GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Φύλλο και φτερό» στη Βουλή τα «πόθεν έσχες» όλων από το 1974

Από το μικροσκόπιο της Βουλής θα περάσουν τα «πόθεν έσχες» εκείνων που ασχολήθηκαν και ασχολούνται με την πολιτική από τη Μεταπολίτευ...

Από το μικροσκόπιο της Βουλής θα περάσουν τα «πόθεν έσχες» εκείνων που ασχολήθηκαν και ασχολούνται με την πολιτική από τη Μεταπολίτευση μέχρι και σήμερα. Η συγκεκριμένη έρευνα αποτελούσε δέσμευση του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά…
Ήδη, ανακοινώθηκε χθες η σύνθεση της Επιτροπής που θα εξετάσει τα «πόθεν έσχες» των κοινοβουλευτικών που διετέλεσαν πρωθυπουργοί, υπουργοί, αναπληρωτές υπουργοί και υφυπουργοί, καθώς και των συζύγων και τέκνων τους από το 1974 μέχρι το 2012.
Ποιοι μετέχουν στην επιτροπή
Μέλη της Επιτροπής Πόθεν Εσχες είναι οι κ. Θανάσης Μπούρας (ΝΔ), Δημήτρης Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ), Γιάννης Μανιάτης ΠΑΣΟΚ , Κωνσταντίνος Γιοβανόπουλος (Ανεξάρτητοι Ελληνες), Αντώνης Γρέγος (Χρυσή Αυγή), Δημήτριος Αναγνωστάκης (ΔΗΜΑΡ), Σπύρος Χαλβατζής (ΚΚΕ).
Στην ίδια επιτροπή θα προσκληθούν να μετάσχουν, ο αντιπρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Γιώργος Γιαγλής και ο Θεόδωρος Φορτσάκης, πρόεδρος του τμήματος Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Τέλος, στην Επιτροπή θα μετέχουν η αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Επικρατείας, Αγγελική Θεοφιλοπούλου, η αρεοπαγίτης Δημητρούλα Υφαντή, και ο σύμβουλος του Ελεγκτικού Συνεδρίου Νικόλαος Μηλιώνης.
Στο μεταξύ αναφέρει η naftemporiki.gr, ο πρόεδρος της Βουλής, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων, ανακοίνωσε την πρόθεσή του να προβεί σε περαιτέρω περικοπές του προϋπολογισμού της Βουλής -κάτι για το οποίο έχει ενημερώσει και τον υπουργό Οικονομικών, Γ. Στουρνάρα.
Επιπροσθέτως, ο κ. Μεϊμαράκης πραγματοποίησε συνάντηση και με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια προκειμένου να αποδεσμευτεί ο κατάλληλος αριθμός αστυνομικών από τη φρούρηση της Βουλής και να ενταχθούν στις μάχιμες ομάδες για την προστασία των πολιτών.
Να σημειωθεί ότι η Βουλή απασχολεί περί τους 350 ένστολους που καλύπτουν καθημερινά 4 βάρδιες.

7 σχόλια

  1. ΟΧΙ ΑΠΟΤΟΜΑ !!!!
    ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙΣ !!!!
    ΑΧ ΠΟΝΑΩ !!!!!
    ΟΥΣΤ !!!!
    ΟΥΣΤ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.
    Σ'ΟΛΑ ΤΟΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ. ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΡΑΤΑΤΖΟΥΜ ΦΥΣΙΚΑ, ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΣΤΡΩΣΕΙ Ο ΑΒΡΑΜΟ.
    ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΨΕ ΡΙΞΕ. ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΡΟΣ,ΙΣΩΣ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠ'ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΟΑΦΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΩΝ. ΙΣΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φύλλο και φτερό από τη Βουλή; Πότε πρέπει να γελάσω; Τώρα ή όταν βγει η απόφαση; ή και τις δυο φορές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κατι μου λεει οτι ολοι θα ειναι αθωοι.γομαρια ε γομαρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΞΕΧΑΣΕ Ο ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΝ "ΒΟΛΕΥΤΗ" ΤΡΑΓΑΚΗ (ΕΙΔΗΜΟΝΑ ΣΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ TΩΝ ΜΙΖΑΡΙΣΜΕΝΩΝ )ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΖΑΓΟΡΙΑΝΟ (ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΙΣ ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΤΩΝ "ΜΙΖΕΝΣ")

    ΕΡΩΤΗΜΑ:
    ΒΡΕ ΘΑΝΑΣΑΚΗ ΜΠΟΥΡΑ ΕΣΥ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΟΣΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟ-ΝΤΟΡΑΚΙΔΩΝ ;;;

    ΑΠΑΓΕ ΑΠΕΜΟΥ ΤΗΣ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑΣ ΝΤΟΡΟΥΠΟΤΑΧΤΙΚΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά έτσι και σφίξει λίγο ακόμα το ζωνάρι των διαπλεκόμενων η Μέρκελ, ΚΑΙ επειδή δε ψάχνουν το ιδιοκτησιακό καθεστώς του βοσκότοπου που καρπώθηκε η Μ. Μ. Λαύρας στη Σκύρο, ώστε να μη έχουν να δώσουν μισθό στους εισαγγελείς, τότε θα αρχίσουν τα κτυπούν και τα όργανα της διαφάνειας του πόθεν έσχες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση