GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρώτες εικόνες από το νέο RAV4...

Η Toyota εργάζεται πυρετωδώς για την εξέλιξη της νέας γενιάς RAV4 η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί στα τέλη του έτους. Για να πάρετε μια ...

Η Toyota εργάζεται πυρετωδώς για την εξέλιξη της νέας γενιάς RAV4 η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί στα τέλη του έτους.
Για να πάρετε μια ιδέα περί της εμφάνισης της νέας γενιάς RAV4 ρίξτε μια ματιά στα σκίτσα που δημοσιεύει το ιταλικό περιοδικό «Quattroroute».
Η τέταρτη γενιά του ιδρυτή της κλάσης των SUV, τουλάχιστον απ’ ό,τι φαίνεται στα δημοσιευμένα σκίτσα, μάλλον τοποθετείται στο άνω άκρο της κατηγορίας και δανείζεται αρκετά στιλιστικά στοιχεία από τη Lexus, πχ τα φανάρια μοιάζουν πολύ με αυτά του CT200h.
 Πρώτες εικόνες από το νέο RAV4
Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά ή τη γκάμα των κινητήρων, όμως από την Toyota διαρρέεται ότι η λογική του downsizing θα εφαρμοστεί χωρίς εξαιρέσεις από τους εξωτικούς V6 που θα δώσουν τη θέση τους σε ταπεινούς δυομισάλιτρους εν σειρά, μέχρι και στις εισαγωγικές εκδόσεις.
Πιθανότατα να μην υπάρξει υβριδική έκδοση της νέας γενιάς RAV4 καθώς η ιαπωνική εταιρεία προσπαθεί να δώσει έμφαση στην ηλεκτρική έκδοση η οποία προσφάτως παρουσιάστηκε κι αποτελεί κοινό project με την Tesla.
 Πρώτες εικόνες από το νέο RAV4
 Πρώτες εικόνες από το νέο RAV4
Πηγή: gocar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση