GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πούλησαν ως νύφη 13χρονη για 3.000 ευρώ!

Σοκ προκαλεί η ιστορία ενός ανήλικου κοριτσιού...

Σοκ προκαλεί η ιστορία ενός ανήλικου κοριτσιού...που μόλις στα 13 της χρόνια βασανίστηκε και βιάστηκε από την οικογένεια του γαμπρού, στον οποίο την πούλησε η οικογένειά της.
Όπως αναφέρουν σήμερα τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης το κορίτσι που κατάγεται από τα Σκόπια, στα 13 του χρόνια πουλήθηκε από την οικογένειά της για 3.000 ευρώ ως νύφη αλλά το αποτέλεσμα ήταν η οικογένεια του μέλλοντος γαμπρού από την Βενετία να την βιάσει, να την βασανίσει και παραλίγο να την σκάσει με ένα ηλεκτρικό καλώδιο.
Η αστυνομία έπειτα από καταγγελίες γειτόνων, έφτασε στα ίχνη του 17χρονου γαμπρού και συνέλαβε αμέσως και αυτόν και την μητέρα του.
Οι γιατροί διαπίστωσαν σοβαρά τραύματα και εγκαύματα στο σώμα του κοριτσιού ενώ η μαρτυρία του ίδιου του κοριτσιού κάνει τους ειδικούς να πιστεύουν ότι δύσκολα θα επουλωθούν οι πληγές τόσο στο σώμα της όσο και στην ψυχή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση