GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

36χρονος «ματάκιας» στον Πλαταμώνα βιντεοσκοπούσε λουόμενους που άλλαζαν σε παραβάν!

Συνελήφθη χθες το απόγευμα στο Λιτόχωρο Πιερίας 36χρονος, ο οποίος στον Πλαταμώνα είχε τοποθετήσει σε ξύλινο παραβάν μια μικροκά...


Συνελήφθη χθες το απόγευμα στο Λιτόχωρο Πιερίας 36χρονος, ο οποίος στον Πλαταμώνα είχε τοποθετήσει σε ξύλινο παραβάν μια μικροκάμερα και κατέγραφε επίμαχα σημεία λουομένων που προέβαιναν σε αλλαγή ενδυμασίας.
Κατασχέθηκε μία κάμερα, μαζί με μια κάρτα μνήμης, η οποία περιείχε αρχεία βίντεο καταγραφής ήχου και εικόνας προσώπων.

2 σχόλια

  1. ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ

    ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΙΜΟΚΤΟΝΟΥΝ

    ( αφιερωμένο σε κάποιους σύγχρονους Εφιάλτες , υποτακτικούς κωλοσφουγάρειους της δεκάρας, που τολμούν προκλητικά και ξεδιάντροπα να λοιδορούν τον Ελληνικό λαό, (όλοι μαζί τα φάγαμε), όπου εδώ και 30 χρόνια πληρώναμε αγόγγυστα αυτά που μας επέβαλλαν οι ανάξιοι τυχοδιώκτες δοσίλογοι αφέντες της άρχουσας τάξης ΠΟΥ ΠΤΩΧΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , και τώρα ζητούν ακόμη περισσότερα, την ίδια μας την ζωή…)
    Οι φόροι και τα χαράτσια που μας επέβαλλαν οι δοσίλογοι ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ τα τελευταία 30 χρόνια και ακόμα το χρέος αυξάνετε με μαθηματική πρόοδο , οι κλέφτες συνεχίζουν το φαγοπότι
    1) Φ.Π.Α 17% 19% 23% (τα ποσά που έχουν εισρεύσει στα ταμεία του κράτους είναι αμύθητα, παρακαλώ κάποιον ειδικό να μας πει το ποσό αυτό
    2) ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ( 3-4 είναι οι έκτακτες εισφορές που έχουν καταβάλει οι μικροεπιχειρηματίες για διάφορες δικαιολογίες όπως η στενωπούς του Αντρέα)
    3) ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ,( τεράστιο σκάνδαλο που κόστισε στους επαγγελματίες ,χάθηκε πολύτιμο συνάλλαγμα για να οικονομήσουν οι ημέτεροι εισαγωγείς των ταμειακών μηχανών , το μέτρο αυτό εως σήμερα επί της ουσίας τίποτα δεν απέδωσε.)
    4) ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ( μέρα παρά μέρα είχαμε αυξήσεις ασφαλιστικών εισφορών πάντα σκανδαλωδώς δυσανάλογες σε σχέση με τις παροχές που παρείχαν, παρ΄ όλα αυτά τα ταμεία των ασφαλιστικών φορέων είναι άδεια)
    5) ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ( ΤΟ 1980 η βενζίνη κυμαινόταν στις 20 δρχ/λιτ , σήμερα 700 δρχ/λιτ, μεγάλο μέρος της τιμής των καυσίμων είναι υπέρ του κράτους)
    6) ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΣΙΓΑΡΩΝ (Το έτος 1980 το πακέτο των τσιγάρων ήταν 2-5 δραχμές/πακ. , σήμερα 780 δρχ εως 1700 δρχ/πακ. μεγάλο μέρος της τιμής των τσιγάρων είναι υπέρ του κράτους
    7) ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
    8) ΤΕΛΟΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
    9) ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ
    10) ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΩΝ
    11) ΑΥΞΗΣΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ
    12) ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
    13) ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ
    14) ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΝΤΕΣ ΦΟΡΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ (τεράστια ποσά).
    15) ΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΒΙΒΛΙΩΝ (ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ).
    16) ΕΠΙΒΟΛΗ Φ.Π.Α. ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΟΠΩΛΗΣΙΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ
    17) ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΦΟΡΩΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ
    18) ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΦΟΡΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ
    19) ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ ΠΟΣΟΥ
    20) ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΦΩΡΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ (από μικροεπαγγελματίες που μέχρι χθες ήταν φερέγγυοι και ανταποκρίνονταν κανονικά στις οικονομικές τους υποχρεώσεις απέναντι στο κράτος. Αλλά σας πίστεψαν και επένδυσαν στην πατρίδα τους δημιουργώντας θέσεις εργασίας και πήγε στράφι ο αγώνας μιας ζωής , ρίξατε το καράβι στα βράχια και τώρα είναι άνεργοι και άστεγοι και λιμοκτονουν?
    21) ΕΙΣΡΟΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΔΕΚΟ
    22) ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΛΚΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ (ΣΔΟΕ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗ , ΤΑΧΙΣ )
    23) ΜΕΙΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ
    24) ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ
    Παρ΄ όλα αυτά το έλλειμμα από τον Μόρτη έως σήμερα εκτινάχτηκε κατά 23 δις,
    Δεν είμαι ειδικός για να απορυθμίσω πόσες ακόμα κατηγορίες φοροεισπρακτικών μέτρων έχουν παρθεί τα τελευταία 30 χρόνια , από το 1980 και μετά, και ποιο είναι το ακριβές ύψος των χρημάτων που εισέρευσαν στα κρατικά ταμεία .
    Κάποιος ειδικός ας δημιουργήσει σχετική λίστα ώστε να ενημερωθεί ο Ελληνικός λαός το μέγεθος της απάτης που έχει διαπραχθεί εις βάρος του, και οι δοσίλογοι συνεχίζουν την ίδια φορομπηχτική εισπρακτική πολιτική πάντα με την δικαιολογία της πάταξης της φοροδιαφυγής .
    Με τόσα φοροεισπρακτικά μέτρα η Ελλάδα έπρεπε να είναι η πλουσιότερη χώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Ανώνυμε

    Τον παίρνεις!!!

    Τι σχέση έχει το σεντόνι που ανάρτησες με το θέμα του άρθρου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση