GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη ο "καραμπινάκιας", ο άνδρας που έκανε 75 ληστείες σε 10 χρόνια...

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ο ληστής-θρύλος, ο οποίος απασχολούσε τις αρχές τα τελευταία δέκα χρόνια, είχε το...

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ο ληστής-θρύλος, ο οποίος απασχολούσε τις αρχές τα τελευταία δέκα χρόνια, είχε το...προσωνύμιο «καραμπινάκιας», ενώ είχε διαπράξει και περισσότερες από 75 ληστείες.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για έναν 42χρονο ο οποίος συνελήφθη την Τετάρτη το πρωί, μετά από καταδίωξη από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, μετά την τελευταία ληστεία που διέπραξε σε σούπερ μάρκετ στην Λεωφόρο Θηβών στα Καμίνια του Πειραιά.
Ο «καραμπινάκιας» ομολόγησε τελικά πως διαπράττει ληστείες από όταν κυκλοφορούσαν δραχμές στην χώρα μας, οι οποίες ανέρχονται σε 75, σε τράπεζες, σούπερ μάρκετ και δημόσιους οργανισμούς.
Ο 42χρονος κατά την ομολογία του υποστήριξε πως είχε ιδρύσει μεταφορική εταιρεία στην Βουλγαρία, ενώ μέρος των χρημάτων το διέθεσε για να αγοράσει τράκτορα στην γειτονική χώρα και να ξεπλένει με αυτόν τον τρόπο τα χρήματα που έκλεβε.
Αναλυτικότερα ο «καραμπινάκιας», είχε διαπράξει 41 ληστείες σε τράπεζες, 24 σε σούπερ μάρκετ και 10 σε δημόσιους οργανισμούς, ενώ σε όλες τις περιπτώσεις ενεργούσε μόνος, χωρίς συνεργό, χρησιμοποιώντας αρχικά κοντόκαννη καραμπίνα και τα τελευταία έξι χρόνια περίστροφο. Φορούσε μάλιστα κουκούλες ή κράνη μοτοσικλετών, για να καλύπτει τα χαρακτηριστικά του.
Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία δίκυκλη μοτοσικλέτα, δύο περίστροφα, ένα μονόκαννο κυνηγετικό όπλο, διαφανή γάντια, δεκάδες φυσίγγια και διαρρηκτικά εργαλεία.
Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση