GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θετικά αποτελέσματα στη Θεσσαλονίκη για την Turkish Airlines...

Συμπληρώνοντας 65 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, η Turkish Airlines πραγματοποιεί πλέον έως και 27 πτήσεις εβδομαδιαίως από την Αθήνα και ...

Συμπληρώνοντας 65 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, η Turkish Airlines πραγματοποιεί πλέον έως και 27 πτήσεις εβδομαδιαίως από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, συνδέοντας την Ελλάδα με όλο τον κόσμο.
Τα αποτελέσματα των πρώτων 14 μηνών λειτουργίας της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη είναι ιδιαίτερα θετικά, καθώς συνολικά περίπου 50 χιλιάδες επιβάτες έχουν ταξιδέψει από και προς τη «νύμφη του Θερμαϊκού», με πληρότητα που για την φετινή καλοκαιρινή περίοδο πλησιάζει το 100%.
"Πολύ σύντομα οι εβδομαδιαίες πτήσεις μας από και προς τη Θεσσαλονίκη θα γίνονται επτά φορές την εβδομάδα αντί για έξι και ευελπιστούμε, σύντομα, να αυξήσουμε τον αριθμό των καθημερινών μας πτήσεων", δήλωσε ο διευθυντής της Turkish Airlines στη Θεσσαλονίκη, Utku Yazan.
Πληροφορίες: emea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση