GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες Λονδίνου 2012 και οι Ολυμπιακοί της Αρχαίας Ελλάδας...

Από τον Δρ Κουτσούκο Αναστάσιο. Πρόεδρο «Ελληνοδιεθνής ΜΚΟ». www.koutsoukos-anastasios.gr . Από τον «κότινο ελιάς» στα «χρυσά μετάλλια κα...

Από τον Δρ Κουτσούκο Αναστάσιο.
Πρόεδρο «Ελληνοδιεθνής ΜΚΟ».
www.koutsoukos-anastasios.gr.
Από τον «κότινο ελιάς» στα «χρυσά μετάλλια και τα εκατομμύρια»!
Από την «εκεχειρία» στην «συνέχιση των βομβαρδισμών» στη Συρία!
«Αρχαίο πνεύμα Αθάνατο» …. Πόσο κοστίζεις σήμερα;
Πολλές οι διακρίσεις,  για τους ξένους αθλητές, αλλά ελάχιστες οι διακρίσεις,  για τους Έλληνες αθλητές:  πολλά τα χρήματα, λίγοι οι «εισπράκτορες».
Στην αρχαία Ελλάδα γκρέμιζαν τα τείχη της πόλης για να υποδεχτούν τους Ολυμπιονίκες.
Στην Ελλάδα του 2012 τους ελάχιστους πλέον  Ολυμπιονίκες, δεν τους περιμένει κανείς.
Ενώ, οι αθλητές παίρνουν «χαρτζιλίκι 22 ευρώ την ημέρα»,  υπάλληλος της Διοίκησης τους ΣΕΓΑΣ, ακούγεται ότι πήρε 15.οοο ευρώ, για να παρακολουθήσει τους αγώνες!
Στο Λονδίνο,  οι 103 Έλληνες αθλητές και αθλήτριες μπήκαν στην «μάχη» των Ολυμπιακών Αγώνων, με στόχο να εκπροσωπήσουν την χώρα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αξίζουν συγχαρητήρια. Αλλά οι ελάχιστες  διακρίσεις δεν δικαιολογούν τα χρήματα που διακινούνται στον ΣΕΓΑΣ, στην Ολυμπιακή Επιτροπή και τα χρήματα που δίνουν οι «σπόνσορες»! Πού πάνε όλα αυτά τα χρήματα αναρωτιούνται πολλοί πολίτες. Υπάρχει μια εικόνα διάλυσης, που οφείλεται αποκλειστικά, λέγεται,  στον ΣΕΓΑΣ. Ο Χάλκινος Ολυμπιονίκης του τζούντο, Ηλίας Ηλιάδης
επέστρεψε στην Αθήνα μόνος. Όσο και αν φαίνεται απίστευτο κανένας εκπρόσωπος της πολιτείας δεν υποδέχτηκε τον Έλληνα Ολυμπιονίκη που μας χάρισε τα πρώτα χαμόγελα.
Ενώ οι αθλητές παίρνουν «χαρτζιλίκι 22 ευρώ την ημέρα», υπάλληλος της Διοίκησης τους ΣΕΓΑΣ, ακούγεται ότι πήρε 15.οοο ευρώ, για να παρακολουθήσει τους αγώνες! Ο Σπύρος Καπράλος αμέσως μόλις πληροφορήθηκε τα δημοσιεύματα του Τύπου αποφάσισε να παρακάμψει τις διαδικασίες του Δημοσίου και μέσω των χορηγών της ΕΟΕ να δώσει τα χρήματα στους αθλητές από τους οποίους είχαν ζητηθεί να επιστραφούν, καθώς έφυγαν νωρίτερα από το Ολυμπιακό Χωριό. Πρόκειται για ένα χαρτζιλίκι 22 ευρώ ημερησίως που δίνεται στους αθλητές και τις αθλήτριες
που διαμένουν στο Ολυμπιακό Χωριό στη διάρκεια των Ολυμπιακών και προκαταβάλλεται,  για όλες τις ημέρες της παραμονής τους. Σε κάποιους που έφυγαν νωρίτερα από το προγραμματισμένο ζητήθηκε να δώσουν πίσω τα χρήματα γιατί έτσι λειτουργεί το Δημόσιο.
Γιατί τόσες λίγες διακρίσεις σήμερα,  αναρωτιούνται πολλοί. Πολλοί αθλητές, λέγεται,  αφήνουν τους προπονητές τους,  που τους ανέδειξαν και προσκολλώνται σε προπονητές του ΣΕΓΑΣ γιατί λέγεται «κάτι τους τάζουν»! Συγχαρητήρια στον ακοντιστή κ. Λεμπέση που αγωνίζεται σε χωράφια,  όπως δήλωσε, αλλά – λένε -  άφησε τον προπονητή του που τον ανέδειξε τον κ. Ξυδώνια και πήγε με τον νέο προπονητή  τον κ. Παπαδημητρίου, που είναι του  ΣΕΓΑΣ, γιατί πιθανά «κάτι του τάξανε»! Οι αθλητές οφείλουν να επιλέγουν τους πραγματικούς τους
προπονητές και όχι να αλλάζουν προπονητές, γιατί μόνο και μόνο είναι στον ΣΕΓΑΣ, για να δικαιολογούντα οι μισθοί του ΣΕΓΑΣ…
Πρέπει γρήγορα η πολιτεία να ξαναδεί το θέμα την οργάνωσης των αθλητικών Σωματείων, τα χρήματα που διακινούνται και τα θέματα «ντόπιγκ».
Οι Ολυμπιακοί Αγώνες  στην Αρχαία Ελλάδα,  ήταν μέρος των εορτασμών προς τιμή του Δία, βασιλιά όλων των Θεών του Ολύμπου. Η πρώτη γραπτή μαρτυρία για τους Αγώνες προέρχεται από το 900 π.Χ,  αλλά πιστεύεται πως υπήρχαν οι Αγώνες και πιο παλιά, αφού η μαρτυρία λέει πως οι αγώνες διοργανώνονταν κάθε 4 χρόνια. Μέχρι το 650 π.Χ τους Αγώνες αποτελούσε μόνο ένα άθλημα, το τρέξιμο στα 192 μέτρα ενώ μετά προστέθηκαν και η πάλη, το πένταθλο, η ιππασία και ο αγώνας δρόμου με άρματα. Κατά την διάρκεια των αγώνων, 7 μέρες πριν και 7 μέρες μετά, τηρούταν
ανακωχή σε όλους τους πολέμους που γίνονταν στην Ελλάδα, πράγμα που δείχνει πως βάση διεξαγωγής των αγώνων ήταν η ειρήνη. Δικαίωμα συμμετοχής είχαν μόνο οι άντρες και απαγορευόταν αυστηρά, με κίνδυνο την ποινή θανάτου, η είσοδος στις γυναίκες και στους δούλους. Οι αθλητές αγωνίζονταν γυμνοί και βραβεύονταν με ένα στεφάνι από κλαδιά ελιάς. Το 393 μ.Χ ο Ρωμαίος Αυτοκράτορας Θεοδόσιος Α', απαγόρευσε την συνέχιση των Ολυμπιακών Αγώνων αφού ήταν ειδωλολατρικοί. Μετά την διακοπή των Ολυμπιακών Αγώνων για αρκετό καιρό, η αναβίωσή
τους έγινε από το Γάλλο Βαρόνο Πιέρ ντε Κουμπερτέν και τον Έλληνα Δημήτριο Βικέλα το 1896 στην Αθήνα, με ιδιαίτερη λαμπρότητα, στο Παναθηναϊκό στάδιο. Στην Ολυμπία όπου τελούνταν παλαιότερα οι Ολυμπιακοί αγώνες βρίσκεται τώρα η έδρα της Διεθνής Ολυμπιακής Ακαδημίας.
Με την προσπάθεια της αναβίωσης των Ολυμπιακών Αγώνων θέλανε να επαναφέρουν το Ολυμπιακό Πνεύμα, τις αξίες που αντιπροσώπευε όπως ήταν το ήθος, η άμιλλα, η περηφάνια, η αγάπη για τη γη, ο σεβασμός, η δύναμη, η αγάπη για την ειρήνη και η συμφιλίωση των κρατών, η «εκεχειρία». Αυτό το πνεύμα αναβιώνει κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες ανεξάρτητα σε ποια χώρα διοργανώνονται, γι' αυτό άλλωστε οι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι εξίσου σημαντικοί στην ανθρωπότητα όσο ήταν και οι αρχαίοι
Σήμερα, οι νέοι χρειάζονται οράματα και στόχους. Ο αθλητισμός μπορεί να τους τα προσφέρει, επιστρέφοντας στον «κότινο ελιάς» και παραμερίζοντας «τα εκατομμύρια, το ντόπιγκ, την ματαιοδοξία».

34 σχόλια

  1. ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ …ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΧΕΣ …

    Κούβελος και Καπράλος, σε τηλεοπτική συνέντευξη τους(ΕΡΤ 11-08-12), σχετικά με την παταγώδη αποτυχία των Ελλήνων ΑΘΛΗΤΩΝ, την ευθύνη την έριξαν στην αδιαφορία των κυβερνώντων πρώην και νυν …(δηλαδή σε Πετραλιά , Ιωαννίδη, Γερουλάνο και ;;; …)

    Στέλλα Ηρώ Λεδάκη. Ετών 24. Επικοντρίστρια από τα Χανιά της Κρήτης (13 η στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2012.)
    Πλήρωνε από την τσέπη της τα διεθνη ταξίδια για συμμετοχή σε αγώνες ώστε να πιάσει τα όρια των Ο.Α…
    Αγωνιζόταν χωρίς προπονητή και με κοντάρια δανεικά …
    Έμειναν εκτός Σταδίου η ΜΑΝΑ της και η αδελφή της ..( γιατί οι “υπεύθυνοι ;;; ολυμπιακάρχες ” δεν είχαν κρατήσει τα προπληρωμένα …εισιτήρια…)

    Ο Σπύρος Λεμπέσης ο οποίος καθήλωσε το πανελλήνιο με την προσπάθεια του στον τελικό του ακοντισμού και την κατάκτηση της 7ης θέση , δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «έκανα προπόνηση τον τελευταίο μήνα σε ένα χωράφι, χωρίς καμία υποστήριξη από την πολιτεία… Δεν είχα κοντά μου τον προπονητή μου. .. Δεν είχα στην τσέπη μου ούτε ένα ευρώ… Δεν είχα χρήματα να βάλω ούτε βενζίνη στο αυτοκίνητό μου…

    Ο Χάλκινος Ολυμπιονίκης του τζούντο, Ηλίας Ηλιάδης
    επέστρεψε στην Αθήνα μόνος και κανένας εκπρόσωπος της πολιτείας δεν υποδέχτηκε τον Έλληνα Ολυμπιονίκη που μας χάρισε τα πρώτα χαμόγελα.

    Οι αθλητές παίρνουν «χαρτζιλίκι 22 ευρώ την ημέρα», από κάποιους δε που επέστρεψαν νωρίτερα από το προγραμματισμένο ,τους ζητήθηκε να δώσουν πίσω αυτά τα χρήματα …

    Αυτή...είναι η σκληρή αλήθεια για τους αθλητές που έλαβαν μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου

    Ο πρόεδρος της ''Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής'', ο πολυθεσίτης Σπύρος Καπράλος, κατηγορείται γιά ανάμιξη σε πώληση εισιτηρίων Ολυμπιακών αγώνων στην ...''μαύρη αγορά'' στο Λονδίνο!
    (July 26 ,2012) According to a series of reports in the Sunday Times,

    Σοβαρή καταγγελία που εκθέτει την αποστολή της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες και κυρίως τους Ισίδωρο Κούβελο και Σπ. Καπράλο, κάνει η εφημερίδα Independent η οποία λέει ότι η Ελλάδα ξοδεύει χιλιάδες ευρώ στο Λονδίνο προκειμένου να κλείσει ολόκληρο το Carlton Club στο Σεντ Τζέιμς, για να το μετατρέψει σε «Σπίτι των Ελλήνων».

    Το Ολυμπιακό πνεύμα σήμερα, εκπροσωπείται στην χώρα μας από τους φίλους του ναζιστή Μιζό-φοράκου…

    Σε κάθε περίπτωση, είτε μιλάμε για άτομα «Κούβελο-Καπράλου» είτε για οργάνωση ΕΟΑ , καλό είναι να πηγαίνουμε για γενική απολύμανση, διότι ο Μητσοτακό-Ντορισμός είναι μεταδοτικός και επικίνδυνος.

    Να εκδιωχθεί αμέσως, με κλωτσιές από την ΕΟΑ , η κλίκα Κούβελου -Καπράλου που ντρόπιασε σε όλη την οικουμένη την Ελλάδα. Όλοι αυτοί οι διορισμένοι , οι μιζαρισμένοι ολυμπιακάρχες, οι σφουγγοκωλάριοι της Ντορό-φαυλό-κρατίας που παριστάνουν τους πάτρωνες των ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ “ΑΓΩΝΩΝ” πρέπει να περάσουν από Λαϊκό Δικαστήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ....Δόκτωρα πασοκονούμερο,
    ....ίσιαξες το πασόκ και τώρα θέλεις να ...σώσεις και τον αθλητισμό?

    Δεν συνεχίζεις καλύτερα να κρύβεσαι στο υπόγειο,
    νούμερο,έ νούμερο.

    Τάκης πασόκ
    Άνω Κατωανωκατωανωκαρδιτσομαγούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πασοκ
    Επιτεους

    το πρεςς εβαλε ενα αρθρο του δοκτωρα του λαου

    που ειχαμε καιρο να διαβασουμε

    Θα ανεβουν οι αναγνωστες του πρεςς

    Ντινος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πασοκ

    Επιτελους

    το πρεςς εβαλε ενα αρθρο του δοκτωρα του λαου

    που ειχαμε καιρο να διαβασουμε

    Θα ανεβουν οι αναγνωστες του πρεςς

    Ντινος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ


    Συγχαρητήρια στον ακοντιστή κ. Λεμπέση που αγωνίζεται σε χωράφια, όπως δήλωσε, αλλά – λένε - άφησε τον προπονητή του που τον ανέδειξε τον κ. Ξυδώνια και πήγε με τον νέο προπονητή τον κ. Παπαδημητρίου, που είναι του ΣΕΓΑΣ, γιατί πιθανά «κάτι του τάξανε»!

    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ?

    ΔΟΚΤΩΡΑ ΜΙΛΑ

    Ο ΑΘΛΉΤΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

    ΤΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ?

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΧΑ ΧΑ

    Με την προσπάθεια της αναβίωσης των Ολυμπιακών Αγώνων θέλανε να επαναφέρουν το Ολυμπιακό Πνεύμα, τις αξίες που αντιπροσώπευε όπως ήταν το ήθος, η άμιλλα, η περηφάνια, η αγάπη για τη γη, ο σεβασμός, η δύναμη, η αγάπη για την ειρήνη και η συμφιλίωση των κρατών, η «εκεχειρία»

    ΠΥ ΤΑ ΕΙΕΣ ΡΕ ΔΟΚΤΩΡΑ

    ΝΤΟΠΙΓΚ ΚΑΙ ΚΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΚΛΠ..

    ΑΘΛΗΤΗΣ ΔΙΣΚΟΥ ΤΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στην αρχαία Ελλάδα γκρέμιζαν τα τείχη της πόλης για να υποδεχτούν τους Ολυμπιονίκες.
    Στην Ελλάδα του 2012 τους ελάχιστους πλέον Ολυμπιονίκες, δεν τους περιμένει κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2012


    http://stoxasmos-politikh.blogspot.gr/2012/08/blog-post_8437.html

    Υπόμνημα Ειδικό – Αναφορά Ειδική - Ειδική Ανάλυση- Ειδική Αίτηση- Ειδική_Καταγγελία – & Ανοικτή Επιστολή

    [Ο Μηνυτής εγκαλών Δρ_Κουτσούκος_Αναστάσιος]
    Νέα μήνυση ενάντια στην τρόικα, τους ξένους επικυρίαρχους και τους συνεργάτες - υποστηριχτές

    ==========================
    "O σιωπών δοκεί συναινείν"

    e
    Αναρτήθηκε από nasosgr στις 16:00 0 σχόλια Σύνδεσμοι σε αυτήν την ανάρτηση
    Ετικέτες Γράφει ο Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. gRAFO APO lONDINO

    den PIRAME "NTOPA" KAI DEN EIXAME METTALIA

    aYTI EINAI H ALI8EIA

    aT8LITRIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λεμπέσης: Έκανα προπόνηση στο χωράφι και δεν είχα χρήματα να βάλω ούτε βενζίνη
    Την ωμή πραγματικότητα που βίωσαν οι Έλληνες αθλητές κατά την διάρκεια της προετοιμασία τους για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου περιέγραψε ο Σπύρος Λεμπέσης ο οποίος καθήλωσε το πανελλήνιο με την προσπάθεια του στον τελικό του ακοντισμού και την κατάκτηση της 7ης θέσης

    LΛΕΜΠΕΣΗ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙΟ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ

    ΜΗΠΩΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΟΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΚΑΤΣΕ?

    ΦΙΛΙΚΑ

    ΜΗΤΣΟΣ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΠΥΓΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος Ο/Η trakter είπε...

    Και ο Bolt όταν έκανε παγκόσμιο ρεκόρ χωρίς ρεύμα ζούσε και έκανε προπόνηση στα χωράφια του χωριού του.

    12 Αυγ 2012 5:49:00 μ.μ.
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    και γιατι να παρουμε μεταλιο,για να πουλανε τα πατριδοκαπηλα καναλια ελληνοσυνη τωρα που πειναει ο λαος

    ευτηχως δεν πηραμε και χρυσο,θα βουιζανε τα αυτια μας ακομα απο τον εθνικο υμνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος Ο/Η trakter είπε...

    Και ο Bolt όταν έκανε παγκόσμιο ρεκόρ χωρίς ρεύμα ζούσε και έκανε προπόνηση στα χωράφια του χωριού του.

    12 Αυγ 2012 5:49:00 μ.μ.
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    και γιατι να παρουμε μεταλιο,για να πουλανε τα πατριδοκαπηλα καναλια ελληνοσυνη τωρα που πειναει ο λαος

    ευτηχως δεν πηραμε και χρυσο,θα βουιζανε τα αυτια μας ακομα απο τον εθνικο υμνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος Ο/Η trakter είπε...

    Και ο Bolt όταν έκανε παγκόσμιο ρεκόρ χωρίς ρεύμα ζούσε και έκανε προπόνηση στα χωράφια του χωριού του.

    12 Αυγ 2012 5:49:00 μ.μ.
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    και γιατι να παρουμε μεταλιο,για να πουλανε τα πατριδοκαπηλα καναλια ελληνοσυνη τωρα που πειναει ο λαος

    ευτηχως δεν πηραμε και χρυσο,θα βουιζανε τα αυτια μας ακομα απο τον εθνικο υμνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. News
    Shopping
    BooksPlacesBlogsFlightsDiscussionsRecipesApplicationsPatents
    MoreFewer
    Search Options

    Hide search toolsShow search toolsSearch ResultsΣτο πλευρό της Παπαχρήστου και ο "Άνθιμος" (ΦΩΤΟ) | PRESS-GR ...press-gr.blogspot.com/.../blog-post_1294.h... - Cached - Translate this page
    You +1'd this publicly. Undo
    27 Ιουλ. 2012 – ΚΡΑΧΤΗΣ: ΣΕΓΑΣ ΑΠΑΤΗ. ... Ο Προεδρος του ΣΕΓΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟ ... ΣΕΓΑΣ ΑΠΑΤΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΙ ΚΟΜΠΙΝΕΣ .
    "Σεξ και όργια στα Ολυμπιακά χωριά"! |

    PRESS-GR.blogspot.compress-gr.blogspot.com/.../blog-post_8496.h... - Cached - Translate this page
    You +1'd this publicly. Undo
    27 Ιουλ. 2012 –

    ΚΡΑΧΤΗΣ: ΣΕΓΑΣ ΑΠΑΤΗ. ... Ο Προεδρος του ΣΕΓΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟ ... ΣΕΓΑΣ ΑΠΑΤΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΙ ΚΟΜΠΙΝΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΒΡΕ ΤΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ GOOGLE!!!

    ΕΓΡΑΨΑ ΣΕΓΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΟΛΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2012ΣΕΓΑΣ ΑΠΑΤΗ. ΜΠΑΚΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝ! ΑΠΑΤΗ ΣΕΓΑΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ


    Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

    ΣΚΑΝΔΑΛΟ - ΑΠΑΤΗ - καταγγελία ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
    ΣΕΓΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
    ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΠΗΘΕΩΡΗΤΩΝ. Ο ΜΠΑΚΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ? ΕΧΕΙ ΕΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΦΟΡΙΑΣ... 74000 ΕΥΡΩ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝΠΗΡΟΣ ! ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ?

    (ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΤΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΑΚΑ ΠΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ pdf
    ΣΚΑΝΔΑΛΟ - ΑΠΑΤΗ - καταγγελία ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    ΣΕΓΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
    ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΠΗΘΕΩΡΗΤΩΝ
    ΣΔΟΕ
    προς Οκονομικο Εισαγελεα
    ΣΔΟΕ ΣΕΣΔΔ
    Βουλευτές ΜΜΕ

    Καταγγελία
    Εχουν τα στοιχεια για τον Σεγας και δεν κανουν ουτε προερευνα
    ο κ. Ρακιντζης αντι να τουσς ερυνησει τους ελεγε ποιοι περιπου στειλανε τα στοιχεια!

    Κυριε Ρακιντζη στην Ελλαδα πανε μεσα αυτοι που κλεβουν - οι φίλοι σου - ή αυτοί που καταγγελουν την κλοπή
    τουσ υπεδειξε και απο ποια διδεθυνση τα στειλανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΚΑΝΔΑΛΟ - ΑΠΑΤΗ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
    ΣΕΓΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΣΤΟΝ... ΣΕΓΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΩΝ
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ?
    Ο ΜΠΑΚΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ?

    Να ποιοι τα φαγανε και κανενας δεν τους συλλαμβανει
    ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ?
    ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΑΝΤΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΤΟΥΣ?
    ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟΣΠΑΣΗ
    ΠΩΣ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΥΠΑΛΛHΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΠΟΣΠΩΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΙΑ ΜΚΟ?
    ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ Η ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ
    ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.
    ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΦΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝΑ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ!
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ
    Ο ΣΕΓΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ!
    Ετοιμαζονται παρανομα να ξανα-αποσπαστουν στον ΣΕΓΑΣ οι γνωστοι επι 15ετια γυμναστες των δημοσιων σχολειων για να παρουν τριπλο μισθο - ενω πολλοι γυμναστες ειναι αδιοριστοι - για το παρανομο φαγοποτι του Μαραθωνιου και της Ολυμπιαδας Λονδινου!!
    ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ
    ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΣΕΒΑΣΤΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΟΙ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 1997 ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΤΡΙΠΛΑ ΣΕ ΑΓΝΟΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ…ΚΑΙ ΤΗΣ Γ. Γ. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.
    ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΤΑ ΜΙΝΤΙΚ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ (ΝΤΟΠΙΝΚ ΚΛΠ…)
    ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΣΕΒΑΣΤΗ ΒΑΣΙΛΗ, ΤΟΝ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.
    Οι βιλλες στο Ντραφι και Μακρακωνμη Λαμιας ειναι η αποδειξη.
    ΤΑ TΡΩΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ. ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ
    Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 137, 2ος ΟΡΟΦΟς
    τηλ. 2109344726
    2109359302
    Οι παρανομα αποσπασμενοι:
    ΧΑΛΒΑΝΤΖΑΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
    ΣΙΟΥΤΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
    ΚΟΥΤΣΙΩΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    ΚΟΥΤΣΟΦΛΙΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    ΧΟΝΔΡΟΚΟΥΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
    ΒΟΣΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (ΖΗΜΕΝΣ – ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ) ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΜΕ ΒΙΛΛΕΣ ΠΙΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΟΘΕΣΙΤΕΣ
    ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΜΑΡΚΟΣ (ΚΡΗΤΙΚΟΣ) ΧΟΔΡΟΚΟΥΘΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ (3 ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΡΝΕΙ)
    ΠΑΥΛΟΥΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (ΡΟΔΙΤΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ Ο ΣΕΒΑΣΤΗΣ)
    ΚΟΥΤΣΟΦΛΙΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΠΙΝΑΔΩΡΟΣ) ΚΟΥΤΣΙΩΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΣΠΙΤΙ 200 Τ.Μ. ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    ΡΑΠΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ( ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ )’
    ΜΕΛΕΤΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗ ΜΕ ΕΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ 150 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ (ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΛΕΝΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ) ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΠΡΟΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΓΑΣ)
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ 40.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.
    ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ.
    ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥΝ ΤΑ ΑΦΜ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΙ Ο ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ.
    ΨΑΧΤΕ ΤΙΣ ΒΙΛΛΕΣ ΣΕ ΝΤΡΑΦΙ- ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ!!
    Ο ΜΠΑΚΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ 67% ΕΧΕΙ ΕΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΦΟΡΙΑΣ 68.6688.09 ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ 67% ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΔΗΘΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΡΔΙΑ
    ΜΠΟΥΖΙΚΑ ΙΩΑΝΝΑ (ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ – ΑΓΑΠΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ) ΕΧΕΙ 45.417,39 ΕΥΡΩ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΚΙΚΟ
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ.
    ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ Γ.Γ. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ.
    Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΣΕΓΑΣ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΕΧΕΙ ΒΙΛΛΕΣ ΣΤΗ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗ ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ...
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΒΟΣΣΟΥ ΤΟΥ ΜΠΕΤΑΤΖΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ 3 ΜΟΙΣΘΟΥΣ
    ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ?
    ΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ...ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ!
    ΑΠΟΑΚΑΛΥΨΗ
    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΡΑΚΙΝΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΕΣ
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ?
    Μ.Λ.
    http://publish.indymedia.org/en/2012/03/955769.shtml (επιστολή αναγνώστη )
    http://kraxtis-gr.blogspot.com/2011/12/blog-
    ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΕΓΑΣ
    ΚΡΑΧΤΗΣ http://kraxtis-gr.blogspot.com/
    στις Δευτέρα, Μαρτίου 26, 2012

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΧΟΝΔΡΟΚΟΥΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

    ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝ ΜΕ ΝΤΟΠΑ?

    Ο ΤΥΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΠΟΣΠΑΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΣΕΓΣΔ

    ΔΟΥΛΕΥΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ

    ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΜΕ ΕΔΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ?

    Ο ΠΑΤΕΡΣ ΤΟΥ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ?

    ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ??

    ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ??


    ΦΥΛΑΡΟΥΧΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος είπε...
    Ανώνυμος είπε...
    Οι ολυμπιακοί αγώνες 2012 και οι απατεώνες του ΣΕΓΑΣ

    «Επίτευγμα οι 105 Έλληνες στο Λονδίνο», λέει ο Σπύρος Καπράλος, “που να ήξερε ο καψερός”! Μπορεί να ήξερε και να “κάλυπτε!


    Επίτευγμα χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος, την παρουσία 105 αθλητών και αθλητριών στην αποστολή της ομάδας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Λονδίνο 2012». «Θεωρούμε μεγάλο επίτευγμα που 105 αθλητές και αθλήτριες κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση για το Λονδίνο και το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός, που είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

    Ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Είναι το κέντρο των μαφιόζων απατεώνων του αθλητισμού.

    Συνάδελφε προπονητή αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί
    1. Οι βασικές θέσεις των τεχνικών συμβούλων του ΣΕΓΑΣ είναι για σένα θερινό όνειρο?
    2. Έρχονται οι υπάλληλοι και οι τεχνικοί του ΣΕΓΑΣ να δουν τους δικούς σου αθλητές όταν αγωνίζονται?
    3. 3. και αν αξίζει ο τίτλος Ομοσπονδιακού προπονητή?
    4. Τα έξοδα των συνεδρίων και συγκεντρώσεων των ημέτερων αν αξίζει να πληρώνονται?
    5. Γιατί δεν πληρώνεσαι ως σωματειακός όσο αξίζεις?
    6. Γιατί δεν πήγες και εσύ ένα ταξίδι ως παράγοντας ενώ ταξιδεύουν πάντα οι ίδιοι?
    7. Γιατί δεν είχες ποτέ εσύ και ο αθλητής ή αθλήτρια σου με τους αντίστοιχους τεχνικούς?
    8. Γιατί οι αγώνες σταμάτησαν στην ουσίαν τον Ιούνιο? Φάγανε τα λεφτά πάλι κάποιοι?
    9. Γιατί τα GRAND PRIX είναι στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα?
    10. Γιατί δεν καταργήθηκε το πριμ των σωματειακών?
    11. Γιατί δεν αποσπάσαι και εσύ από την δουλειά σου ενώ αποσπούνται οι ίδιοι και οι ίδιοι?
    12. Γιατί πουλήθηκε το Καραΐσκάκη (ρώτα τους)?
    13. Γιατί σβήνουν οι μεγάλοι σύλλογοι?
    14. Γιατί υπάρχουν σωματεία σφραγίδες (ρώτα τους – μήπως για να βγάζουν “στημενες” ηγεσίες στον ΣΕΓΑΣ?)
    15. Γιατί δεν σου δίνουν καθρεπτάκια και κολιέδες?
    16. Γιατί οι άπατες στον ΣΕΓΑΣ συνεχίζονται και ο κ. Ρακιτζής, το ΣΔΟΕ και οι Εισαγγελείς τους καλύπτουν?
    17. Ποιος καλύπτει την μαφία του αθλητισμού, του ντόπινγκ, των συναλλαγών, των σπόνσορς της αρπαχτής της απάτης?

    18. Να απαντήσει ο απατεώνας Σεβαστής Βασίλης το λαμόγιο του ΣΕΓΑΣ με την βίλα στην Μακρακώμη,, αν πριν λίγες μέρες πιέστηκαν “ντοπε” αθλητές και τους κάλυψε πάλι.
    19. Τα πριν των αθλητών με “υψηλό όριο” τα έχετε ήδη πάρει και τα φάγατε για να καλύψετε πάλι “τρύπες” και να φτιάξετε βίλες . Ο κ. Σπύρος Καπράλος την κομπίνα το γνωρίζει?

    Ο πρόεδρος της ΕΟΕ αναφέρθηκε και στον αποκλεισμό της Εθνικής ομάδας μπάσκετ από τους Ολυμπιακούς: «Θα μας λείψει πάρα πολύ. Είχαμε ελπίδες, αλλά και την πεποίθηση ότι η ομάδα του μπάσκετ θα είναι μέλος της αποστολής στο Λονδίνο και μάλιστα πιστεύαμε ότι στους Ολυμπιακούς θα μπορούσαμε να ελπίζουμε σε μια μεγάλη διάκριση. Έτσι είναι ο αθλητισμός. Και ο καλύτερος μπορεί να αποκλειστεί, αλλά κι ένας αδύναμος, εάν βρεθεί στην ημέρα του, μπορεί να κερδίσει το μεγαλύτερο φαβορί». * Σημαιοφόρος της Ελληνικής Ομάδας θα είναι ο αθλητής μας του Tae Kwon Do Αλέξανδρος Νικολαΐδης. Συνολικά, στην αγγλική πρωτεύουσα τα γαλανόλευκα χρώματα θα εκπροσωπήσουν 105 άτομα, 66 άνδρες και 39 γυναίκες, που θα λάβουν μέρος σε 20 αθλήματα.
    Αθλητές Ελλάδας

    22 Ιουλ 2012 7:29:00 μ.μ.

    Σάββατο, Ιουλίου 28, 2012
    Ανώνυμος είπε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Νέο πλήγμα με αποκλεισμό Χονδροκούκη

    Θετικό το πρώτο δείγμα του πρωταθλητή του ύψους ο οποίος μένει εκτός Ολυμπιακών

    Ν. Α. Κωνσταντοπουλος

    Η πληροφορία έπεσε σαν κεραυνός: Αθλητής στίβου πρώτης γραμμής, βρέθηκε θετικός σ’ έλεγχο ντόπινγκ. Αρχισαν οι φήμες. «Είναι ο Κώστας Φιλιππίδης. Είναι ο Μπανιώτης». Τελικά, μια θαρραλέα ενέργεια ενός πατέρα, αποκατέστησε την αλήθεια. Θετικός σε εκτός αγώνων έλεγχο, που διενεργήθη στις 4 Ιουλίου, ήταν ο παγκόσμιος πρωταθλητής του κλειστού στίβου στο ύψος, Δημήτρης Χονδροκούκης. Στην ανακοίνωση του πατέρα και προπονητή του, Κυριάκου τονίζεται, μεταξύ άλλων:

    «Ενημερωθήκαμε σήμερα, ότι σε έλεγχο ντόπινγκ που υποβλήθηκε ο υιός μου και αθλητής μου, Δημήτρης Χονδροκούκης διαπιστώθηκε ότι το Α’ δείγμα του ήταν θετικό στην ουσία στανοζολόλ. Κάνουμε την ανακοίνωση για να μη διαχέεται για τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής η οποιαδήποτε υποψία. Παρότι θεωρούμε την είδηση εξωπραγματική, δεν έχουμε καμιά διάθεση να αμφισβητήσουμε το αποτέλεσμα. Δώσαμε εντολή να εξεταστεί και το Β’ δείγμα, διατηρώντας την επιφύλαξη, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, να στείλουμε τα δείγματα και σε άλλο διαπιστευμένο εργαστήριο. Είναι γνωστό, πως για πολλά χρόνια είμαι απέναντι στη λήψη απαγορευμένων ουσιών. Δεν διανοηθήκαμε ποτέ να πάρουμε το οτιδήποτε. Το παράδοξο της χρήσης μιας τόσο εύκολα ανιχνεύσιμης ουσίας από έναν παγκόσμιο πρωταθλητή, που βρίσκεται στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών αρχών, θεωρώ πως είναι εξόφθαλμα αυτονόητο. Θ’ αγωνιστούμε, να διαπιστώσουμε τι ακριβώς συνέβη, για εμάς ως οικογένεια και για τον φίλαθλο κόσμο, που με αγάπη αγκάλιασε τον Δημήτρη. Η είδηση έχει συγκλονίσει την οικογένειά μου. Παρακαλώ θερμά τα Μέσα και την κοινή γνώμη, προτού προβείτε σε μια εκ προοιμίου καταδίκη τού Δημήτρη, να σεβαστείτε την προσπάθεια να βρούμε τις απαντήσεις. Αυτές δεν είναι πάντα αυτονόητες. Ο Δημήτρης δεν θα μετάσχει στους Ολυμπιακούς, αφήνοντας ανεκπλήρωτο ένα όνειρο ζωής. Μέχρι τουλάχιστον να τελειώσει αυτή η περιπέτεια, με την παρούσα υποβάλω την παραίτησή μου από τη θέση του τεχνικού συμβούλου ανάπτυξης του ΣΕΓΑΣ. Εύχομαι από καρδίας επιτυχία στους λοιπούς αθλητές της αποστολής».

    Η στανοζολόλ είναι η ουσία που έκανε διάσημη το 1988 ο Καναδός σπρίντερ, Μπεν Τζόνσον. Τα τελευταία χρόνια ανιχνεύεται σχεδόν στον μήνα από τη λήψη της, όπως μας είπαν από το εργαστήριο ελέγχου ντόπινγκ του ΟΑΚΑ.

    Ο καθηγητής του τμήματος βιοχημείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας, θέτει το ζήτημα στην εξής βάση: «Τρία είναι τα ενδεχόμενα. Να πήρε την ουσία ο αθλητής και να στάθηκε άτυχος στην ημέρα του ελέγχου. Να πήρε γενόσημο με την ουσία, που να έχει άλλη φαρμακοτεχνική μορφή και άλλο χρόνο ημιζωής. Ή να βρισκόταν σε συμπλήρωμα διατροφής και να μην το γνώριζε».

    Ο Δημήτρης είναι κατηγορηματικός ότι ουδέποτε πήρε την ουσία. Γι’ αυτό, όπως μας είπε ο δικηγόρος του, Γιάννης Μαρακάκης, θα εξετάσουν όποιο συμπλήρωμα έπαιρνε.

    28 Ιουλ 2012 12:56:00 π.μ.

    Σάββατο, Ιουλίου 28, 2012

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος είπε...
    Αποκαλυψη


    ο Πατερας του Χονδροκουκη Κυριακος ειναι γυμναστης Σχολειου δημοσιος υπαλληλος αποσπασμενος παρανομα στον Σεγας με 3 μισθους!

    δεν εχει ευθυνες για τον ντοπινγκ?

    Δεν θα υπαρξει ΕΔΕ για τον Χοονδροκουκη απο το Παιδειας?

    Ο γιος του Δημητρης Χονδροκουκης που πιαστηκε ντοπε ηταν συμβουλος του Υπουργου Παιδειας αθλητισμου Αρβναιτοπουλου Κωνσταντινου!

    Αθλητες

    28 Ιουλ 2012 1:04:00 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος είπε...
    Sunday Times: “Εμπλοκή Καπράλου σε σκάνδαλο με τα εισιτήρια των αγώνων”. Ολυμπιακό πνεύμα είπατε;

    Σύμφωνα με έρευνα των Sunday Times, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ), Σπύρος Καπράλος εμφανίζεται σε κρυφά μαγνητοσκοπημένη συνομιλία να παραδέχεται ότι εταιρεία που έχει αναλάβει τη διανομή των εισιτηρίων που αναλογούν στην ελληνική επιτροπή για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου τα πουλά με τρόπο αμφιλεγόμενο έως παράτυπο κυρίως στο εξωτερικό.
    Τα εισιτήρια μιας εθνικής Ολυμπιακής επιτροπής δεν μπορούν να πωλούνται στο εξωτερικό, κάτι όμως που παραβιάζει τους ευρωπαϊκούς κανόνες του ελεύθερου εμπορίου. Κατά συνέπεια η ΔΟΕ απαγορεύει τη διαφήμιση στο εξωτερικό, αλλά δεν μπορεί να απαγορεύσει την πώληση σε κάποιον ενδιαφερόμενο σε άλλη χώρα της ΕΕ. Την ίδια ώρα όμως, όπως καταγγέλλουν οι Βρετανοί δημοσιογράφοι, τα εισιτήρια πωλούνται στην ουσία στη μαύρη αγορά, σε τιμές έως και δεκαπλάσιες.
    Η πρακτική ασκείται από τη βρετανική εταιρεία Marcus Evans εν γνώσει του κ. Καπράλου, ο οποίος εξηγεί ότι και οι δύο πλευρές εξασφαλίζουν μεγάλο κέρδος, καθώς τα εισιτήρια τελικά πωλούνται σε τιμή πολλαπλάσια στο εξωτερικό, την ώρα που στην Ελλάδα η ζήτηση ήταν χαμηλή λόγω της κρίσης. Η αύξηση των τιμών των εισιτηρίων απαγορεύεται πάνω από ένα ποσοστό 20%, γι’ αυτό τα εισιτήρια πωλούνται ως μέρος συνολικών πακέτων φιλοξενίας στο Λονδίνο, όπως εξηγεί ο κ. Καπράλος. Η ΕΟΕ φέρεται σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα να παραχώρησε το δικαίωμα πώλησης των εισιτηρίων στην εταιρεία έναντι 300 χιλιάδων λιρών, με το ποσοστό που αναλογεί στην ΕΟΕ από την πώλησή τους να ανεβάζει τα έσοδα από τη συμφωνία έως και στις 700.000 λίρες (με κέρδος 250-500 χιλιάδων λιρών).
    Βρετανοί ρεπόρτερ για περίπου δύο μήνες έκαναν έρευνα υποδυόμενοι τους μεσάζοντες από την Μέση Ανατολή που επιχείρησαν να διαθέσουν εισιτήρια στην “μαύρη αγορά”. Με τα ευρήματά τους έφτιαξαν έναν φάκελο και τον κατέθεσαν στην Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή. Αυτή από την μεριά της, έχει ήδη αρχίσει σχετικά έρευνα.
    54 χώρες εμπλέκονται στην υπόθεση
    Ο επικεφαλής της ΕΟΕ μάλιστα καυχήθηκε ότι η καλή σχέση του με τον πρόεδρο της επιτροπής διοργάνωσης των Ολυμπιακών του Λονδίνου, λόρδο Σεμπάστιαν Κόε εξασφάλισε για την ελληνική επιτροπή περισσότερα από τα 3000 εισιτήρια που προβλέπονται κανονικά. Το αίτημα προς το Βρετανό αξιωματούχο φέρεται να έγινε με επιστολή του κ. Καπράλου, την οποία είχε συντάξει καταλλήλως η Marcus Evans και με τηλεφωνική επικοινωνία. Η βρετανική διοργανώτρια αρχή διέψευσε τον ισχυρισμό του κ. Καπράλου.
    Η έρευνα των Sunday Times αποκαλύπτει ανάλογες πρακτικές και από άλλες εθνικές Ολυμπιακές επιτροπές, σε 54 χώρες. Η ΔΟΕ συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο για να εξετάσει τις καταγγελίες.
    Παρόλα αυτά, οι διοργανωτές των Ολυμπιακών αγώνων, διαψεύδουν την εμπλοκή Καπράλου, σύμφωνα με δημοσίευμα της “Telegraph”.
    Από την Επιτροπή ωστόσο αναφέρεται για την αποκάλυψη ότι: “αυτές είναι πολύ σοβαρές κατηγορίες και έχουμε ήδη λάβει τα πρώτα μέτρα για την διερεύνηση. Σε περίπτωση που κάποιο αδίκημα αποδειχθεί, θα ασχοληθούμε με τους εμπλεκόμενους”.
    http://kanavatso.blogspot.gr/2012/06/times_17.html

    Βεβαίως ο κύριος Καπράλος αρνείται την εμπλοκή του στο σκάνδαλο και είχε όλον τον χρόνο να απολογηθεί, να “ασκήσει έφεση στις κατηγορίες”, όπως άλλωστε και ο κύριος Κούβελος για το εκατομμύριο, ο κύριος Κουβέλης για τα λαμόγια της Παντείου κλπ κλπ. Η Βούλα δεν έχει τέτοιο δικαίωμα, αφού το μόνο που “ταΐζει” είναι τον Ελληνικό λαό με υπερηφάνεια. Σήμερα, επικρατούν αυτοί που κόβουν μισθούς και συντάξεις για να ταΐζουν κάθε λογής τοκογλύφους. Περαστικά μας.
    http://olympia.gr/

    Σάββατο, Ιουλίου 28, 2012
    Ανώνυμος είπε...
    ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

    ΑΘΛΗΤΕΣ

    Σάββατο, Ιουλίου 28, 2012

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πόσα Ολυμπιακά μετάλλια θα κερδίσει η Ελλάδα σύμφωνα με τους ...press-gr.blogspot.com/.../blog-post_9565.h... - Cached - Translate this page
    You +1'd this publicly. Undo
    27 Ιουλ. 2012 – ΣΕΓΑΣ ΑΠΑΤΕΣ. ΑΘΛΗΤΕΣ 20 May 2012 16:30 GMT. Ο Προεδρος του ΣΕΓΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ εχει καταγγελεθει ...
    Απόψε η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων.


    ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ όλο ...press-gr.blogspot.com/.../blog-post_6239.h... - Cached - Translate this page
    You +1'd this publicly. Undo
    27 Ιουλ. 2012 –

    Ο Προεδρος του ΣΕΓΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ εχει καταγγελεθει και στον ... ΣΕΓΑΣ ΑΠΑΤΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΙ ΚΟΜΠΙΝΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ: Οι ελληνοταλιμπάν ΦΑΣΙΣΤΕΣ κέρδισαν: ΓΥΡΙΖΟΥΝ ...idioisommasi.blogspot.com/.../blog-post_6... - Cached - Translate this page
    You +1'd this publicly. Undo


    25 Ιουλ. 2012 – Ο ΣΕΓΑΣ με ανακοίνωση του καταδίκασε το σχόλιο της Βούλας Παπαχρήστου: .... Η Πράσινη Απάτη δημιούργησε στην ΛΑΓΗΕ έλλειμα 300εκ € !
    Η Ελλάδα των αυτοκτονιών... | PRESS-GR.blogspot.compress-gr.blogspot.com/.../blog-post_5789.h... - Cached - Translate this page
    You +1'd this publicly. Undo


    22 Ιουλ. 2012 – Ο ΚΥΡΙΟΣ ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΣΤΟΝ... ΣΕΓΑΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος είπε...
    ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟ ΣΔΟΕ ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

    ΑΘΛΗΤΕΣ

    Σάββατο, Ιουλίου 28, 2012

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Λεμπέσης: Έκανα προπόνηση στο χωράφι και δεν είχα χρήματα να βάλω ούτε βενζίνη

    15 000 ΕΥΡΩ ΠΗΡΕ ΑΤΟΜΟ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΛΕΜΠΕΣΗ ΜΑΟΥ

    ΕΣΥ ΠΗΡΕΣ ΤΑ :@@@@ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Λεμπέσης: Έκανα προπόνηση στο χωράφι και δεν είχα χρήματα να βάλω ούτε βενζίνη

    ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ.
    ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ

    ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ

    ΛΕΠΕΣΗ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΠΟΙΟΙ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ?

    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΡΑΚΙΝΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΕΣ
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ?
    Μ.Λ.
    http://publish.indymedia.org/en/2012/03/955769.shtml (επιστολή αναγνώστη )
    http://kraxtis-gr.blogspot.com/2011/12/blog-
    ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΕΓΑΣ
    ΚΡΑΧΤΗΣ http://kraxtis-gr.blogspot.com/
    στις Δευτέρα, Μαρτίου 26, 2012

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ρ Ε ΤΟΝ λΕΜΠΕΣΗ

    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕ
    ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕ press-gr.blogspot.gr/

    ΡΕ ΛΕΜΠΕΣΗ

    ΣΕ ΠΙαΣΑΝΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ!

    ΡΕ ΛΕΜΠΕΣΗ ΠΑς ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥς ΑΓΩΝΕς ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ http://press-gr.blogspot.gr ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. εμπέσης: Έκανα προπόνηση στο χωράφι και δεν είχα χρήματα να βάλω ούτε βενζίνη

    15.000 ΕΥΡΩ ΠΗΡΕ ΑΤΟΜΟ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ 25.000 ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΛΕΜΠΕΣΗ ΜΟΥ

    ΕΣΥ ΠΗΡΕΣ ΤΑ :@@@@ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Λεμπέσης: Έκανα προπόνηση στο χωράφι και δεν είχα χρήματα να βάλω ούτε βενζίνη

    15.000 ΕΥΡΩ ΠΗΡΕ ΑΤΟΜΟ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ 25.000 ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΛΕΜΠΕΣΗ ΜΟΥ

    ΕΣΥ ΠΗΡΕΣ ΤΑ :@@@@ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΡΕ ΛΕΜΠΕΣΗ

    ΣΕ ΠΙαΣΑΝΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ!

    ΡΕ ΛΕΜΠΕΣΗ ΠΑς ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥς ΑΓΩΝΕς ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ http://press-gr.blogspot.gr ??
    ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΥΟ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.


    "ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΒΟΥΡΤΣΑ ΜΕ ΤΗΝ Π....."

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση