GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η πιο πολυσυζητημένη κόντρα...

Η πολυσυζητημένη κόντρα των Valentino Rossi και Troy Bayliss σε πίστα τελικά συνέβη, έστω και κάτω από συνθήκες «κόντρας». Και νικητής αναδε...

Η πολυσυζητημένη κόντρα των Valentino Rossi και Troy Bayliss σε πίστα τελικά συνέβη, έστω και κάτω από συνθήκες «κόντρας». Και νικητής αναδείχθηκε ο αυστραλός πρωταθλητής Superbike.
Η ευκαιρία δόθηκε στη διάρκεια του World Ducati Weekend 2012, στο πλαίσιο του οποίου διοργανώθηκε αγώνας Drag Racing με συμμετοχή πολλών μεγάλων ονομάτων των MotoGP και WSBK.
Συγκεκριμένα στην ευθεία των pit της πίστας του Misano «στήθηκαν» ανά ζεύγη οι Rossi, Nicky Hayden, Bayliss, Carlos Checa, Jakub Smrz, Sylvain Guintoli, Niccolό Canepa και Lorenzo Zanetti. Όλοι τους οδήγησαν πανομοιότυπες Ducati Diavel.
 O Bayliss κερδίζει τον Rossi σε αγώνα Dragster
Οι διαδοχικοί αποκλεισμοί ανέδειξαν σε ζευγάρι του τελικού τους Rossi και Bayliss. Με εκπληκτική εκκίνηση στα φανάρια, ο αυστραλός τριπλός παγκόσμιος πρωταθλητής Superbike πέρασε πρώτος με την Diavel από τα φωτοκύτταρα, γράφοντας χρόνο 6″306, ενώ ο Rossi ακολούθησε με υστέρηση 23 χιλιοστών του δευτερολέπτου.
Τρίτος στο βάθρο ανέβηκε ο Nicky Hayden, και τέταρτος ο πρωταθλητής WSBK Carlos Checa.
 O Bayliss κερδίζει τον Rossi σε αγώνα Dragster
Το ετήσιο WDW (World Ducati Weekend) διοργανώνεται κάθε χρόνο στη Μπολόνια και την πίστα του Misano Adriatico που πριν έναν μήνα μετονομάστηκε επίσημα σε πίστα Misano World Circuit Marco Simoncelli, προς τιμή του αδικοχαμένου νεαρού Ιταλού αναβάτη των MotoGP.
Φέτος τη μεγάλη γιορτή παρακολούθησαν 65.000 Ducatisti, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ στα επτά χρόνια που διοργανώνεται.
 O Bayliss κερδίζει τον Rossi σε αγώνα Dragster
 O Bayliss κερδίζει τον Rossi σε αγώνα Dragster
 O Bayliss κερδίζει τον Rossi σε αγώνα Dragster

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση