GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιβεβαιώθηκε το Press-gr (και) για την αποχώρηση Μπαγιώργου από την ΔΗΜΑΡ....

Άλλο ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ (διαβάστε το εδώ) που επιβεβαιώθηκε είχε στο Press-gr ο (φοβερός και τρομερός) Στάθης Παλαιολόγος . Από τη...

Άλλο ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ (διαβάστε το εδώ) που επιβεβαιώθηκε είχε στο Press-gr ο (φοβερός και τρομερός) Στάθης Παλαιολόγος. Από την περασμένη Πέμπτη αποκάλυψε ότι άλλο ένα κορυφαίο (και καθόλου τυχαίο) στέλεχος της ΔΗΜΑΡ διαχώρισε τη θέση του. Πρόκειται για τον Στέφανο Μπαγιώργο ο οποίος όχι απλά παραιτήθηκε από μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής αλλά αποχώρησε και από το κόμμα!
Η επίσημη επιβεβαίωση ήρθε σήμερα. Την αποχώρησή του από τη ΔΗΜΑΡ ανακοίνωσε ο κ. Μπαγεώργος,το πρωί στον Φώτη Κουβέλη.  Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον κ. Κουβέλη, τον ενημέρωσε ότι ισχύει η επιστολή που είχε στείλει την Τέτάρτη 27.6.2012 στην οποία ανέφερε ότι σέβεται την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής για κυβερνητική συμμετοχή αλλά ο ίδιος, έχοντας ήδη εκφράσει τη διαφωνία του στα όργανα του κόμματος, δεν μπορεί να συμβάλλει ούτε ως μέλος της ΔΗΜΑΡ, πόσω μάλλον της ηγεσίας του. Ο κ. Μπαγεώργος δεν επείσθη να παραμείνει στη ΔΗΜΑΡ. Θεωρεί ότι έπρεπε να επιλέξει τον δρόμο της προγραμματικής αντιπολίτευσης.
Ο κ. Μπαγεώργος ήταν υπεύθυνος οργανωτικού της ΔΗΜΑΡ. Από το 1975, μαθητής ακόμα, είχε ενταχθεί στον Ρήγα. Το 1986 πέρασε στο ΚΚΕ εσωτερικού και έναν χρόνο αργότερα, μετά τη μετεξέλιξή του, εντάχθηκε στην ΕΑΡ, αργότερα στον ενιαίο Συνασπισμό, και μετά στον ΣΥΝ. Ηταν από τα στελέχη της Ανανεωτικής Πτέρυγας που αποχώρησαν από το ΣΥΝ και συγκρότησαν τη ΔΗΜΑΡ.

5 σχόλια

  1. Εκείνο το μουνάκι ο τζων που χάθηκε γαμώ το μουνί της πόρνης της μάνας που τον γένναγε; Τζων γαμιέσαι και συ και η οικογένειά σου ρε πουτσοροφέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον δεν αξιοποιήθηκε σε πόστο και θα τραβήξει κατά το ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...ανύπαρκτη πολιτική συνείδηση αγωνιστών που αναζητούν στέγη, κατεστραμένη ζωή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΗΝ Κ@Ρ@ΠΟΥΤΣ@ΚΛ@ΡΑ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΗΜΑΡ: Καλωσορίζουμε τον ΣΥΡΙΖΑ στην πραγματικότητα
    Καυστικό ήταν το σχόλιο της Δημοκρατικής Αριστεράς (ΔΗΜΑΡ) για τη θέση που εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας περί απευθείας ανακεφαλοποίησης των ελληνικών τραπεζών από το μηχανισμό στήριξης.

    Συγκεκριμένα, το σχόλιο του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ανδρέα Παπαδόπουλου ήταν «καλωσορίζουμε τον ΣΥΡΙΖΑ στην πραγματικότητα».

    «Η θέση του να εφαρμοστεί και για την Ελλάδα το μέτρο της απευθείας ανακεφαλαιοποίησης των Τραπεζών από το μηχανισμό αναθεωρεί εκ θεμελίων την προεκλογική ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ για μονομερή αναθεώρηση-ακύρωση του Μνημονίου και να γιατί: στη σύμβαση δανεισμού της Ελλάδας προβλέπεται η δανειοδότηση του ελληνικού Δημοσίου με επιπλέον 50 δισ. για να τα δώσει με τη σειρά του στις τράπεζες. Άρα, για να επιτευχθεί, τώρα, η ένταξη της Ελλάδας στη ρύθμιση, όπως διεκδικεί η ΔΗΜΑΡ, χρειάζεται αμοιβαία αποδεκτή αναθεώρηση, η οποία προϋποθέτει τη γενική στρατηγική της αναδιαπραγμάτευσης και όχι της μονομερούς καταγγελίας. Προϋποθέτει την πολιτική της ΔΗΜΑΡ και όχι την προεκλογική ρητορεία του ΣΥΡΙΖΑ», εξήγησε ο κ. Παπαδόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση