GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνέλαβαν πατέρα επτά παιδιών για χρέος 5.000€...

Αίσθηση προκαλεί η είδηση πως ένας άνεργος πατέρας επτά παιδιών, οδηγήθηκε στα κρατητήρια για...

Αίσθηση προκαλεί η είδηση πως ένας άνεργος πατέρας επτά παιδιών, οδηγήθηκε στα κρατητήρια για...χρέη 5.000€ προς το δημόσιο. Πρόκειται για τον πρόεδρο της κίνησης Ομάδα Αλληλεγγύης Αγίας Αικατερίνης, Μηνά Χατζηδάκης, ο οποίος διατηρούσε στο παρελθόν εμπορικό κατάστημα και φόρεσε χειροπέδες για βεβαιωμένα χρέη προς τον ΟΑΕΕ.
Η είδηση προκαλεί τουλάχιστον προβληματισμό, καθώς ο γνωστός για την κοινωνική του δράση Ηρακλειώτης, κινδυνεύει να καταλήξει στη φυλακή, αφού αδυνατεί να καλύψει το χρέος του, απευθύνοντας έκκληση βοήθειας σε κοινωνικούς φορείς και πολίτες.

4 σχόλια

  1. Τυχερός ο τύπος! Αφού θα διαπιστώσουν την οικονομική του κατάσταση... ε, δεν μπορεί, θα αποπληρώσουν και το χρέος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγνωμη ρε μάγκες; Τι παει να πει τον συνελαβαν για χρέος 5000 χιλ; Ειναι λίγα; Ειναι πολλά; Πόσα έπρεπε να είναι για τον συλλάβουν; ΚΑι τι παει να πει "ειχε κοινωνική δράση"; Όποιος έχει κοινωνικη δράση και πολλά παιδιά ειναι αθώος ή πρέπει να του δίνουμε διαφορετική μεταχείρηση; Τι γελοιοι θε μου. Τι κρετινοι. Τι λαομπαίχτες.
    Δηλαδη αν εσεις γραφατε την είδηση για τον τσοχατζόπουλο θα γράφατε "συνέλαβαν παππούλη πατερα ενος 3 παιδιών με ιστορικής σημασιας προσφορα στον τόπο".
    Αντε βρε στα τσακιδια να πατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελεύθερος ο πολύτεκνος οφειλέτης του Δημοσίου. Θα ξεπληρώσει με κοινωνική εργασία τα 5.500 ευρώ.

    Ένας άνεργος πατέρας επτά παιδιών είχε συλληφθεί από άντρες της ασφάλειας στο Ηράκλειο για χρέη προς το Δημόσιο, ύψους μόλις 5.000 ανδρών.
    Όπως ήταν επόμενο, λόγω της ιδιαιτερότητας της κατάστασης που βιώνει ο άνεργος πατέρας ξεσήκωσε τόσο διαμαρτυρίες όσο και για βοήθεια - στήριξη.

    εσα ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Σωκράτης Βαρδάκης ήρθε σε επαφές τόσο με τον Δήμαρχο Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη όσο και με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Βαγγέλη Σισαμάκη προκειμένου να βρεθεί λύση.

    Τελικά, βρέθηκε η "χρυσή" τομή για τον άνεργο και Πρόεδρο της Ομάδας Αλληλεγγύης της Αγίας Αικατερίνης Μηνά Χατζηδάκη, ο οποίος θα προσφέρει κοινωφελή εργασία στον Δήμο Ηρακλείου, αποπληρώνοντας με αυτό τον τρόπο το χρέος του προς το ΤΕΒΕ.
    Το σχετικό αίτημα διαβιβάστηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο, το οποίο και έκανε δεκτό.

    Έτσι, ο άνεργος αφέθηκε ελεύθερος και από τον ερχόμενο μήνα πιάνει δουλειά στην υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου.
    Το χρέος του "μετατράπηκε" σε κοινωφελή εργασία, συνολικής διάρκειας 380 ωρών, με 4 ώρες καθημερινής εργασίας.

    Εντούτοις, είναι γεγονός πως έχει ανοίξει μία κερκόπορτα για χιλιάδες πολίτες που χρωστούν μικρά χρηματικά ποσά στο Δημό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση