημιστικής καμπάνιας του οίκου είναι μία από αυτές.
Η επιλογή της συμπαθούς Έλενας Παπαρίζου να επιλέξει το φόρεμα-star της σεζόν των Dolce & Gabbana (το χαρακτηριστικό λευκό-κόκκινο με τα ζαρζαβατικά) στην βραδιά των μουσικών βραβείων MAD ήταν μάλλον ατυχής…
Ένα από τα ωραιότερα κομμάτια της συλλογής είναι το μαύρο διάφανο body, κεντημένο με πολύτιμες πέτρες, σε σμαραγδί, γαλάζιο, ροζ, κίτρινο, κόκκινο.
Οι μίνι φούστες και σορτς με τα ντεσέν των φρούτων και οπωροκηπευτικών που συνδυάζονται με πολύτιμα ζακετάκια από την δαντέλα των γιαγιάδων του Νότου και μικρά χαριτωμένα τσαντάκια από ψάθα.
Τα ιβουάρ διάφανα μαντώ.
Τα μαύρα φορέματα με τις παγέτες και τις δαντέλες.
Τα μίνι γαλάζια φορέματα κεντημένα με πέτρες.
PRADA
«Προσπάθησα να δημιουργήσω μια τρυφερή, «γλυκιά» συλλογή. Αυτός ο κόσμος είναι γεμάτος taboo. Γιατί οι γυναίκες τελικά πρέπει να είναι τόσο επιθετικές;» αναρωτήθηκε η Miuccia Prada. Η Ιταλίδα σχεδιάστρια έβαλε την σφραγίδα της σε μία κολεξιόν που βασίζεται σε δύο θέματα, ιδιαίτερα δημοφιλή στους συμπατριώτες της. Γυναίκες και αυτοκίνητα. Μια συλλογή αφιερωμένη στο 50’s chic. Ίσως η πιο πολυσυζητημένη, «θηλυκή», εντυπωσιακή κολεξιόν της χρονιάς. Σίγουρα όμως η πλέον πολυφωτογραφημένη.
Τα μοντέλα περπάτησαν στις πασαρέλες με μαλλιά που σχημάτιζαν σκάλες και μπούκλες, γυαλιά πεταλούδας και κολλιέ-τριαντάφυλλα που συμπληρώνουν μοναδικά τα πολυτελή outfits.
Τα κορίτσια θυμίζουν τις ντίβες του κινηματογράφου την δεκαετία του ’50. Φωτογραφίζονται μπροστά σε αντλίες βενζινάδικων και limo, με φτερά σε εκρηκτικό κόκκινο και τρυφερό ροζ χρώμα. Τρώνε cupcakes κι έπειτα «ανανεώνουν» το κατακόκκινο κραγιόν τους.
Τα bodies σε χρυσαφί, λευκό, κεραμιδί, μπορντό με ροζ, πράσινο με γαλάζιο, μπεζ με πορτοκαλί, με τις ζώνες από κρύσταλλα στην μέση, είναι από τα πλέον θηλυκά και σοφιστικέ κομμάτια της σεζόν.
Οι ροζ φούστες με τα κίτρινα ντεσέν σταματούν πάνω από το γόνατο και συνδυάζονται με σουτιέν σε απαλά χρώματα.
Οι μαύρες στενές φούστες έχουν στο μπροστινό δεξί μέρος «ζωγραφισμένη» μια ροζ limo.
Τα μπλουζάκια από απαλό μετάξι είναι σε γαλάζιο χρώμα.
Τα πλισέ φορέματα σταματούν πάνω από το γόνατο και συνδυάζουν μοναδικά το τιρκουάζ, το κόκκινο και το κίτρινο.
Super models όπως η Arizona Muse, η Shalom Halow, η Karlie Kloss και η μόλις 18 ετών Charlotte Free φορούν Prada και στην προσωπική τους ζωή.

GUCCI
Η Σάλμα Χάγιεκ είναι η καλύτερη διαφήμιση για τον οίκο Gucci. Επιλέγει πάντα τις πιο sexy και εντυπωσιακές δημιουργίες της Frida Giannini και κατορθώνει να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των φωτορεπόρτερς.
Οι εμφανίσεις της στο πλευρό του πολυεκατομμυριούχου σύζυγού της, Φρανσουά Πινό, ιδιοκτήτη του οίκου, είναι θεαματικές. Είτε πρόκειται για κάποια δεξίωση ή private dinner στο Palazzo Pinault στην Βενετία είτε για εμφανίσεις στο Hollywood, τις Cannes, το Capri, το St. Tropez.
Η σινιόρα Τζιανίνι έντυσε τις γυναίκες με θηλυκά φορέματα στις αποχρώσεις του μαύρου, του λευκού, του χρυσού. Φορέματα, μπλούζες, ζακέτες με πολλές παγέτες. Ένα art deco στιλ αλλά και ένα «αφιέρωμα» μέσα από τα ρούχα της στους ουρανοξύστες που κατασκευάστηκαν στην Νέα Υόρκη το 1920, όπως το περίφημο Chrysler Building. Οι γυναίκες περπατούν αφήνοντας πίσω τους ένα εκτυφλωτικό φως.
Τα μαλλιά είναι πάντα τραβηγμένα σε κότσο-μπανάνα και το make up πολύ πολύ έντονο. Smokey eyes και διάφανα χείλη.
Τα πέδιλα είναι ως επί το πλείστον χρυσά, μαύρα και ασημί με ψηλά τακούνια.
Υπάρχουν βέβαια και φλατ χρυσά σανδάλια τα οποία συνοδεύουν τα κατάμαυρα μαγιό και τις μακριές αραχνοΰφαντες τουνίκ με τα κρόσια. Τα γυαλιά ηλίου μεγάλα, μαύρα, μυστηριώδη.
Emilio Pucci
Ο «επεισοδιακός» Ελληνολάτρης κύριος Peter Dundas ονόμασε την φετινή κολεξιόν του «High Bohemia». Η αλήθεια είναι ότι το στιλ που «οραματίστηκε» για την καλοκαιρινή συλλογή του παραπέμπει περισσότερο σε εμφανίσεις ειδικά για το red carpet παρά για την…παραλία.
Ο κ. Dundas, ο οποίος περνάει το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού στην Νάξο, «εγκατέλειψε» για την φετινή σεζόν το στιλ εμπνευσμένο από την αρχαία Ελλάδα, τις παραδόσεις μας και το…αθάνατο ταγάρι. Ένα ταγάρι σε μπλε και λευκά χρώματα το οποίο θα μπορούσε κάποιος να αποκτήσει μόνο αν κατέβαλε εκατοντάδες ευρώ.
Η κολεξιόν του αποπνέει sex appeal, είναι αφιερωμένη στις femmes fatales και κάπου μπλέκει τα πράγματα μεταξύ της αθάνατης ηρωίδας της όπερας Κάρμεν και της Μπριζίτ Μπαρντώ.
Ο ίδιος λέει ότι σχεδίασε τη συλλογή του έχοντας στο μυαλό του τις γυναίκες οι οποίες κυκλοφορούν στους κύκλους του διεθνούς τζετ σετ και βγάζουν προς τα έξω μια έντονη θηλυκότητα.
Μαύρες δαντέλες «σχηματίζουν» εντυπωσιακά φορέματα τα οποία είναι κοντά στο μπροστινό μέρος και καταλήγουν σε ουρά. Τα συνδυάζει με μεγάλους μαύρους σταυρούς.
Σορτς με επίσης μαύρη δαντέλα και κοντά στενά ζακετάκια.
Τα στενά φορέματα με τα χαρακτηριστικά ντεσέν του οίκου είναι σε πράσινα, λευκά, γαλάζια χρώματα που κι εκεί όμως συνδυάζονται με μαύρη δαντέλα.
Οι μακριές φούστες σε gypsy look είναι οι ωραιότερες.
Σε εκρηκτικό κόκκινο, με μαύρα, μοβ, λευκά ντεσέν, κατεβαίνουν χαμηλά, αφήνοντας γυμνή την κοιλιά. Συνδυάζονται με τοπ τα οποία έχουν φαρδιά μανίκια. Θυμίζουν εμφανίσεις stars όπως η Μπριτ Έκλαντ, η Έλενα Ναθαναήλ την χρυσή εποχή των ελληνικών ταινιών και βέβαια την Μπριζίτ Μπαρντώ στις μεγάλες ομορφιές της όταν κυκλοφορούσε στα δρομάκια του St. Tropez. Νεαρή, ξανθιά, super sexy.
MOSCHINO
H Rosella Jardini σχεδίασε για τον οίκο Moschino πολλά ρούχα που θυμίζουν τους toreador. Ρούχα εμπνευσμένα επίσης και από την Φρίντα Κάλο. Με πολύτιμα υφάσματα, διαφάνειες, δαντέλες.
Οι γυναίκες δίνουν την απόλυτη αίσθηση της θηλυκότητας όταν συνδυάζουν τα super στενά παντελόνια και τα ζακέτα των toreador με πανύψηλα χρυσά πέδιλα.
Τα σακάκια του toreador συνδυάζονται άλλες φορές με super mini φούστες.
Τα φορέματα σε μαύρο και χρυσό είναι στενά και πολύ μίνι. Τα κορίτσια φτιάχνουν τα μαλλιά τους σε στιλ Κάλο. Τα μαζεύουν σε κότσο και σχηματίζουν κοτσίδες στο μπροστινό μέρος.
VERSACE
H Ανζτελίνα, η Μαντόνα, η Ριάνα είναι φανατικές πελάτισσες του οίκου. Τρεις γυναίκες που σε καμία περίπτωση κανείς δεν θα μπορούσε να χαρακτηρίσει low profile.
Αυτό άλλωστε είναι και το σκεπτικό της Donatella. Η κυρία Versace σχεδίασε και πάλι για το καλοκαίρι μια συλλογή για γυναίκες που σίγουρα δεν επιθυμούν να περάσουν απαρατήρητες. Γυναίκες οι οποίες ντύνονται με στενά, sexy φορέματα. Κυρίες και δεσποινίδες οι οποίες περνούν πολλές ώρες στα γυμναστήρια ώστε να είναι πανέτοιμες για μια επιλογή από τις κρεμάστρες των boutiques Versace στους πιο ακριβούς δρόμους του κόσμου.
Γαλάζια αραχνοΰφαντα φορέματα με βαθιά ντεκολτέ, λευκά σορτς με σουτιέν και τρουκς και τεράστια διάφανα γυαλιά. Μακριές τουαλέτες σε κίτρινο, τιρκουάζ, λευκό με μεγάλους αστερίες και πέτρες.
ROBERTO CAVALLI
Οι εντυπωσιακότερες γυναίκες του διεθνούς τζετ σετ επιλέγουν για τις εμφανίσεις τους Roberto Cavalli. Τα φορέματα του διάσημου Ιταλού σχεδιαστή είναι τα αγαπημένα των stars και jet setters οι οποίοι συχνάζουν στα trendy spots private clubs της Νότιας Γαλλίας και Νότιας Ιταλίας. Τα κορίτσια στο “Billionaire” στη Σαρδηνία φορούν Cavalli, τα super models τα οποία συχνάζουν στα glamorous parties  των πολυτελών yachts φορούν Cavalli.
Το φετινό καλοκαίρι ο Roberto, δημιουργεί tops εμπνευσμένα από ακριβές συλλογές εσωρούχων, χρησιμοποιεί το αγαπημένο του “sporting gold” και τις παγέτες για στενές, κοντές ή μακριές φούστες και «χαλαρές» πανταλόνες.
Ψυχεδελικά design και animal prints πρωταγωνιστούν σε μία super κολεξιόν για γυναίκες οι οποίες γνωρίζουν πώς να κλέβουν την παράσταση.

11 σχόλια

  1. Εγω μονο ποδηλατο ξερει.

    Ηλιθιο βλακογιοργο
    της μαμυ μαργκαρετ τσαντ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Take advantage of this free advertising opportunity to draw in potential customers. A person who has the spirit of adventure 12., fb unblocker. Now, this may all seem funny to you at first, but in the long run you don’t want to have to face having to take care of a person’s medical bills just because you weren’t able to give the right furniture, which in turn led to the worsening of that person’s health. zywall vpn 240

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Add the cost of real estate that would have to be assigned to people performing the operations, and the cost will rise even higher. website to unblock

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. By using your peopleskills, you can develop satisfying professional relationships that will benefit your business and perhaps even your social calendar. www ffvpn ffres

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. All the people who pass by your place might be attracted to buy your calendars, as long as your marketing sign and your calendar design is appealing. sensor network pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. It can store as many as a dozen shoes of all types. altec lansing im wintegrated remote. To be sure, they are unlikely to come down any time soon. wii remote rf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. These gifts represent the sprit of giving and sharing which are two qualities that will give a positive impression for your company. web messenger that lets you access im from absolutely anywhere. Feel young again and move around like the younger people. optimization vpn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. There is a way to this by knowing the day of your ovulation. vpn broadband. Share the folder you created in step 1. porn sex star virtual

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Users who use free hosting are likely to get low or moderate traffic flow on their websites as compared to professional and commercial web hosting services. device object server. You can use it when you encounter an accident and need medical treatment, or you could even use it should you have the misfortune of losing your baggage. private label mineral cosmetics

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. On top of that, scores are not clear since it is possible fro students to loose marks and to gain them. This serves to be one of most essential factors for getting enrolled for these cheaper insurance deals. windows server w32time. Lee las preguntas abiertas. But prior to we ever set foot on a path, we went out and bought the most important piece of equipment essential for weeks regarding nonstop, hiking; hiking boots., maxg access point usr5451. Private limited company at affordable price8. license key virtual villagers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Besides the above mentioned technicalities of a puppies for sale decision there are also other aspects that you must be certain about. dl 196 2003 privacy. If you are not comfortable with horses, do not get a pushy horse, as you will find it ruling you and not the other way around. mobile internet access services

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση