GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε 4 μήνες το σχέδιο νόμου για την ιδιωτικοποίηση των αεροδρομίων...

Σε 4 μήνες θα ανακοινωθεί το σχέδιο νόμου για την ιδιωτικοποίηση των περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας, ανακοίνωσε χθες ο υπουργός Ανάπτυ...


Σε 4 μήνες θα ανακοινωθεί το σχέδιο νόμου για την ιδιωτικοποίηση των περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας, ανακοίνωσε χθες ο υπουργός Ανάπτυξης, Μεταφορών και Δικτύων, Κωστής Χατζηδάκης.
Σε 4 μήνες θα ανακοινωθεί το σχέδιο νόμου για την ιδιωτικοποίηση των περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας, ανακοίνωσε χθες ο υπουργός Ανάπτυξης, Μεταφορών και Δικτύων, Κωστής Χατζηδάκης. Oπως είπε, ένα σύγχρονο πλαίσιο για τις αερομεταφορές όπως και ο εκσυγχρονισμός των οδικών υποδομών αποτελούν προτεραιότητες για την κυβέρνηση προκειμένου να καταστεί πιο ελκυστικός ο τουριστικός τομέας της χώρας. «Γίνεται προσπάθεια ώστε να αντιμετωπιστούν οι όποιες αγκυλώσεις εμποδίζουν την προσέλκυση τουριστών», δήλωσε ο υπουργός. Οι ανακοινώσεις Χατζηδάκη έγιναν μετά τη συνάντηση που είχε ο υπουργός Ανάπτυξης, χθες, με τη διοίκηση του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων της Ελλάδας (HATTA).

7 σχόλια

  1. ερε φαπες που θες διορισμενε φαλακρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αργείς πολύ Χατζηδάκη. Έχεις το πιο κρίσιμο υπουργείο και δεν έχεις κάνει τίποτα χειροπιαστό μέχρι σήμερα. Τίποτα απολύτως, ούτε για δείγμα. Είσαι ανύπαρκτος και φοβισμένος. Φοβάσαι το πολιτικό κόστος. Οι υπουργοί οικονομικών και εργασίας τρέχουν με χίλια, εσύ κρύβεσαι. Δεν μπαίνεις στη μάχη, είσαι κατώτερος των περιστάσεων. Τείνεις να μετατραπείς σε εμπόδιο για τον εκσυγχρονισμό της χώρας. Άφησε τα λόγια και τις εξαγγελίες, προχώρησε σε πράξεις. Οι τέσσερις μήνες είναι πολλοί, θα κοντεύεις να χρονίσεις στην εξουσία και δεν θα έχεις δώσει ούτε μια μάχη. Μάλλον ο Σαμαράς πρέπει να σε αλλάξει, να βάλει κάποιον με κότσια στη θέση σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. tous kolous tous den tous poulane omos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Αντε σε λίγο θα βρείς την χαρά σου..Σύντομα η βαρυσήμαντη παρέμβαση στο Χωνί !!!

    Πληροφορούμαι ότι σε κάποια από τις επόμενες Κυριακές θα έχει βαρυσήμαντο άρθρο - παρέμβαση
    κατά του Σαμαρά (φυσικά)
    και της οικογένειάς του,
    ο εκλεκτός συνεργάτης του Χωνιού Αξιότιμος κ.κ. Κουφοντίνας...


    * ο γνωστός της 17Ν,
    απο το γνωστό...ίδρυμα


    Ελπίζω να την πάρουν μάτι και να μήν διαφύγει της προσοχής
    από τα εκλεκτά blog
    που προωθούν την ...ποιοτική
    αυτή δημοσιογραφική!!!προσπάθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΑΛΙΟΚΑΡΑΦΛΑ. ΚΗΦΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΗΦΗΝΑΣ

    ΕΣΥ ΑΛΗΤΗ ΤΙ ΕΙΣΑΙ !!


    Ο ΜΠΡΑΒΟΣ Τ ΤΣΟΓΛΑΝΟΣ
    ΤΟ ΡΕΜΑΛΙ ΤΟΥ ΟΤΕ

    Ο ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΑΡΧΙΔΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση