GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελέγξτε με χειρονομίες το Samsung Galaxy S III...

Μία από τις πιο ωραίες λειτουργίες του Samsung Galaxy S III, του smartphone με τον τετραπύρηνο επεξεργαστή και την υψηλής ευκρίνειας οθόνη 4...

Μία από τις πιο ωραίες λειτουργίες του Samsung Galaxy S III, του smartphone με τον τετραπύρηνο επεξεργαστή και την υψηλής ευκρίνειας οθόνη 4,8 ιντσών, είναι τα motion gestures, δηλαδή οι δυνατότητες χειρισμού του κινητού τηλεφώνου με διάφορες χειρονομίες. Για να ενεργοποιήσει κάποιος τη λειτουργία πρέπει να πάει στα Settings, μετά motion και να επιλέξει το «activate motion».
Στην ίδια κατηγορία αναφέρονται ξεχωριστά όλες οι λειτουργίες. Στο βίντεο του Cnet, βλέπουμε για παράδειγμα πως ο χρήστης μπορεί να κάνει zoom σε μια φωτογραφία επιλέγοντας τη φωτογραφία με τους αντίχειρες και κουνώντας το Galaxy S III προς το μέρος του.
Μία ακόμα εντυπωσιακή λειτουργία είναι και το Turn Over to Mute Ιncoming calls. Αν είστε σε κάποια συνάντηση και θέλετε να είστε σίγουροι ότι το κινητό σας είναι στο αθόρυβο, τότε αρκεί να το βάλετε να με την οθόνη προς τα κάτω πάνω στο τραπέζι και όλες οι κλήσεις και ειδοποιήσεις θα μπουν στο αθόρυβο. Όταν σηκώσετε το κινητό και το επανατοποθετήσετε με την οθόνη να κοιτάει μπρος τα πάνω, όλες οι ειδοποιήσεις θα ενεργοποιηθούν αυτόματα.
Οι δυνατότητες χειρισμού του smartphone με χειρονομίες όμως δεν σταματούν εκεί. Όταν σερφάρετε στο Διαδίκτυο με το Android σας κινητό τηλέφωνο μπορείτε να τραβήξετε screenshot με έναν πολύ εύκολο τρόπο. Απλά περάστε την παλάμη πάνω από το Galaxy S III και θα είναι σαν να κάνετε Print Screen στον υπολογιστή.
Δείτε το βίντεο με οδηγίες για αρχάριους…

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση