GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόντρα μεταξύ γαλλικής κυβέρνησης και PSA Peugeot Citroen...

Ο υπουργός Βιομηχανίας της Γαλλίας εξαπέλυσε επίθεση στην PSA Peugeot Citroen, η οποία παρουσιάζει ζημίες εξαιτίας της συμμετοχής της στις α...

Ο υπουργός Βιομηχανίας της Γαλλίας εξαπέλυσε επίθεση στην PSA Peugeot Citroen, η οποία παρουσιάζει ζημίες εξαιτίας της συμμετοχής της στις αγορές της Γαλλίας, της Ισπανίας και της Ιταλίας. Συγκεκριμένα, δήλωσε πως ο ίδιος έχει πρόβλημα με την πολιτική που ακολουθεί η εταιρεία να μοιραστεί τα έξοδα με την αμερικάνικη General Motors και κατακρίνει την γενικότερη συμπεριφορά του βασικού μετόχου, της Peugeot.
 Τα σχόλια αυτά του Arnaud Montebourg πριν από τη συνάντησή του την  Τετάρτη το βράδυ με...
τον διευθύνοντα σύμβουλο της Peugeot, Phillipe Varin, φανερώνουν την ένταση που υπάρχει  μεταξύ της μεγαλύτερης αυτοκινητοβιομηχανίας της χώρας και της νέας κυβέρνησης.  Ο Varin κλήθηκε να απολογηθεί για τα σχέδια που ανακοίνωσε η εταιρεία, την απόλυση 6.500 εργαζομένων και το κλείσιμο ενός εργοστασίου κοντά στο Παρίσι. 
Μερικοί αναλυτές υποστηρίζουν πως η κρατική ενίσχυση δεν θα βοηθούσε ουσιαστικά την εταιρεία η οποία απασχολεί 100.000 άτομα στην Γαλλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση