GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

35 χρόνια χωρίς τον Έλβις Πρίσλεϊ...

35 χρόνια συμπληρώθηκαν από τον θάνατο του Έλβις Πρίσλεϊ. Δεκάδες χιλιάδες θαυμαστές του συγκεντρώθηκαν την Τετάρτη το βράδυ στο Graceland ...


35 χρόνια συμπληρώθηκαν από τον θάνατο του Έλβις Πρίσλεϊ. Δεκάδες χιλιάδες θαυμαστές του συγκεντρώθηκαν την Τετάρτη το βράδυ στο Graceland κρατώντας αναμμένα κεριά.
 Εκεί βρέθηκαν η κόρη του Λίζα Μαρί(δεξιά στη φωτογραφία), και η σύζυγός του Πρίσιλλα (αριστερά). Αξίζει να σημειωθεί πως πρώτη φορά παρακολούθησαν αυτή την τελετή οι δύο γυναίκες μαζί.
 '' Πάντα το απέφευγα, επειδή το θεωρούσα υπερβολικά συναισθηματικό'' είπε στο πλήθοςη Λίζα Μαρί, η οποία τότε ήταν 9 χρονών. ''Aυτή τη φορά όμως ένιωσα ότι είναι να σημαντικό να έρθω. Σας αγαπώ πολύ'' συμπλήρωσε.
 ''Είναι εκπληκτικό αυτό που φαίνεται από εδώ'' είπε η Πρίσιλλα αναφερόμενη στα χιλιάδες κεριά. 
Eκτιμάται πως...
 75.000 άνθρωποι πέρασαν αυτή τη βδομάδα από το σπίτι του Έλβις Πρίσλεϊ, το οποίο το είχε αγοράσει το 1957. Εκεί βρέθηκε νεκρός στις 16  Αυγούστου 1977 εξαιτίας υπερβολικής δόσης ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση