GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

5 συλλήψεις για χρέη προς το Δημόσιο...

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η σύλληψη επιχειρηματιών και ιδιωτών για χρέη προς το Δημόσιο από διάφορες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με τη...


Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η σύλληψη επιχειρηματιών και ιδιωτών για χρέη προς το Δημόσιο από διάφορες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, στις 22-8-2012 συνελήφθησαν 5 άτομα για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο.
Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η σύλληψη επιχειρηματιών και ιδιωτών για χρέη προς το Δημόσιο από διάφορες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, στις 22-8-2012 συνελήφθησαν 5 άτομα για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο.
Πιο αναλυτικά, συνελήφθη στην Κηφισιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κηφισιάς, 72χρονος διευθύνων σύμβουλος ανώνυμης εταιρείας για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 980.582,53 ευρώ.
Επίσης, συνελήφθη στα Πατήσια, από αστυνομικούς του αντίστοιχου τμήματος Πατησίων, 53χρονος για μη καταβολή ατομικών χρεών προς το Δημόσιο ύψους 12.200,49 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Ακόμη δύο άτομα που χρωστούσαν μεγάλα ποσά στο Δημόσιο συνελήφθησαν προχθές στη Θεσσαλονίκη και στην Πάτρα. Στην πρώτη περίπτωση συνελήφθη 46χρονος για χρέη ύψους έξι εκατ. ευρώ και στη δεύτερη περίπτωση 65χρονος χρωστούσε 1,7 εκατ. ευρώ. Ο 46χρονος είναι ιδιοκτήτης επιχείρησης κατασκευής και εμπορίας κοσμημάτων και σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του 3ου Ειδικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο κατ’ εξακολούθηση.
Στην Πάτρα συνελήφθη 65χρονος, ο οποίος είναι διευθύνων σύμβουλος εταιρείας που δραστηριοποιείται στον χώρο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, για οφειλές προς το Δημόσιο συνολικού ύψους 1,7 εκατ. ευρώ.
Δύο μέρες νωρίτερα, στην Πτολεμαΐδα Κοζάνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας, είχε συλληφθεί 42χρονος υπεργολάβος για οφειλές προς το Δημόσιο συνολικού ύψους 1.820.372,91 ευρώ.

1 σχόλιο

  1. Δεν τα φάγαμε μαζί; Βενζινοπώλης με θαλαμηγό 30 μέτρων αξίας 5 εκατ. ευρώ!!!

    Ιδιοκτήτη πρατηρίου βενζίνης με ...θαλαμηγό μήκους 30 μέτρων, αξίας τουλάχιστον πέντε εκατομμυρίων ευρώ, εντόπισαν πριν δύο 24ωρα στελέχη του ΣΔΟΕ στην Ηγουμενίτσα.
    Στις νέες αποκαλύψεις προχώρησε το σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος αργά το βράδυ της Παρασκευής, ενώ τα μέλη του, εξέτασαν εξονυχιστικά την υπόθεση, παρά την επιμονή του ιδιοκτήτη ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
    Συγκεκριμένα, ο βενζινοπώλης, η επιχείρηση του
    οποίου έχει έδρα την Πάτρα, υποστήριξε ότι το υπερπολυτελές σκάφος ανήκε σε Αμερικανό επιχειρηματία για τον οποίο διαπιστώθηκε ότι είναι νεαρός εργαζόμενος που πλένει πιάτα σ' εστιατόριο στις ΗΠΑ.
    Το ενδιαφέρον για τον βενζινοπώλη - ιδιοκτήτη της θαλαμηγού εστιάζεται στο ποιες είναι οι άγνωστες συναλλαγές του και πως κατόρθωσε να αποκτήσει σκάφος που έχουν στην κατοχή τους συνήθως "ιδιοκτήτες πετρελαιοπηγών καιι όχι βενζινάδικου", όπως έλεγαν χαρακτηριστικά υπάλληλοι του ΣΔΟΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση