GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τελικά τα μέτρα είναι 11,5δις,13δις,14δις,18δις ή 24 δις ?!

netakias Νομπελίστες Σύμβουλοι του ΓΑΠ, ο τεχνοκράτης (μη χε…) Παπαδήμος, η Μέρκελ, ο Γιούνκερ, ο Στουρνάρας, ο Σαμαράς, η Τροϊκα, Τρ...


netakias
Νομπελίστες Σύμβουλοι του ΓΑΠ, ο τεχνοκράτης (μη χε…) Παπαδήμος, η Μέρκελ, ο Γιούνκερ, ο Στουρνάρας, ο Σαμαράς, η Τροϊκα, Τραπεζίτες, Μασώνοι, Εργολάβοι και λακέδες δημοσιογράφοι, έχουν βαλθεί να μας πάρουν τα μέτρα….
Εχουν βάλει όλους τους ειδικούς και ψάχνουν στο 11888, στο χρυσό οδηγό, στο google, στο … youporn πόσα θα είναι αυτά τα μέτρα…
Από ότι κατάλαβα, είναι όσα…γουστάρουν !
Δεν σας ακούγεται και πολύ “επιστημονικό” ε;
Μάλλον το σωστό είναι όσα γουστάρουν και τους παίρνει….!
Είναι μια διελκυστίνδα..από την μια οι Ελληνες κι από την άλλη Τροϊκα, Τράπεζες, Κυβέρνηση κτλ
Τα μέτρα πέφτουν σαν στραγάλια κι ανακοινώσεις έχουν χάσει κάθε… μέτρο!
13/2/2012 Πρόσθετα μέτρα 14,6 δισ. ευρώ μέχρι το 2014 (in.gr) 3/3/2012 Πρόσθετα μέτρα 2 δισ. από φέτος (in.gr) 18/4/2012 Πρόσθετα μέτρα 24 δισ. ευρώ θα χρειαστεί η Ελλάδα έως το 2030 (IMF) 1/8/2012 Κλείδωσαν τα 11,5 δις μέτρα (news247.gr) 18/8/2012 Spiegel: Η Ελλάδα χρειάζεται μέτρα 14 κι όχι 11,5 δισ (skai.gr) 20/8/2012 Τα 11,5 δις έγιναν 13,5 δις (Στουρνάρας) 23/8/2012 Η επιμήκυνση «κοστίζει» 18 δισ. ευρώ (euro2day.gr) Σήμερα είναι Πέμπτη 23, αύριο Παρασκευή 24 κ.ο.κ.
Προσπαθούν να εξανεμίσουν όσες αποταμιεύσεις υπάρχουν ακόμη, ωστε από 1/1/2013 που λήγει η αναστολή κατασχέσεων πρώτης κατοικίας, θα αρχίσει το πλιατσικό………
Αν δεν ξαναγεμίσει το Σύνταγμα … ετοιμάστε Βαλίτσες
netakias.wordpress.com

5 σχόλια

  1. τα μετρα φτανουν στο σουεζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΘΗΡΙΟ
    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ…

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΑΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ …


    «ΣΤΑΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ»…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
    ( αφιερωμένο σε κάποιους Εφιάλτες των 30 αργυρίων , υποτακτικούς κωλοσφουγαρειους της δεκάρας μιας εγκάθετης κατοχικής κυβέρνησης)
    1) Ποια μέτρα πήρε η κυβέρνηση του 30% υπέρ των υπερχρεωμένων νοικοκυραίων και τώρα είναι άνεργοι και κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους και λιμοκτονούν?
    2) Ποια μέτρα πήρατε υπέρ των ανέργων και άστεγων που δεν έχουν να φάνε οι οικογένειες τους και που την κεφαλή κλίνε?
    3) Ποια μέτρα πήρατε για τους επαγγελματίες που έβαλαν λουκέτο στις επιχειρήσεις τους χρεωστάνε σε εφορεία, σε ασφαλιστικά ταμεία και είναι άνεργοι και λιμοκτονούν οι οικογένειες τους, και λόγο των χρεών στην εφορεία τους κρατάτε ομήρους και δεν τους δίνετε την δυνατότητα να κλείσουν και στα χαρτιά τις εταιρείες τους ώστε να μην τρέχουν έξοδα και υποχρεώσεις σε ασφαλιστικά ταμεία και λοιπά έξοδα μη λειτουργούσας επιχείρησης?
    4) Ποια μέτρα πήρατε υπερ των μικροσυνταξιούχων που δεν εχουν αλλα εσοδα τα παιδιά τους είναι ανεργα χρειάζονται φαρμακα και ιατρική περίθαλψη?
    5) Ποια μέτρα πήρατε για την Ασφάλεια των πολιτων που είναι εκτεθιμένοι στους εγκληματίες και το πληρωνουμε σε καθημερηνή βάση με το αιμα μας?
    6) Ποια μέτρα πήρατε κατά της λαθρομεταναύστεσης και της λαθροεργασίας?
    7) Ποια μέτρα πήρατε να φέρουν οι κλέφτες πίσω τα κλεμμένα
    8) Ποιους μεγαλοφοροκλέτες πιάσατε και τιμωρήσατε?
    9) Τι κάνατε μέχρι σήμερα για τα μεγάλα σκάνδαλα που συγκλόνισαν την κοινή γνώμη και συνεχίζουν να ταλανίζουν την Ελληνική κοινωνία?

    Κανένα μέτρο, καμία απόφαση, κανένα νομοσχέδιο υπέρ των αναξιοπαθούντων Ελλήνων δεν πήρατε , αντιθέτως πήρατε πολλά μέτρα εις βάρος τους φορτώνοντας τους στις πλάτες ακόμη περισσότερες οικονομικές υποχρεώσεις για την ολοκληρωτική καταστροφή τους μιας ιδιόμορφης μορφής γενοκτονίας του Ελληνικού λαού.
    Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι πώς θα εξυπηρετήσετε τα κελεύσματα του εχθρου της πατρίδας που είναι η ΤΡΟΪΚΑ και η συναφής κλίκες της παγκόσμιας τζετ σετ οικονομικής μαφίας που υπηρετείτε , Συμπεριφέρεστε ως εχθροί μεσαιωνικού τύπου εναντίον των της Ελλάδας και των Ελλήνων και ορίζεται ποιος πρέπει να ζήσει και ποιος πρέπει να πεθάνει….
    ¨ΣΤΑΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ¨
    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ποια μετρα ρε ξυπνατε τον αφανισμο μας επιδιωκουν.τετοιο μισος δεν ξαναβγηκε για εθνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΡΓΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΧΟΛΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΑΜΠΑΛΕΡΟΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ... ΜΕΡΟΣ

    9/10 ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΚΥΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. ΘΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΘΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΕΙΟ ΛΑΟΣ.

    ΔΗΜΟΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ, ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΠΑΝΤΟΥ.

    8 ΣΤΟΥΣ 10 ΖΗΤΑΝΕ ΚΗΡΥΞΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ.

    ΑΛΛΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΚΟΙΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ( ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ , ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΚΛΠ )

    ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ.ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΩ ΓΙΑ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΩΛΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΜΕ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση