GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο μοντέλο για το Playstation 3...

Με το Playstation 4 να αργεί ακόμη αρκετά, την προσοχή των gamers απέσπασε η φήμη ότι η Sony ετοιμάζεται να δώσει στην κυκλοφορία ένα νέο μο...

Με το Playstation 4 να αργεί ακόμη αρκετά, την προσοχή των gamers απέσπασε η φήμη ότι η Sony ετοιμάζεται να δώσει στην κυκλοφορία ένα νέο μοντέλο PlayStation 3 που θα ανήκει στη σειρά 4000. Αν και ακόμη δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο αναφέρεται ότι θα ονομάζεται PlayStation slim και ότι θα παρουσιαστεί στην Gamescom τον επόμενο μήνα.
Το τρέχον PS3 ανήκει στη σειρά 3000, ενώ το PlayStation slim (αν πράγματι είναι αυτό το όνομα του) θα κυκλοφορήσει ως CECH-4001x. Σύμφωνα πάντως με δύο αλλαγές που έγιναν με το firmware update 4.20 ενδέχεται να δούμε μια σχετικά μικρή και πιο φθηνή εκδοχή της κονσόλας.
Συγκεκριμένα, το «Eject Disc» είναι πλέον σε «Remove Disc» ενώ οι αναφορές σε «Hard Disk» έχουν γίνει «System Storage». Ενδεχομένως λοιπόν να δούμε διαφορετικό drive όπως βέβαια και τρόπο αποθήκευσης.

1 σχόλιο

  1. ΕΧΩ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ.
    ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΟΜΗ ΣΤΗΝ
    ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (...ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΒΟΟΕΙΔΩΝ)
    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ..
    ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ
    ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΣΟΚΟΣΚΥΛΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ....
    ΦΤΥΝΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΛΥΣΤΡΑΓΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση