GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιβεβαίωση ορίου ηλικίας ζητάει το Twitter...

Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο twitter ανέπτυξε ένα σύστημα το οποίο λαμβάνει υπόψη την ηλικία των χρηστών προκειμένου να μην ακολουθούν ανήλ...

Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο twitter ανέπτυξε ένα σύστημα το οποίο λαμβάνει υπόψη την ηλικία των χρηστών προκειμένου να μην ακολουθούν ανήλικοι μάρκες για αλκοολούχα ποτά. Μέχρι σήμερα, πολλές μάρκες ποτών απλώς έβαζαν στο προφίλ τους μία σημείωση που έλεγε ότι οι followers πρέπει να είναι στη νόμιμη ηλικία για να μπορούν να πιουν αλκοόλ.
Το νέο χαρακτηριστικό έχει παρόμοια λειτουργία με διάφορες ιστοσελίδες που ζητούν από τον χρήστη να επιβεβαιώσει την ηλικία του πριν εισέλθει στο site.
Βέβαια αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό το σύστημα που χρησιμοποιείται στο Διαδίκτυο απαλλάσσει φυσικά τις εταιρείες από δικαστικές περιπέτειες, αλλά κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι ο χρήστης θα δηλώσει την πραγματική του ηλικία.
 Επιβεβαίωση ορίου ηλικίας ζητάει το Twitter
 Επιβεβαίωση ορίου ηλικίας ζητάει το Twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση