GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαψεύδουν επίσημα το "tweet" οι Γερμανοί...

Διαψεύδει επίσημα η ομοσπονδία χόκει της Γερμανίας, πως η σημαιοφόρος της Γερμανικής Ολυμπιακής ομάδας και αρχηγός της ομάδας χόκει, Nata...

Διαψεύδει επίσημα η ομοσπονδία χόκει της Γερμανίας, πως η σημαιοφόρος της Γερμανικής Ολυμπιακής ομάδας και αρχηγός της ομάδας χόκει, Natascha Keller έγραψε ποτέ το περιβόητο tweet για το οποίο κατηγορείται, δίχως αποδείξεις από το πρωί. Το enikos.gr επικοινώνησε με τον διευθυντή του τμήματος δημοσίων σχέσεων της Ομοσπονδίας Χόκει Γερμανίας, κύριο Torsten Bartel, ο οποίος διαψεύδει το εν λόγω tweet και τονίζει ότι δεν πρόκειται παρά για "ένα κακό αστείο που δεν έχει καμία βάση". Και ενώ η αθλήτρια ετοιμάζεται για την αποψινή μεγάλη βραδιά της τελετής Έναρξης των Ολυμπιακών του Λονδίνου, η Ομοσπονδία ετοιμάζεται να βγάλει δελτίο Τύπου, στο οποίο θα ξεκαθαρίζεται για πρώτη και τελευταία φορά, όπως αναφέρουν, πως δεν υπάρχει καμία απολύτως δόση αληθείας στο tweet για το οποίο κατηγορείται η Natascha.
"Το λυπηρό είναι πως η Natascha Keller αγαπάει πολύ την Ελλάδα. Από την Αθήνα 2004 αποκόμμισε τις καλύτερες στιγμές της ζωής της. Δε θα μπορούσε ποτέ των ποτών να γράψει κάτι τόσο ανήθικο, για έναν λαό που μπήκε στην καρδιά της με τη ζεστασιά του", συνέχισε ο Bartel. "Θα επιθυμούσαμε να λήξει η αναμετάδοση αυτής της ψεύτικης είδησης άμεσα. Είναι μια μεγάλη μέρα για τον αθλητισμό σήμερα και είναι κρίμα να δέχεται ένα τόσο άδικο χτύπημα, χωρίς απολύτως κανέναν λόγο", πρόσθεσε.

3 σχόλια

  1. Δεν παλεύεται η μαλακ@@ στο διαδίκτυο:
    Ρε ηλίθιοι πατριώτες του κώλου η Keller δεν έχει γράψει τίποτα στο twitter!!

    Από το πρωί μας έχουν γκαστρώσει ότι η γερμανίδα σημαιοφόρος Natascha Keller έγραψε στο twitter της κάτι που ονειρεύτηκαν χθες βράδυ οι ηλίθιοι πατριώτες του κώλου που είναι τόσο μίζεροι που νομίζουν ότι όλη η υφήλιος ασχολείται μαζί τους και τους βρίζει...

    Η πλάκα είναι ότι η Keller...
    έχει να γράψει στο Twitter μέρες μιας και είναι συγκεντρωμένη στις προπονήσεις προκειμένου να επαναλάβει το κατόρθωμα του 2004 και να πάρει το χρυσό...

    Δείτε τι γράφει το πρώτο θέμα:
    Ένα θέμα εκ του μη όντος τείνει να δημιουργηθεί την Παρασκευή στο Διαδίκτυο, με τη διασπορά «δήθεν» είδησης, που αναφέρει ότι η σημαιοφόρος της γερμανικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, Νατάσα Κέλερ, έγραψε στο λογαριασμό της στο Twitter ένα προσβλητικό σχόλιο για την Ελλάδα.

    Συγκεκριμένα, η Κέλερ φέρεται να έγραψε ότι «το Ολυμπιακό Χωριό έχει γεμίσει με ξυπόλυτους Έλληνες αθλητές. Τους βλέπουμε και κάνουμε τους μαλ..., για να μην μας ζητήσουν δανεικά».

    Όπως είναι φυσικό, τόσο στο φερόμενο ως λογαριασμό της Νατάσα Κέλερ στο Twitter όσο και στη σελίδα που έχουν δημιουργήσει οι φίλοι της στο Facebook, δεν υπάρχει κανένα τέτοιο σχόλιο.
    Η ίδια η αθλήτρια του χόκεϊ, μάλιστα, δεν διατηρεί προσωπικό λογαριασμό στο Twitter.

    Απολαύστε τώρα και έγκυρη ενημέρωση:.......

    Ρε, εκεί στο ίχνος βάλτε καμια τσόντα να κάνουμε κέφι...!!
    Παλιά βάζατε ωραίες τσόντες-μετά τα μεσάνυχτα!!!!

    Μπράβο ρε τσακάλια, πάλι ρεζίλι μας κάνατε με τις ψευτοπατριωτικές σας ονειρώξεις...

    Αυτοί δεν είναι κορόιδα να βγάζουν μόνοι τους τα μάτια τους, σαν κάτι ηλίθιους Έλληνες που νομίζουν ότι είναι μαγκιά κι εξυπνάδα να εκθέτουν τη χώρα τους χωρίς να υπάρχει λόγος.

    Και μετά λέτε το Γιωργάκη που μας έκανε ρεζίλι, το ίδιο κάνατε κι εσείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Της πλάκας το ``official site`` των ολυμπιακών12.
    Αν ήταν για καμιά μπυραρια... θα ήταν Ό.Κ. !!!
    Θα πέσει πολύ γέλιο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνεχίζεται η μαλακ@@ με το ανύπαρκτο tweet της Keller που υποτίθεται ότι μας έβριζε!
    Διαψεύδει και το Twitter
    - Στην παγίδα έπεσε και η Χρυσή Αυγή!

    [- ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ!!!

    ΣΕΒΑΣ ΜΕΓΑΛΕ ΕΓΡΑΨΕΣ κι ας ξεφτιλιστήκαμε για άλλη μια φορά στους ξένους... ούτως ή άλλω είμαστε μαθημένοι....!

    - Σύμφωνα με το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων, dapd, το Twitter διέψευσε ότι γράφτηκε τέτοιο tweet από την αθλήτρια.

    - Έσπευσαν να αποδώσουν στη Νατάσα Κέλερ την φράση:"Το Ολυμπιακό Χωριό έχει γεμίσει με ξυπόλητους Έλληνες αθλητές. Μόλις τους βλέπουμε κάνουμε τους μαλ...ες, γιατί φοβόμαστε ότι θα μας ζητήσουν δανεικά".

    - Ανάγκασαν την Γερμανική Ολυμπιακή Επιτροπή να προβεί σε διάψευση της μαλακί@@

    - "Ελληνες" κάφροι έμπαιναν στον λογαριασμό της κοπέλας στο Facebook και την έβριζαν.

    - Για να μην της ζαλίζουν τα αρχίδ@@ οι πατριώτες του κώλου έκλεισε όλους τους λογαριασμούς της

    - Απενεργοποίησαν μέχρι και τη δυνατότητα σχολίων στης σελίδα παρουσίασής της στην ιστοσελίδα της Γερμανικής ΟΕ.

    - Συνεχίζουν να παραπληροφορούν πολλοί που δεν ξέρουν την τύφλα τους από γερμανικά αλλά μεταφράζουν ότι κάτσει: Υπονοούν ότι η Γερμανική Ολυμπιακή επιτροπή λέει ότι γράφτηκε τέτοιο σχόλιο στο λογαριασμό της από χάκερ ή ότι παραβίασαν το λογαριασμό της (το λέει πχ. το real.gr)... ταίζοντας τους ανεγκέφαλους με μαλακ@@ για να συνεχίσουν να λένε: "Το έγραψε και τώρα λένε τάχα ότι το έγραψαν Χάκερ για να την καλύψουν"!!!]

    Θλίψη και μόνο θλίψη προκαλούν όλα όσα διαδραματίζονται από το πρωί με αφορμή ένα υποτιθέμενο tweet της σημαιοφόρου της Γερμανίας στους Ολυμπιακούς Αγώνας και αρχηγού της ομάδας χόκεϊ της Γερμανίας, Νατάσας Κέλερ.

    Έλληνες έκαναν μια πλάκα μεταξύ τους στο διαδίκτυο αποδίδοντας στην Κέλερ το εξής σχόλιο: "Το Ολυμπιακό Χωριό έχει γεμίσει με ξυπόλητους Έλληνες αθλητές. Μόλις τους βλέπουμε κάνουμε τους μαλ...ες, γιατί φοβόμαστε ότι θα μας ζητήσουν δανεικά".

    Αμέσως και χωρίς να κάνουν έστω μια υποτυπώδη έρευνα, πολλά blog, site αλλά και κολοσσοί όπως η Yahoo! αναπαρήγαγαν την είδηση αποδίδοντας στην αθλήτρια την φράση αυτή.

    Tο Newsit, από την πρώτη στιγμή, ερεύνησε το θέμα και διαπιστώσαμε ότι δεν υπάρχει τέτοιο σχόλιο της αθλήτριας και μάλιστα με θλίψη διαπιστώσαμε ότι κάποιοι που αισθάνονται περισσότεροι έλληνες από κάποιους έσπευσαν να επισκεφθούν την σελίδα της αθλήτριας στο facebook και να την βρίζουν στα ελληνικά αλλά και στα γερμανικά.

    Κάποιοι, ακόμα πιο έλληνες από όλους μας, έφτιαξαν και γκρουπ στο facebook με το οποίο καλούν την ΔΟΕ να αποκλείσει την Γερμανίδα αθλήτρια από τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

    Στην παγίδα έπεσε και η Χρυσή Αυγή η οποία με ανακοίνωσή της καταδίκασε την αθλήτρια Νατάσα Κέλερ για το υποτιθέμενο ρατσιστικό tweet της κατά Ελλήνων αθλητών, προφανώς επηρεασμένη από το σάλο που προκλήθηκε σε μερίδα ελληνικών Μέσων καθώς και σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.
    ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση