GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγνοούμενος επέστρεψε σπίτι του μετά από 23 χρόνια!

Οι δικοί του νόμιζαν πως είχε πεθάνει. Εκείνος όμως αποφάσισε να τους ξαφνιάσει με την επιστροφή του. Πρόκειται για τον...

Οι δικοί του νόμιζαν πως είχε πεθάνει. Εκείνος όμως αποφάσισε να τους ξαφνιάσει με την επιστροφή του. Πρόκειται για τον... 52χρονο Μουσλεμουντίν Σαρκάρ από το... Μπαγκλαντές, ο οποίος αφίχθη χθες στο σπίτι του στην Ντάκα, μετά από 23 χρόνια απουσίας.
Η οικογένειά του έχασε τα ίχνη του 52χρονου το 1989, όταν εκείνος αναχώρησε για την Ινδία, προς αναζήτηση εργασίας, χωρίς να το πει στους δικούς του. Χρόνια αργότερα, το 1997, επεχείρησε να περάσει στο Πακιστάν, όπου συνελήφθη από τις αρχές, καθώς δεν διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα.
Μοιραία, κατέληξε στη φυλακή, όπου έμεινε για τα επόμενα χρόνια. Ο ίδιος λέει πως στη φυλακή ήταν απομονωμένος από τον έξω κόσμο και πως ξυλοκοπήθηκε και βασανίστηκε από τους φύλακές του.
«Υπέφερα πολύ στη φυλακή και εκλιπαρούσα για βοήθεια. Όμως, κανείς δεν ήρθε να με βοηθήσει. Ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί με φυλάκισαν για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Ευτυχώς, γύρισα πίσω και τώρα είμαι με την οικογένειά μου ξανά».
Ο 52χρονος επέστρεψε στο σπίτι του μόλις μία ημέρα μετά την απελευθέρωσή του από την πακιστανική φυλακή, με τη βοήθεια του Ερυθρού Σταυρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση