GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάνω από 1 δισ. ευρώ τα φέσια στην αγορά το επτάμηνο

Εντείνεται η ασφυξία στην ελληνική αγορά, καθώς όλο και περισσότερες επιχειρήσεις αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους, με...

Εντείνεται η ασφυξία στην ελληνική αγορά, καθώς όλο και περισσότερες επιχειρήσεις αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους, με αποτέλεσμα οι ακάλυπτες επιταγές και οι απλήρωτες συναλλαγματικές να ξεπεράσουν το επτάμηνο Ιανουαρίου-Ιουλίου το ένα δισεκατομμύριο ευρώ.
Κι αυτό μάλιστα, παρά το γεγονός ότι ο Ιούλιος είναι ο δεύτερος συνεχόμενος μήνας, που τα φέσια υποχώρησαν σε μηνιαία βάση.
Αναλυτικότερα, τα ποσά που δεν πληρώθηκαν, ήταν 89 εκατομμύρια ευρώ από επιταγές και 16 εκατομμύρια ευρώ από συναλλαγματικές.
Συνολικά, στο επτάμηνο, διαμαρτυρήθηκαν επιταγές και συναλλαγματικές ύψους 1,04 δισεκατομμυρίων ευρώ.
Τα νούμερα του Τειρεσία είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά, αν σκεφτεί κανείς ότι ο αριθμός των επιταγών μειώνεται δραστικά, αφού όλο και περισσότερες επιχειρήσεις αδυνατούν να εκδώσουν μπλοκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση