GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το PRESS-GR τα πίνει και o Nίκος Ασλάνογλου προτείνει...

Ο Νίκος Ασλάνογλου, γνωστός μπάρμαν της Θεσσαλονίκης, αυτό που λέμε μπάρμαν με διδακτορικό μας μιλάει με τη χαρακτηριστική Θεσσαλονικιώτι...

Ο Νίκος Ασλάνογλου, γνωστός μπάρμαν της Θεσσαλονίκης, αυτό που λέμε μπάρμαν με διδακτορικό μας μιλάει με τη χαρακτηριστική Θεσσαλονικιώτικη προφορά, βαρύ και ασήκωτο ''λ'' και μας προτείνει.

Virgin mojito 
Yλικά : 10-12 φύλλα μέντας
30 ml χυμό λεμονιού
30 ml σιρόπι ζάχαρης
Παγάκια.εσείς ξέρετε
Σόδα
Προετοιμασία
Επιλέγουμε ένα μεγάλο και ψηλό ποτήρι, τοποθετούμε τα φύλλα μέντας, το χυμό λεμονιού, το σιρόπι ζάχαρης, ανακατεύουμε απαλά, προσθέτουμε πάγο. Ο Νίκος τονίζει..πολλλλλλύ πάγο, λίγη σόδα από πάνω, ανακατεύουμε πάλι και προσέχουμε την εξής λεπτομέρεια (μπορεί και λόγω ζωδίου). Το ποτό μας να έχει ένα δάχτυλο απόσταση από το χείλος του ποτηριού.
Βrazil smash 
Υλικά: 25 ml χυμό λεμονιού
25 ml σιρόπι ζάχαρης
6 φύλλα φρέσκο βασιλικό
50 ml (σωτήριο καλό τζιν)
Πάγο
Προετοιμασία
Ρίχνουμε τα παραπάνω υλικά σε ένα σέικερ, χτυπάμε δυνατά και σουρώνουμε. Στο ποτήρι που θα σερβίρουμε βάζουμε επιπλέον πάγο και χρησιμοποιούμε ένα φύλλο βασιλικό για γαρνίρισμα. Το ποτό μας είναι επιτυχημένο αν αποκτήσει ένα λαχανί χρώμα, αν όχι πάλι θα το πιούμε..
Καλά ποτάκια και παρεάκια..

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση